Pokaż pełną wersje : podforum
Dakar de'Slayer
29-11-2004, 14:45
taka mała sąda która dotyczy sesji na tym forum czyli czegoś co ostatnio jest coraz bardziej powszechne. A więc czy chcecie mieć nowe podforum o sesjach?? odpowiadajcie moze to coś da :D
nie chce niczego sugerować ale jeśli wyniki sondy wyjdą pomyślnie to moze moderatorzy nasi wspaniali coś skombinują?? :)
wiedług mnie jak najbardziej
To forum pod tym względem"leży" a ile ludzi by tak pograło wiec tak osobiście juz czekam na bajarza i rusza nasa sesja(pierwsza na forum)
@Elidan
Pierwsza? a nie zauwazyles moze juz 2 tematow, w tym mojego i Dakara z prowadzonymi sesjami? Jesli chodzi o sesje w wiedzmaka, to owszem, jestescie pierwsi, ale nie jesli chodzi o ogol sesji.
Co do subforum, to chyba ja wysunolem ten pomysl :) i baaardoz mi sie on podoba :D
Jestem przeciw z prostego powodu. Stworzycie na tym forum dwa, trzy tematy-sesje i co? Forum będzie poz tym nietknięte. Głupi pomysł...
Dakar de'Slayer
30-11-2004, 14:55
Hmm...masz prawo mieć swoje zdanie i ja nie mam zamiaru ci tłumaczyć czemu uważam za słuszne założenie takiego podforum. Tam nie byłyby tylko sesje a wszytko co sie z nimi wiąże. przeniesiono by tam wszystki powstałe dotychczas sesje rpg. Moża by tam pytać o rzeczy z prowadzeniem gry czy samym graniem. coś w stylu : wskazówki dla MG i BG.
Zauważ, że sesje, dotyczą grania w RPG. Jest forum RPG i tu powinny sie znajdować tematy dotyczące gier RPG. (czyt. sesje)
Licze że przedstawisz jakieś poważne argumenty na to aby powstał kolejny dział, który utrudni orientowanie sie w forum.
Dakar de'Slayer
30-11-2004, 15:09
No niby tak, ale większość ( mówie większość nie wszyscy) z tych co pisują na tum forum to ich wiedzia na temat RPG ogranicza się do Tibii, KO, UO, HB czy MU. A nie wiele jest takich ( nie mówie ze nie ma) co potrafią docenić klimat prawdziwej sesji RPG! No i jak tu prowadzić sesje kiedy większość tematów dotyczy MMORPG?
wasze to co innego my zamiar mamy tu prawdziwą wy robicie opowiadanie:P
Albo z innej manki: W czym to ci utrudni korzystanie z forum? Dzial RPG dalej bedzie funkcjonowal pod katem MMORPG, a dzial o sesjach bedzie dzialal pod katem sesji.
@up
O żesz.... Elidan, pomysl o czym ty piszesz. Tak wygladaja sesje na forum. Nie mozesz pisac "robie to to i to" bo bedzie chaos, trzeba od razu opisywac jak sie to wykonuje.
Btw. przeczytales nasz temat do konca? czy jedynie poczatek? Owszem, poczatkowy plan byl o tworzeniu opowiadania, ale juz z tego zrezygnowalismy i prowadzimy regulara sesje na forum.
Głosuje nie bo już i tak za dużo tych działów, a teraz chcecie jeszcze jeden. Fakt wam by to ułatwiło działanie na sesjach (sam myślałem nad tym żeby zacząć z tym), lecz bez przesady nie można ciągle robić nowych podtematów.
Hmmm... powiadasz ze nie mozna ciagle robic nowych podtematow... hmm.. a powiedz mi prosze, kiedy zostaj jakikolwiek utworzony? O, przepraszam, raz utworzono podforum o nazwie "Filmy", ale to bylo juz dosc dawno. Wiecej takich rpzypadkow nei przypominam sobie, wiec to by byl drugi... oj, co za liczba ogromna...
A teraz wytlumacz mi prosze w czym by ci przeszkadzal ten temat, skoro ty nie zajmujesz sie sesjami, a jak sam rpzyznales nam by to ulatwilo rozeznanie?
Nightwalker
30-11-2004, 15:47
Jeśli chcecie pograc w sesje na forum wejdzcie na forum np. www.dnd.pl (http://www.dnd.pl)
A tak to mi wisi...
Na pewno nie będzie forum tylko dla sesji, natomiast rozważam zrobienie forów dla prawdziwych RPG, cRPG i mmoRPG, ino nie chce mi się przenosić tylu postów, więc muszę z modami pogadać, czy komuś się będzie chciało ;)
~bump~
[poklon dla Dromdera za zakonczenie klotni :P ]
@down
Ekhem, ekhem. Rozpisywac sie nie musisz, bo twoj pierwszy post krytykujacy nasz pomysl jeszcze jest (przynajmniej rano byl...)
Co do pomyslu Matkusa, takze sie na niego zgadzam.
Gufat III
08-12-2004, 15:03
(pomijając to, iż uważam że Drom postąpił niesprawiedliwie, z wszelkimi farmazonami i grzecznościami wracam by wyrazić swoje zdanie. tak jak mi mówiła pewna osoba która ten lokal opuściła, żeczywiście gdy ma sie zbyt dużo racji to posty kasują, a mi jeszcze zablokowano dostęp do wypowiadania sie)
Ekhm, ekhem. Chciałbym wyrazić swoje skromne zdanie, jako że jestem skromnym nie wywyższającym sie RPGowcem, że utworzenie nowego podforum jest złym pomysłem. Wszystko co dotyczy sesji, można obsadzić w innych działach. Projekty światów, przygód - do twórczości. Same sesje - Na forum do tego przeznaczonym - RPG. Jeśli jako użytkownik miałbym najmniejsze prawo zabrać w tej dskusji głos, z pewnością bym powiedział że należy postąpić jak MatKus mówi. Podział na RPG, cRPG, MMORPG. To było by sprawiedliwe.
Cóż za ironiczny tekst. Zupełnie do mnie niepodobne, ale skoro trzeba sie dostosować, to chyba nie mam wyboru. Hail moderatorzy i brak wolności słowa =.=
A ja sądzę, że niepotrzebnie się męczysz... To jest temat z propozycją + sonda, a każdy może napisać też dlaczego zagłosował tak a nie inaczej. (Ty juz jednego posta tu masz...). Nie powstał on po to, aby ktokolwiek kogokolwiek przekonywał do swojego zdania, bo i tak nie przekonasz, ani Dakara ani Caspiusa, ponieważ to ich pomysł i tyle. Możesz się jedynie nie zgodzić (już raz to zrobiłeś) i odpowiednio zagłosować.
Poza tym nie uważam, że Drom postąpił niesprawiedliwie, bo po prostu pokasował niepotrzebne tu posty. A co do bana, to sądzę, że miał rację banując Cię (a akurat jego zdanie jest w takiej sytuacji ważniejsze niż Twoje).
A co do "Hail moderatorzy i brak wolności słowa =.=" - dla mnie to bzdura, a poza tym naprawdę, uwierz, że nikt Cię tu nie trzyma.
ps. i nie zamierzam kontynuować z Tobą żadnej dyskusji, więc nawet nie odpisuj, bo to nie ma sensu~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.