PDA

Pokaż pełną wersje : Elvenhair rope / troll sabotage quest

Segalczuk
03-07-2008, 08:17
Zrobiłem juz 1 misje dostałem ten amulet i wymienilem go na elvenhair rope , ale nieskonczylem calego questa poniewaz troll szuka nadal "troll lady" , a warto sie potrudzic bo npc cos mowi o wlasnym zwierzaku dlanas cobra albo wolf czy cos takiego.

Czy ktos z was doszedl dalej ? , bo gadam z tymi npc na rozne tematy i NIC -.- ;(

bemo
03-07-2008, 12:39
przecie to tylko rope sie dostaje i end

Ufocznik
03-07-2008, 16:08
przecie to tylko rope sie dostaje i end

quest ten nie jest oznaczony jako 'completed', a w quest logu napisane jest, ze choc pomoglismy temu J~ (nie pamietam nazwy tego npc), to troll nadal szuka zony, tak wiecej prawdopodobnie nie jest to koniec; czasem warto zajrzec do quest loga, a nie jechac na spoilach (:

Egon_Abus
03-07-2008, 23:00
A'propos tego questa - żeby zejść pod wodę wymagany jest hełm głębin? Jeśli tak to co się stanie gdy go nie będę miał? Z góry dzięki za odpowiedź. ;)
A, jeszcze jedno: tam pod wodą nie ma żadnych quar i etc., nie? ;)

Vicur
04-07-2008, 12:53
A'propos tego questa - żeby zejść pod wodę wymagany jest hełm głębin? Jeśli tak to co się stanie gdy go nie będę miał? Z góry dzięki za odpowiedź. ;)

:) zacznie ci brac po 20hp i tylko tyle ;):D

Vicur
04-07-2008, 12:56
a mógł by mi ktoś powiedzieć co zrobić żeby w ogule dostać tą elvair rope...?:) z góry dzięki :)

Ufocznik
04-07-2008, 13:24

gdy nie bedziesz go mial to nie zejdziesz pod wode, proste; nie, nie ma tam quar zadnych

ElderDruid777
04-07-2008, 13:59
A jak zrobic ten qest do momentu otrzymania elverhair rope ? Jest gdzies opisany co i jak ? Dzieki z gory.

mana'potion
05-07-2008, 18:09
@up
Na torgu szukaj spojlerów.