Pokaż pełną wersje : ghostland GS
Jak można wpaść do tej pułapki z Gs jak tam nie ma żadnego przejścia? Szukałem na Tibian Earth i tam nie ma przejścia!
Berbatov
03-07-2008, 12:03
Jak można wpaść do tej pułapki z Gs jak tam nie ma żadnego przejścia? Szukałem na Tibian Earth i tam nie ma przejścia!
Ideą pułapki jest to, że nie widać jej dopóty, dopóki w nią nie wpadniesz. Jeżeli przejście byłoby widoczne to nie byłaby to już pułapka.
jak stoisz na tych schodach to o ile dobrze pamiętam musisz biec ile sil w nogach przed siebie. na koncu jest dziura o ile mnie pamięć nie myli. Jeżeli przetrwasz tą chwile z gsem to jestes uratowany. Ja na 30 lvl tam kiedyś wpadłem i uratowałem się. Nie miałem uhów i uciekłem na deep red hp. Exana pox i potem już jakoś powoli doszedłem do siebie. Powodzenia
Jest... Wchodzisz do dziury, a schodzy są na dole zagrodzone prętami że już nie wrócisz... Trzeba przejść całą komnate z GS'em i wejść w drugą dziure wtedy wyjdziesz jakims tunelem z poison spiderami...
Ja raz tam wpadłem moim 17 knightem :) Ale to był stres jak ide a tu mi wyskakuje giant spider... Ale wyszedłem cało z tego ;d
A czy to prawda że na Ghostlandzie znajdują się 3 GS? możecie mi powiedzeć gdzie? Bo słyszałem że jeden jest osobno, a dwa inne osobniki razem próbują utrudnić zycie poszukiwaczom przygód i wrażeń?
malyjanek
04-07-2008, 12:31
Nie to nie prawda albo po czesci prawda.Na samym ghostlandzie jest tylko jeden GS ale mozna dojsc przez ghostland do Isle of kings (droga na banshee quest) i tam faktycznie sa jeszcze 2 gsy ale expiac na ghostlandzie masz 0 szanse ze tam sam dojdziesz ;) wiec bez obaw
Czy ktoś mi może powiedzieć jak dojść do dziury, właśnie tam, gdzie jest ten GS, bo jak dobrze patrzyłem na Tibian Earth, to na -1 poziomie jest 6 skeletonów 2 poison spidery i ghoul, a na powierzchni 3 bat, ale nie ma wejścia do tej skały, a w tej skale jest dziura!!!!!
Uran of Aurea
04-07-2008, 23:02
Czy ktoś mi może powiedzieć jak dojść do dziury, właśnie tam, gdzie jest ten GS, bo jak dobrze patrzyłem na Tibian Earth, to na -1 poziomie jest 6 skeletonów 2 poison spidery i ghoul, a na powierzchni 3 bat, ale nie ma wejścia do tej skały, a w tej skale jest dziura!!!!!
Jak nie ma jak jest od tej strony gdzie te "bajoro" jest i slim się respi czyli od lewej strony poszukaj !
Xan'Evil
05-07-2008, 00:14
wpadasz wchodząc za pająkami do groty (wyjście jest nakcu gorty zejscie w dol )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.