Pokaż pełn± wersje : Expienie ED.
Astilinek
03-07-2008, 15:17
Witam!
Mam pytanie czy mogę 35 ED expić masowo na wiwernach lub na dragach i czy się zwróci (bez summonów). Mlvl 36 eq: Blue Robe, Vampire Shield, Hailstorm Rod, Crown Helmet, Plate Legs. A także czy mogę expić na necro na drefii z summonami i na małpach bez summonów a także na Hellheim do poziomu z Bonebeasami???
Ultimus93
03-07-2008, 15:44
Taki sam temat jest założony przez ciebie kilka linijek niżej. X(
Witam!
Mam pytanie czy mogę 35 ED expić masowo na wiwernach lub na dragach i czy się zwróci (bez summonów). Mlvl 36 eq: Blue Robe, Vampire Shield, Hailstorm Rod, Crown Helmet, Plate Legs. A także czy mogę expić na necro na drefii z summonami i na małpach bez summonów a także na Hellheim do poziomu z Bonebeasami???
w trochę ponad 1,5 tygodnia wybociłem podobnego ed jak twój tylko na lvl 40, mlvl 36, p amulet, demon shield, b robe, b legi, bohy i bright sword
teraz latam sobie na necro z e flamem dzi¶ boszki mi weszły z 3ego necro, poza tym dzi¶ byłem se na veno d lair biłem z frigo, ubiłem z 20 dragów bez żadnych problemów do tego wylociłem 2x woi d shielda, ogólnie musze powiedzieć że taki ed rz±dzi :-)
Moim zdaniem 35 ed to raczej na tombah :D
Xan'Evil
05-07-2008, 00:20
35 to tomby masz racje ^ lub necro tez dobry pomysł waste nie ma exp tez nie zły jak na ten lvl polecam tar tomba vapki se bij i bone bisty bedziesz mial zajebisty exp a jak Ci sie kasa skonczy robisz runy na bocie :D i tak wkołko jak bota bedziesz sciagal to do run najlepszy tibiaauto i darmowa :D Pozdro
Ja ci radze do 45 lvl siedziec na jakims tombie z vampami (o ile masz kasy na waste bo tam loteria czy masz loota )
Lub dragi ale bez summonow też w nadziei na loota
Wyverny to shit wiec daj se z nimi spokoj :)
Ewentualnie możesz jeszcze zrobic questa na nargror i tam siedzieć . :D
Zrywna_Szkapa
06-07-2008, 16:13
dzi¶ byłem se na veno d lair
To "se" kup słownik, ciekawe czy znajdziesz takie słowo.
na tombah
Pozdro 600
jak bota bedziesz sciagal to do run najlepszy tibiaauto i darmowa
Na tym hellheim na auto siedzisz? To gz ;o
IdĽ na piratów... raczej z monkami, a za pare lvli solo do 50 lvla, rób lootbagi i w ten sposób powinno Ci sie zwrócić. Potem na drefie necro huntać z dsami i tak od ~60 lvla ancient scaraby. 1 problem będziesz musiał kupić gfb od sorca. Na ancientach sporo czasu możesz siedzieć moim zdaniem lepiej niż na hydrach. Z czasem zaczniesz chodzić z kolegami na demce i poznasz prawdziwy smak gry. Ja zatrzymałem się na ancientach i przestałem grać bo grałem sorcem... smutne ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.