Pokaż pełną wersje : Lagi po Update...
Mam pewien problem, a tak w ogóle to nie tylko ja bo moi znajomi też. Otóż mam w Tibii ogromne lagi. Dziś prawie padłem 2 razy, jak mnie złapie lag to sie nie ruszam przez dobre 15 sekund, a często mam jeszccze takie 2 sekundowe. Czy wy też tak macie? Czy można coś na to zaradzić? Dodam że przed update nie miałem problemów z lagami ponieważ gram na Aurea i tam gra max 450 graczy w godzinach szczytu.
Patysiak
03-07-2008, 20:02
Na Lucerze freezy były i przed up, i po trochę też, nic, tylko przeczekać (chyba, że zapytaj kumpli, czy też mają, i jak niee, to może coś z Twoim netem). Pozdro.
Michukng
03-07-2008, 20:27
Też mam takie lagi i to straszne grać się wogóle sie da, kombinowałem wszystko w Graphics i nic... Ale cóż miejmy nadzieje, że to nie kolejna wina CipSoftu...
DzymekofFurora
03-07-2008, 20:31
Ja lagi miałem, ale bardzo lekkie, czasem miałem freeza na kilka sekund, ale ogolnie lagów większych nie odczuwam :>
Ja na nerania od wczoraj mam Lagi ;/
Przed upem ich nie było a jak pytałem sie kolegów to większość miała...
Dobra poprawiam: nie wiem czy mam lagi czy freezy po prostu Tibia zacina mi się na kilkanaście sekund i nic się w niej nie rusza. Wiem tylko że przed update tego nie miałem. Moi koledzy też nie mieli przed upem a teraz mają.
Powiem wam, że też mam lagi :/ I nie wiem czy to wina kompa (wczoraj był format) i neta na pewno nie (2mb/s stałe łącze) :/
Ja Na Guardi Tez Czasami Mam :o
DzymekofFurora
04-07-2008, 11:06
Teraz rano dostałem lagi, i to z deka duże ;/ Ide, jeb, lag na kilka sek i tak co kratke x(
Undeadzik
04-07-2008, 11:25
Ja tesh mam lagi czasem lekkie, czasem nawet kicka dostane a net 2mega stale lacze :/
@up
Słownik "tesh maż" ??
DzymekofFurora
04-07-2008, 13:24
@up: Nie czepiaj się byle shitu ;p
Topic: No nic, wystarczy przeczekać. U mnie lagi raz są, raz nie ma.
X-Anylon
04-07-2008, 20:42
Przed up'em 0 lagów na Guardii.
Teraz od cholery ich jest. Druga sprawa, przed up'em 0 kolejek na Guardii, może nieraz czekałem 4 sek. Po up'ie 50-150 ; o.
Po pobraniu się teog patch'a nie mam lagów, a Wy?
$eriToonbra
04-07-2008, 21:19
Ja również mam lagi;/ W ciągu dwóch godzin miałem kilka freezów na kilka sekund i w ogóle ten up-date to jakaś żenada.
Ja lagi przynajmniej wczoraj (bo dzisiaj jeszcze nie grałem) to nie miałem
Grindenhald
05-07-2008, 20:14
A ja nie mam lagów, gram na non-pvp gdzie ciągle jest pełno ludzi, mam radiówkę 128 kb/s i działa normalnie wszystko..:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.