Achmes
03-07-2008, 19:25
Wróciłem z wakacji i mam zamiar trochę się rozerwać przy tibi.
Kupie pacc'a i chciałem iść porządnie expić.
Mam kilka miejsc o których myślałem i nie za bardzo wiem którą wybrać.
Zależy mi na:
1. Expie. Dużym expie.
2. Braku waste
Nie zależy mi na:
1. Dużym zarobku. Wystarczy żeby się zwracało.
Myślałem o takich miejsach....
dworce, małpy, żółwie, chakoyas.
Zółwie i chakoya raczej na wstępie odpadają bo tam nie ma jakiegoś wybitnie dobrego exp'a. Miejsca dobre, ale bardziej dla kasy.
No i teraz zostaje dworce i małpy.
Mój stan postaci to
55lvl, skile 73
Eq w miare dobrę, mam BOHy.
Tutaj proszę o pomoc w rozstrzygnięciu.
Ewentualnie jeżeli macie coś jeszcze lepszego do polecenia to z chęcią poczytam :)
Bardzo ważne jest jednak dla mnie to czy w danym miejscu często występują pk.Gram na świecie PVP i ostatnio bardzo często ludzie wyprawiają się na hunty ludzi...
Bardzo bym prosił gdyby ktoś wiedział, żeby zaznaczał w poście czy do tego miejsca przychodzi dużo hlvl, którzy umieją powiedzieć po angielsku tylko ''leave'', ''pay or die''.....
Kupie pacc'a i chciałem iść porządnie expić.
Mam kilka miejsc o których myślałem i nie za bardzo wiem którą wybrać.
Zależy mi na:
1. Expie. Dużym expie.
2. Braku waste
Nie zależy mi na:
1. Dużym zarobku. Wystarczy żeby się zwracało.
Myślałem o takich miejsach....
dworce, małpy, żółwie, chakoyas.
Zółwie i chakoya raczej na wstępie odpadają bo tam nie ma jakiegoś wybitnie dobrego exp'a. Miejsca dobre, ale bardziej dla kasy.
No i teraz zostaje dworce i małpy.
Mój stan postaci to
55lvl, skile 73
Eq w miare dobrę, mam BOHy.
Tutaj proszę o pomoc w rozstrzygnięciu.
Ewentualnie jeżeli macie coś jeszcze lepszego do polecenia to z chęcią poczytam :)
Bardzo ważne jest jednak dla mnie to czy w danym miejscu często występują pk.Gram na świecie PVP i ostatnio bardzo często ludzie wyprawiają się na hunty ludzi...
Bardzo bym prosił gdyby ktoś wiedział, żeby zaznaczał w poście czy do tego miejsca przychodzi dużo hlvl, którzy umieją powiedzieć po angielsku tylko ''leave'', ''pay or die''.....