Pokaż pełną wersje : Najlepszy Antywirus na...
Bartasek
03-07-2008, 20:54
.. keyloggery różnego rodzaju? Podawajcie jakie macie i jak się one sprawują.
---------------------------------------------
Ja mam najnowszą versje Noda32.. Narazie nie miałem z nim problemów. I który byłby najlepszy?
NOD32 _/
Jak dla mnie super i nic innego go nie zastąpi.
Najlepszy sposobem jest poczytanie tego tematu: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=15713
Pozdrawiam.
ja także używam Noda32. Nigdy kłopotów z nim nie miałem i nigdy żadnego key'a nie złapałem :]
Bartasek
03-07-2008, 21:18
Avast antivirus
ironia
... chcę cie tylko przestrzec .. usuń to ścierwo.. u mnie sam w sobie wykrył virusa -.-
...
Tak jak wcześniej.. ONLY Nod32
Dark Sven
03-07-2008, 21:24
ironia
Kaspersky. Chociaż tymczasowo AntiVir.
AntiVir w testach KomputerŚwiata zawsze dostaje najwyższe, ostatecznie jedne z najwyższych, oceny z wykrywalność wirusów i tym podobnych. Nawet wersja darmowa.
Yoh Asakura
03-07-2008, 23:07
Ja mam ZoneAlarm SecuritySuite i AVG Anti-Virus Free. Nie narzekam, syfów nie mam. Tylko ZA czasem wkurza, bo blokuje np. IRCa.
AntiVir w testach KomputerŚwiata zawsze dostaje najwyższe, ostatecznie jedne z najwyższych, oceny z wykrywalność wirusów i tym podobnych. Nawet wersja darmowa.
testów kś nie można zaliczyc do bezstronnych
Kis tylko dla tego ze ma ochrone proaktywna
Yyy, czemu nie? Oni tam tak bardzo się trzymają punktacji, że ja myślałem, że bardziej obiektywnym być się nie da. Ludzie tylko w listach się czepiają różnych rzeczy... które niestety nie są uwzględnione w tabeli, bądź są takie a nie inne, ale ze względu na własny punkt widzenia.
I gdyby rzeczywiście KŚ byłby stronniczy to nie wiem dlaczego ten AntiVir(chyba że nie (tylko) o nim myślałeś) przegrywa zwykle z Avastem ze względu na taką, np. obsługę polskiego języka. :P
Vasudanin
04-07-2008, 12:21
AVG Free ;S ale raczej głowy używam.
@Avast
Mnie raz w 'męski narząd rozrodczy' zrobił, wykrył virusa, zformatowałem kompa, znowu go zainstalowałem nadal mi go wykrywa, patrze gdzie a on mi w paincie pokazywał. Wtedy się załamałem i usunąłem tego debilnego AntyVira
A propo avasta. Kiedyś się bawiłem w <temat tabu :P> i jak sciągałem silnik to avast mi wykrywał wirusa. Później ściągałem z NOD32 i nie wykryło, lecz gdy to przeskanowałem to nagle znalazło wirus :P
a ja w ogole nie mam hie hie hie hie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.