Pokaż pełną wersje : Problem z programami
Wiem że nie jest to bezpośrednio związane z tibią ale cóż...
Mam zainstalowanego spybota oraz BPS spyware remover.
Kiedy skanuje spybotem jako niebezpieczny obiekt pokazuje niektóre katalogi
BPS. Czy to znaczy że zawiera on spyware lub inne dziadostwo?
Czy jest to może zwykła niezgodność?
Niezgodnosc. Jeden anty-spyware wykrywa baze programow spyware drugiego. Nie ma sie czym przejmowac.
Wielkie wielkie dzieki jednak modek to modek :)
Temat chyba do zamknięcia?
Patimrok
29-11-2004, 20:56
też mam problem, żeby nie zakładać nowego tematu: mam program "Spybot - Search & Destroy" i jak nim skanuję to zawsze wykrywa mi jakies 2 podejrzane pliki/foldery, to znaczy jak 2 razy pod rząd sprawdzę nim to za drugim razem już nie wykrywa, ale chyba podczas uruchamiania kompa coś tak jest
też mam problem, żeby nie zakładać nowego tematu: mam program "Spybot - Search & Destroy" i jak nim skanuję to zawsze wykrywa mi jakies 2 podejrzane pliki/foldery, to znaczy jak 2 razy pod rząd sprawdzę nim to za drugim razem już nie wykrywa, ale chyba podczas uruchamiania kompa coś tak jest
mhm moze dokladniej mam tego samego spy bota.
Moze chodzi Ci o DSO Exploit? Albo jakies coockies?
Też używam Spybot - Search & Destroy, ale nie tylko. A co do DSO Exploit to jest to syf z Windowsa a konkretniej od Internet Explorera. Te dwa klucze odpowiadają za dziurę w tym programie co pozwala na włamania do komputera. SP je usuwa jednak IE nie może działać bez tego tworzy ja na nowo. Usunąć się ich nie da.
RADA. Przestać używać IE i przerzucić się na jakąś inną LEPSZĄ przeglądarkę np. Mozilla. Dobrym pomysłem jest też FireWall na tego typu dziury.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.