Pokaż pełną wersje : Demon Legs Quest. <nie żartuje>
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=123505&page=1&pp=15
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=268199
powodzenia w odkrywaniu nowego questa.
Milten Magician
04-07-2008, 01:46
Juz jest odkryty, tj na moim servie (astera) juz z 5 osob zrobilo.
ale oficjalnego spoilera jeszcze nie ma ;]
Napiszcie co daje ten shield xDD
@down
I się nie dziwie, ja też bym nie mówił nic. Ale może ktoś wziął tego shielda i może powiedzieć co daje, oprócz tego że świeci i ma tylko 30 def
gdybym wiedzial.. quest zostal zrobiony przez kilku graczy ktorzy nie chca sie podzielic sposobem jak to zrobili
Mercioleksy
04-07-2008, 02:06
Teraz tylko czekać, aż WRI z Elysii to rozkmini...
neopostman
04-07-2008, 02:38
Powiem szczerze, że też przeszedłem ten quest, a że spoila nie wyjawniamy to bardzo dobrze : P.
@ down
nie;x
Powiem szczerze, że też przeszedłem ten quest, a że spoila nie wyjawniamy to bardzo dobrze : P.
btw Jest jakieś ograniczenie lvlowe??
@edit
heh tylko kupić bota i zrobić z 70 lvl i można tyrać quest. Szkoda że sam nie mogę nad questem pokminić :/ pewnie byłbym first na aurea.
tylko ciekawe jak długo? i tak już jest dużo przecieków.
Napiszcie co daje ten shield xDD
@down
I się nie dziwie, ja też bym nie mówił nic. Ale może ktoś wziął tego shielda i może powiedzieć co daje, oprócz tego że świeci i ma tylko 30 def
od 100 lvl i ma 30 defa tyle tylko;] ale do domku mozna na ozdobe fajne :]
1. Zdobywasz Hallowed Axe.
2. Udajesz się z nim na PoH na arenę z Demon Oakiem.
3. Tniesz nim drzewko, które blokuje drogę do Demon Oak.
4. Zabijasz potworki (Diabolic Imp, Brightwalker, Demon, Undead Dragon).
5. Wchodzisz do środka i bierzesz jedną z 4 nagród:
http://i13.photobucket.com/albums/a278/bartek-butek/Siros/UO0078-1.jpg
bajerfull
04-07-2008, 09:37
najpierw z tym jak mu tam nooo. no z tym npc na pohu gadasz :D z tym co w swiatyni. i dopiero potem nagrody
Marvelo13
04-07-2008, 09:49
Wszystko ładnie pięknie, tylko ja nie wiem jednego, skąd wziąć ten axe :P ale to się zaraz zrobi.
Vantax mógł byś powiedzieć z kad jest ten Hallowed Axe ??:o
Skoro Demon Oak jest na PoH a koło tego drzewka biegają demony, etc. to czy te potwory stały się dostępne dla FACC?
Macko121
04-07-2008, 10:09
1. Zdobywasz Hallowed Axe.
2. Udajesz się z nim na PoH na arenę z Demon Oakiem.
3. Tniesz nim drzewko, które blokuje drogę do Demon Oak.
4. Zabijasz potworki (Diabolic Imp, Brightwalker, Demon, Undead Dragon).
5. Wchodzisz do środka i bierzesz jedną z 4 nagród:
Jesteś w błędzie.
od 100 lvl i ma 30 defa tyle tylko;] ale do domku mozna na ozdobe fajne :]
Ta tarcze da sie enchantowac kamyczkami po enchantnięciu ma takei staty
You see an icy rainbow shield (Def:39). It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher. It weighs 69.00 oz. It has beentemporarily imbuedwith ice magic and has a greatly increased shielding value.
--Cienius--
04-07-2008, 10:18
Na jaki czas jest ograniczony def tej tarczy? O ile jest of course
Nie wiadomo jeszcze na ile jest ograniczony ani czy jest ograniczony.
Ale myśle że jest na ilość uderzeń tak jak bronie bo enchantuje je się tym samym.
ShadowRobertED
04-07-2008, 11:04
okej ale jak zdobyć ten axe napisz ktoś w końcu?
oOrafiOo
04-07-2008, 11:14
Juz jest odkryty, tj na moim servie (astera) juz z 5 osob zrobilo.
Mozesz powiedziec co to za osoby? :P tez gram na asterze i jestem bardzo ciekawy :) Moze Tripida :PP
Torarnos
04-07-2008, 11:24
Kto nie wie jak zrobić tego questa, to prawdopodobnie go już nie zrobi! Pozdro dla CIPSOFT'u !
CM Denson Larika
Customer Support
Inhabitant of Zanera
Profession: None
Level: 2
Hi guys,
first of all it was not our intention to make 'demon legs' common. They should still be ultra rare.
Well, seems that we again underestimated our players
Fix is already on it's way to limit the chance of obtaining them.
Gratz to the lucky ppl who got them and 'sorry' for the people who won't get them so easy now
Kind regards
Dens
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2199940&pagenumber=3
fajnie...
ale powiem szcerze że miałem mieszane uczucia gdy zobaczyłem "nie żartuje" a pod spodem eneris xd
Duch Guardi
04-07-2008, 11:46
Gratz dla CipSoftu ?
..::QRAS::..
04-07-2008, 12:51
dla mnie powinni zwiekszyc liczbe potworow ktore wylatuja z drzewka no bo co to jest jeden demon dla 100 najta? smiech , powinno leciec z 3-4 zeby byl jakis hard
Palarizz
04-07-2008, 14:41
Kto nie wie jak zrobić tego questa, to prawdopodobnie go już nie zrobi! Pozdro dla CIPSOFT'u !
Cytuj:
CM Denson Larika
Customer Support
Inhabitant of Zanera
Profession: None
Level: 2
Hi guys,
first of all it was not our intention to make 'demon legs' common. They should still be ultra rare.
Well, seems that we again underestimated our players
Fix is already on it's way to limit the chance of obtaining them.
Gratz to the lucky ppl who got them and 'sorry' for the people who won't get them so easy now
Kind regards
Dens
Przecież tu jest napsiane :
,,sorry for the people who won't get them so easy now"
Przepraszamy osoby, który nie dostaną ich teraz tak łatwo!
Czyli da się zdobyć te itemy ale będzie o wiele trundiej
Przecież tu jest napsiane :
,,sorry for the people who won't get them so easy now"
Przepraszamy osoby, który nie dostaną ich teraz tak łatwo!
Czyli da się zdobyć te itemy ale będzie o wiele trundiej
będzie trudniej bo będziesz musiał se je kupić od tych co je mają -.-
15:39 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Please excuse theinconvenience.
macie po demon legach (chyba) jeżeli wprowadzają patcha po to aby 'utrudnić' :P
taaa, nie zauważyli że gracze są tak silni żeby ubić demona solo no żal, n/c . Teraz wprowadzą pewnie 5 demonów na raz haahahah
i se były demon legi
All Game Worlds And The Website Down For Unscheduled Patch
An unscheduled patch has to be released now. Consequently, all game worlds as well as the website are currently down. The service will be back at 17:00 CEST. Please excuse the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
Luis Drax
04-07-2008, 16:14
Cipsoft, skończcie pajacować, nie róbcie komedii, daliście plamy na całej linii.
Totalna porażka. Cipsoftowi gratulujemy elokwentnego questa na demon legi, którego wcale nie trzeba poprawiać.
Gejomanser
04-07-2008, 16:30
Coś z Tibia.gamingo
ultimate spoiler
1. kill skeleton drag it into sqm where it says "Release me and I will bring back your love from the dead."
2. go front of tree blocking way WALK over it
3. tree DRAGS you into center & teleport appears
4. you can't do nothing here jump into teleport
5. buy normal axe
6. go to oldrak hi demon oak yes axe yes now you have ur hallowed axe
7. go back to demon oak
8. USE hallowed axe into tree blocking your way = sets up ultimate challenge quests
9. kill every monster spawning
10. jump into demon oak mouth
11. teleport to quest room
12. take ur dlegs
13. GET EVERY FFFFFFFFING SERVER RESETED COZ U WAS TOO LAZY TO TEST THESE THINGS ON TEST SERVER -.-
14. ???
15. profit
dla mnie powinni zwiekszyc liczbe potworow ktore wylatuja z drzewka no bo co to jest jeden demon dla 100 najta? smiech , powinno leciec z 3-4 zeby byl jakis hard
Tylko jaki sorc/druid zabije solo lub utrzyma sie wystarczajaco dlugo z 4 demonami aby reszta mogla je zabic?
Trzeba myslec o balansacji.
Sorcerereq
04-07-2008, 17:18
Pewnie PACC, jak każdy dodany quest w tym Update? Poza tym takie itemy... na 100% dla PACC.
@up
Już nie wku...icie mnie. Player z facc, który nic nie płaci za gre ma mieć mozliwość zdobycia demon legów no ku...a, człowieku puknij się w głowe
@edit
Gratuluje wszystkim którym się udało ukończyć quest przed patchem. Inetresuje mnie mnie info na temat rainbow shield, a mianowicie na ile minut da się zenchantowć i jaki % danego zywiołu blokuje(mniej więcej)
@edit 2 Down
Dzięki wielkie, ale to na jakiś czas działa czy na amen?zaje...y ten shield hehe
http://i323.photobucket.com/albums/nn462/Marvencito/121517873457.jpg
Dzięki wielkie, ale to na jakiś czas działa czy na amen?
Na tibia.de pisali że 20 min
Raymoonn
04-07-2008, 17:47
Nie chodzi o to ze blokuje zywiol...
Jeden zwieksza szybkosc, next shielding, jeden posiada def:39, a jeszcze jeden dodaje mane... mniej wiecej 8 many na 3 sekundy!
Odrazu powiem, ze shield jest tylko dla knightow, zeby niebylo zbednych postow... :p
Raymoonn
04-07-2008, 18:00
Na tibia.de pisali że 20 min
Nie jestem pewien czy 20 min, mozliwe.
Ja slyszalem ze zywiol bedzie trwal tyle, dopuki nie zamieni sie go na inny.
Mozliwe ze bedzie mial takze jakies pkt. Tak jak zamienione bronie :P
Skoro Demon Oak jest na PoH a koło tego drzewka biegają demony, etc. to czy te potwory stały się dostępne dla FACC?
Lol na x-ray jak jesteś na dl na pohu można poi ogladać i jak byś nie widział to na faccu so najsilnijsze potowry tylko dostemp majo tam pacc xd
Lol na x-ray jak jesteś na dl na pohu można poi ogladać i jak byś nie widział to na faccu so najsilnijsze potowry tylko dostemp majo tam pacc xd
Ależ ja to doskonale wiem, kolego, nie jestem żadnym nowicjuszem, tylko po prostu mnie to zastanawiało. Myślałem, że jakiś przełom w dziedzinie 'PACCe mają a My nie ; ( ; ( ; ('.
taaa, nie zauważyli że gracze są tak silni żeby ubić demona solo no żal, n/c .
a czego sie po nich spodziewales ? kompetencji ?
Rainbow shield? Tęczowa tarcza? Teletubisie rotfl. Dobrze, że już nie gram w Tibie... 7.4 <3
@up
hyhyhyhyhyhhyyh!
Btw słyszałem, że już na teście co inteligentniejsi rozwiązali ten quest, a nikt z gm/cm nie widział tego?i nie zareagował? "hellloooo"
Może myśleli, że gracze są na tyle głupi że nie wpadną jak się dostać do tego drzewka ;p no ale dobra, było minęło, kto ma legi ten niech się cieszy.
Mnie interesuje ten quest po patchu, czy zmieniły się moby (ilość, jakość), sposób dojścia czy nagrody. Byłbym wdzięczny za odpowiedź
@down
No to git, ja też z lublina ;p
niedlugo wrzuce .cam jak robie quest :]]]]]]] kilka godzin siedzielismy w 3 osoby na vt ale sie oplacalo :PP
kurfa a ja mialem tego questa w zasiegu reki mialem isc do monka do temple zeby sie o to drzewko spytac a to byl wlasnie wlasciwy trop a ja zrezygnowalem i sie do miasta wrocilem
tragedia zmarnowalem szanse na d legi xD ale i tak bym wziol rainbow shield no trudno sie mowi przez glupote :x
Jeśli będzie to trwało dopóki nie zmienisz w inny żywioł, to po co teraz będą softy knightom? Chyba Cipom zależy żeby ktoś z knightów wbił szybciej 15mlvl...
Może w winter up-date dadzą knightowi jakiś armor co przyspiesza regeneracje many ( i jeszcze legi i broń 8o).
Niech zrobią jeszcze że można wykupić sobie exp x3 na jakiś czas, oczywiście za kase w rl (dodatek do PACCa) :D
Ależ ja to doskonale wiem, kolego, nie jestem żadnym nowicjuszem, tylko po prostu mnie to zastanawiało. Myślałem, że jakiś przełom w dziedzinie 'PACCe mają a My nie ; ( ; ( ; ('.
Swoim uber 20 lvlem i tak byś ich nie zdobył. Pozdro, kolejny zgaszony :)
Swoim uber 20 lvlem i tak byś ich nie zdobył. Pozdro, kolejny zgaszony :)
Kolejny kretyn na forum, który sądzi, że wszyscy mają w głowach jakieś pieprzone demon legi. Kolego, nie należę do tych, którym tibia wyprała mózg, jestem po prostu tym questem zainteresowany. Najlepiej załóż karton na głowę i wyjdź z forum, bo takimi postami niepotrzebnie sobie klawiaturę marnujesz.
Pozdrawia 'kolejny zgaszony'
/rotfl.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.