Pokaż pełną wersje : patch?
15:40 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Please excuse the inconvenience.
o co chodzi? :>
Może to pomoże:
http://www.ling.pl/
Nie rozumiem, po co grasz w Tibię, skoro języka angielskiego nie rozumiesz.
Edit:
@Robek23
To na drugi raz formułuj zapytanie w temacie w bardziej konkretny sposób. Ja zrozumiałem, że nie rozumiesz wiadomości po angielsku.
Nic ci nie chce mówic, ale znam angielski lepiej od ciebie.
Chodzi mi o zmiany. Jakie to beda? Wie cos ktos na ten temat?
Jest wprowadzany maly ale bardzo wazny patch, serwery wroca o 17
Zapewne chodzi o to cale zamieszanie z demon legami
a co sie dzieje z legami? o.0
Royal_Piter
04-07-2008, 16:24
Demon legi byly do zdobycia z demon oak questu ktory byl za latwy i 150 knight zrobil go solo
druidek123
04-07-2008, 16:34
a i czytałem gdzieś na torgu(sry za konkurencje) że chyba teraz też MPA z demon oaka leci jeśli jest to w ogóle potwór:P
Duke Dran
04-07-2008, 16:58
a i czytałem gdzieś na torgu(sry za konkurencje) że chyba teraz też MPA z demon oaka leci jeśli jest to w ogóle potwór:P
Oak to nie mob. Takie patche powinny być wprowadzane częściej. Jakieś minimalne poprawki no i przynajmniej mniej boterów by było bo co chwila jakaś inna wersja bota potrzebna.
Oak to nie mob. Takie patche powinny być wprowadzane częściej. Jakieś minimalne poprawki no i przynajmniej mniej boterów by było bo co chwila jakaś inna wersja bota potrzebna.
Tu się mylisz, teraz nie musiałem updatować ng. : >
Duke Dran
04-07-2008, 17:07
Tu się mylisz, teraz nie musiałem updatować ng. : >
To dziwne bo ktoś kogo znam płakał mi ostatnio, że mu NG nie chodzi teraz.
Azkabanczyk
04-07-2008, 18:02
To dziwne bo ktoś kogo znam płakał mi ostatnio, że mu NG nie chodzi teraz.
Bo ma scrackowane i musi czekac, az zrobia nowa wersje... Ten co dal iles tam zeta albo 100k~ w Tibii za oryginalnego NG, nie musi go sciagac na nowo, by dzialal mu po Upie Tibii.
Btw... Czy wszystkim dziala Tibia? :/ Bo jak klikam w ikonke, wpisuje passy to dlugo laduje sie lista, na sekunde (slownie!) pojawia sie pasek do sciagania jak przy Upie i znika od razu. Wpisujac ponownie passy, dzieje sie to samo :/ Czy ktos tez mial taki problem?
P.S Sciagalem pare minut temu Tibie z tibia.com i powinno byc dobrze... Lecz nie jest (patrz co pisalem wyzej).
Bo ma scrackowane i musi czekac, az zrobia nowa wersje... Ten co dal iles tam zeta albo 100k~ w Tibii za oryginalnego NG, nie musi go sciagac na nowo, by dzialal mu po Upie Tibii.
Btw... Czy wszystkim dziala Tibia? :/ Bo jak klikam w ikonke, wpisuje passy to dlugo laduje sie lista, na sekunde (slownie!) pojawia sie pasek do sciagania jak przy Upie i znika od razu. Wpisujac ponownie passy, dzieje sie to samo :/ Czy ktos tez mial taki problem?
P.S Sciagalem pare minut temu Tibie z tibia.com i powinno byc dobrze... Lecz nie jest (patrz co pisalem wyzej).
Jak zniknie Ci pasek to czekasz chwilkę i po chwili (6-7sek u mnie było) powinna pojawić się lista Twoich postaci.
Azkabanczyk
04-07-2008, 18:13
Jak zniknie Ci pasek to czekasz chwilkę i po chwili (6-7sek u mnie było) powinna pojawić się lista Twoich postaci.
Wlasnie nie... Na sekundke sie pojawia ten pasek od sciagania, nie napelnia sie i znika a lista postaci dalej sie nie ukazala... Wpisujac ponownie passy dalej dzieje sie to samo :/
On się zapełnia tak szybko, że nawet nie zauważasz xd Kiedy już się zapełni to masz jakby puste okno Tibii, wtedy po tych kilku sekundach powinien wyskoczyc Twój character list.
Azkabanczyk
04-07-2008, 18:26
On się zapełnia tak szybko, że nawet nie zauważasz xd Kiedy już się zapełni to masz jakby puste okno Tibii, wtedy po tych kilku sekundach powinien wyskoczyc Twój character list.
Problem zazegnany... :) Teraz jedynie nie mam mapy xDD shshsh... Czy z tibia.pl mozna ja pobrac? :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.