Pokaż pełną wersje : Zmiany po wprowadzeniu Patch'a.
Dodawajcie tu info o jakichś zmianach. Ja zauwazylem ze skasowali Warlordy na Orcland ;(. Nie wiem jaki to miało cel. Taki fajny z nich loocik a pallem praktycznie 0 waste.
Nie da sie tak latwo zdobyc demon legów ;d szczegółów nie znam xd
Dorzucili kilka nowych potworów i podobno trzeba to robić solo teraz ale wątpię ;]
Prawdopodobnie skasowali resp warlordów w of w mini obozach na obrzeżach fortecy. Byłem w obozach z balistami i katapultami zaraz po patchu i warlordów nie było :/ A taki dobry exp był z nimi
Libacjan
04-07-2008, 21:24
Super... Walnęli restart servów, gdy Demonhuntera robiliśmy -.-
O jeju! I co teraz! Koniec świata rzeczywiście ;|
A co do tych warlordów to chyba napisalem juz o tym w swoim pierwszym poście.
Prosze o kolejne zmiany!
dlatego co mądrzejsi czekają z tydzień od upa na takie questy bo wiadome, że Cipsoft może mieć jakieś problemy 8o
Libacjan
04-07-2008, 23:50
O jeju! I co teraz! Koniec świata rzeczywiście ;|
n00b! Zobacz film z demon huntera to skminisz o co biega synek
Sir Dark Archeon
04-07-2008, 23:56
Ech... ich poj.... quara hydromancer scout sumonuje teraz water elementale... a quara hydro na calasie massive water elementale. Teraz taki hydromancer z sumonem hita mocniej niz demec... ich naprawde pogielo...
Poszedlem sobie poexpic na wyspie gs na quara scoutach, przy okazji pozabijac troche bog riderow, zchodze na expowisko, jak zawsze 3x hydromancer + kila smieci - lajt, a tu zonk .. zaraz sie zaroilo od WE. Ledwo co zdazylem sie ropnac z powrotem na redzie.. porazka. Nie da sie tam juz normalnie expic. Nie mowie juz jaki hardcore teraz bedzie na quara hellu.X( Nie dosc ze po ich idiotycznym tygodniu z bonusem do addonowych itemow ceny fish finsow spadly z 5k praktycznie do zera to teraz WE sumonowane przez hydromancery. WASTE i syf...
Ech... ich poj.... quara hydromancer scout sumonuje teraz water elementale... a quara hydro na calasie massive water elementale. Teraz taki hydromancer z sumonem hita mocniej niz demec... ich naprawde pogielo...
Poszedlem sobie poexpic na wyspie gs na quara scoutach, przy okazji pozabijac troche bog riderow, zchodze na expowisko, jak zawsze 3x hydromancer + kila smieci - lajt, a tu zonk .. zaraz sie zaroilo od WE. Ledwo co zdazylem sie ropnac z powrotem na redzie.. porazka. Nie da sie tam juz normalnie expic. Nie mowie juz jaki hardcore teraz bedzie na quara hellu.X( Nie dosc ze po ich idiotycznym tygodniu z bonusem do addonowych itemow ceny fish finsow spadly z 5k praktycznie do zera to teraz WE sumonowane przez hydromancery. WASTE i syf...
Też to zauwazylem. Dziś przez to padłem. Chyba ich pojebalo. Teraz to nikt na quary nie pojdzie. Oni chyba nie wiedza co to sa water elementale -.-
@up i ten bardziej up
Jak tak naprawde jest to oni chyba seryjnie nigdy sami nie grali. Po prącie tak ludziom życie utrudniać? 7.4 plax bek!
Jest tak. Możesz to zlukać na tibia wiki com. Ale tam jest nie do konca prawda napisana. Ale prawda jest to ze taki Hydromancer z 2 massivami moze ci wyjebac kombo 1,5k+. Nie radze isc.
Tzn nie wiem czy 2 czaruje. Mi jednego wyczarowal i padlem jak to zobaczylem. Nie zdazylem nic zrobic.
Zgadzam się z panami up. Myślałem że jakieś respy porobili water elementali a tu zonk. Ja już cene finów podwyższam na 5k bo o wiele większe straty są podczas expa, najwyżej nic nie sprzedam...
Aragorn Brogre
05-07-2008, 14:06
Po prostu CipSoft zmienia wszystko co było dobre na gorsze... zastanawia mnie tylko po co np. utrudniają ludziom życie z tym Quarami, wywalają Warlordy z okolic OF'a, robią debilny quest na Demon Legi, który po chwili zmieniają, resp Wyrm dają za pokojem z Necro... to co oni teraz odwalają to totalna porażka... 'Rzal i bul' :) Rozumiem, że niektóre stworki wymagają polepszenia, żeby nie było aż tak łatwo ale jeśli tak zrobią ze wszystkim to już niedługo 50lvl będzie musiał się zadowolić Trollami :P Żałosne... -.-X(X(
Mystlich
05-07-2008, 15:43
No to jak takie niezadowolenie to mam do was pytanie:
Gdzie byście woleli grać ?
- Na OTS o takim samym expie,loocie i skilu a reszta inna od rl
- Na rl Tibi ??
Mój post nie ma na celu zachęcanie was do grania na OTS , tylko sie pytam:)
Aragorn Brogre
05-07-2008, 16:09
Ja wole na RL a OTS'a nigdy nie włączyłem i nie włączę :P ale czy CipSoft nie mógł na początku pomyśleć i od razu odpowiednio ulepszyć stworki a nie teraz mieszać wszystko wszystkim? :P
@Mystlich
Mam 27 Elder Druta ( pacc jest ) z 25 mlev.Jakie macie propozycje ?
ghazbaran zrespił się na elerze. Myślicie że uda im się pokonać ghaza?
grales kiedys w tibie? ja tam rozumiem ze elder drut to jest ed, a ten potwor nazywa sie ghazbaran, nie widze tam nic niezrozumialego. nie probuj byc fajny bo niestety Ci to nie wyszlo x\
Aragorn Brogre
05-07-2008, 16:29
@Up
Popieram :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.