Pokaż pełną wersje : Potrzebna ekipa
7 lipca 2008r. wybieram sie na draga 27lvl sork wiec nie moge jeszcze ds.
Potrzebuje kogos kto by na serv Menera pokazal miasto Thais dojscie do draga i pomoglby mi w zabiciu.Kupilem postac wiec co sie dziwicie. Czekam na odpowiedz...
7 lipca 2008r. wybieram sie na draga
Kalendarzyk prowadzisz? :D
Kupileś ... spoko ... Teraz musisz się nauczyć grać 27 sorcem (powstrzymujemy śmiech panowie) na tym levelu (na facc) masz do dyzpozycji WoCE i HMM. Jest pełno poradników (według mnie zbędnych) jak zabić draga, a ja już udowadniałem w starej tibi jak zabijać draga na beznadziejnie niskich levelach i na różnych profesjach. Mimo w/w WoCE i HMM zaopatrujesz się w MINIMUM 2 bp mana potion (sądze że taki sorc powinien mieć chociaż 4, czesto się teraz spotyka że np. 25 rycerz ma 7 bp hp). Odpalasz "utamo vita" stajesz przy drabince po skosie, i mając utamke włączoną walisz combo z wanda i HMM. Możesz spróbować bez utamki i się leczyć (metoda nie polecana noobą, bo myślą "co to nie ja" i czekają do reda, po czym padaja i cali spoceni przed kompem robią w pampersa i biegną po loota). Gdy drag zacznie uciekać, goń go nadal waląc, aż ubijesz. Loot z 2h hunta wyślij mi do depo w edron. To na tyle.
Jest to moja rada, nie będe się powtarzał. Nie zrozumiałeś? Przeczytaj ponownie. Nadal nie rozumiesz? Twój problem. Sądze że więcej nikt ci nie będzie mówił "Jak masz grać" to jest gra indywidualna - prosta w prowadzenia, a rozwój postaci zależny od "widzi misie" prowadzącego. Dlatego rób co chcesz.
Morberry
04-07-2008, 21:47
7 lipca 2008r. wybieram sie na draga 27lvl sork wiec nie moge jeszcze ds.
Potrzebuje kogos kto by na serv Menera pokazal miasto Thais dojscie do draga i pomoglby mi w zabiciu.Kupilem postac wiec co sie dziwicie. Czekam na odpowiedz...
pwnt!!!!11
ElderDruid777
04-07-2008, 21:57
Sranie w banie ...
Ja od 24 expie na dragach bez utamki tylko exori frigo + rod/wand i exura gran. Tylko ze mam PACC wiec z frigo szybko go zabijam.
Co do Ciebie to tak samo mając 29 level masz ~~~300hp wiec jeśli będziesz stawał na skos czyli nie dostaniesz z fali i masz nieprzeciętne eq to nie padniesz na combo wiec lajcik , bierzesz WOCE+HMM/ICYCLE i pukasz a jak będziesz miał yellow hp exura gran i już. Aczkolwiek jeśli kupiłeś postać to radze ci nie iść bo padniesz , gdyż kontrolowanie hp , używanie manasow i strzelanie z runek + ustawianie się na skos może być dla ciebie trudne jeżeli jest to twoja pierwsza postać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.