Pokaż pełną wersje : Skllujacy sorc, ownAh
Gawroon7
04-07-2008, 22:16
Lol, kumpel skilluje dista na sorcu, i mi mowi ze mnie tu wysmieja jak wam powiem . No, ale przynajmniej sie dowiem. Wg. niego "wyzsze lvl sorcow uzywaja luka" Ale lol - po jaka cholere ?! Ja rozumiem knighta skillujacego dysta juz, na anni czy cos...
pewnie chce w przyszłości atakować z fire arrowów czy jak to się nazywa
ale to chyba mlvl jest potrzebny niewiem :P
Sir Sire
05-07-2008, 00:42
może kiedyś używano burst arrows (?)
teraz chyba rzadko spotykane
a obrazenia nie zaleza od dista tylko od mlvl : )
Mówicie a nie wiecie.Od updata na 8.1 (grudzień 2007 ) obrazenia od burst arrowów zależą od dista :).
Gawroon7
05-07-2008, 04:39
No ale czy to normalne ? potrzebne ? PO cholere on to robi ?
$orcerer
05-07-2008, 06:06
Bo jest noobem.
Prosto,krotko i na temat.
Tak jak kumpel up
Noob z tego Twojego kolegi.
Ile macie lat?
A po za tym poco sie interesujesz co robi kto inny? Ty może zbierasz gp na ratach i co? Pyta Cie ktoś?
Jego skillowanie jest nie normalne ale ten temat jest równie nie normalny.
A co chcesz sie więcej dowiedzieć? Żeby na drugi dzień wybiec na dwór z tym kolegą i sie mu podniecać.
Uran of Aurea
05-07-2008, 12:50
Kiedyś były takie strzały burst arrows których obrażenia zależały od mlvla w update 8.1 (nie jestem pewnien ) zmieniono to i teraz zależą od distance fightingu. A więc twój kolega zobaczył jakiegoś starego scrina na którym sorc wali z łuku z burst arrowów i pomyślał, że dist się przyda na późniejszych lvlach.
Gawroon7
05-07-2008, 14:06
Lol, pytam sie bo chce wiedziec ! Zawsze lepiej wiezdiec wiecej, niz mniej ....
Czyli - idiota, bo soe juz nie przydaje ? Czy moze jednak sie przydaje na h lvl ?
jak dobije skilla do 30 to mu osobiscie pogratuluje.
z 30 dista wiadomo co moze sobie huncic.
polacz te 2 fakty - uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie.
--Cienius--
05-07-2008, 14:28
Sorcerer to raise melee from 10, 100% to 30 = 29127h, 5m, 0s.
czyli w przyblizeniu 1213 dni czyli czeka cie 3 lata treningu liczac ze komputer zuzywa srednio 10 gr/h (nie licze server savow) to bedzie wydatek rzadu 3 tys zlotych ;)
Stac cie na wydatek 3 tys zl za sam prad?
Ja wiem... sam sorcem czasem zamiast robić runy przed dp robiłem je na rotach i trenowałem shielding, ot tak for fun. 1 skill mi urósł tam w ciągu mojej kariery =D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.