PDA

Pokaż pełną wersje : błąd

_*FunMN*_
05-07-2008, 11:57
wczoraj jeszcze grałem normalnie,
dzisiaj gfdy wpisuje passy w klienta tibii wyskakuje mi zamiast listy postaci, na sekundke "downloading new data" i od razu się wyłącza okienko poczym nic sie nie dzieje.
i nie da rady sie zalogowac.
ma ktos podobnie? probowalem reinstala ale nie pomaga

Bakuo
05-07-2008, 12:00
Następny pajac, poszukałbyś trochę.

Jak ten pasek Ci zniknie to po kilu sekundach pojawi się lista Twoich charów, poprostu nic nie rób po zniknięciu paska.

_*FunMN*_
05-07-2008, 12:23
Nie pajac flecie, tylko jak sie nie grało od trzech ostatnich updatów to mało się kmini co Ci debile z tą grą robią.

Bakuo
05-07-2008, 12:28
Update'y nie mają tutaj nic do gadania, bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie było (przynajmniej ja się nie spotkałem), a skoro się mało kmini, a oni to debile, to czas przestać grać w tibię i zacząć grać w pasjansa.

Maxiv
05-07-2008, 12:31
@2x up
Saper better

_*FunMN*_
06-07-2008, 10:31
Update'y nie mają tutaj nic do gadania, bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie było (przynajmniej ja się nie spotkałem), a skoro się mało kmini, a oni to debile, to czas przestać grać w tibię i zacząć grać w pasjansa.

żal mi Ciebie kolego ; d

Rumu
06-07-2008, 13:05
lal do pasjansa trzeba mieć więcej umiejętności niż do Tibii, bo przy pasjansie się myśli, a przy Tibii niebardzo....bezsensownie sie bije lvl:baby:

THC_Bracie
07-07-2008, 01:47
Nie pajac flecie, tylko jak sie nie grało od trzech ostatnich updatów to mało się kmini co Ci debile z tą grą robią.

dokladnie :P nie poznaje tej gry . juz teraz tylko na forum siedze:P

@topic.
tez tak mialem i mi przeszlo ;D sprobuj kilka razy ew. moze nie masz podlaczonego komputera do pradu?

Suchy512
07-07-2008, 02:19
Nie miałeś może podmienionej tibia.pic? Jeżeli tak to musisz zostawić taka jak jest czyli zwykła