Pokaż pełną wersje : błąd
_*FunMN*_
05-07-2008, 11:57
wczoraj jeszcze grałem normalnie,
dzisiaj gfdy wpisuje passy w klienta tibii wyskakuje mi zamiast listy postaci, na sekundke "downloading new data" i od razu się wyłącza okienko poczym nic sie nie dzieje.
i nie da rady sie zalogowac.
ma ktos podobnie? probowalem reinstala ale nie pomaga
Następny pajac, poszukałbyś trochę.
Jak ten pasek Ci zniknie to po kilu sekundach pojawi się lista Twoich charów, poprostu nic nie rób po zniknięciu paska.
_*FunMN*_
05-07-2008, 12:23
Nie pajac flecie, tylko jak sie nie grało od trzech ostatnich updatów to mało się kmini co Ci debile z tą grą robią.
Update'y nie mają tutaj nic do gadania, bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie było (przynajmniej ja się nie spotkałem), a skoro się mało kmini, a oni to debile, to czas przestać grać w tibię i zacząć grać w pasjansa.
_*FunMN*_
06-07-2008, 10:31
Update'y nie mają tutaj nic do gadania, bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie było (przynajmniej ja się nie spotkałem), a skoro się mało kmini, a oni to debile, to czas przestać grać w tibię i zacząć grać w pasjansa.
żal mi Ciebie kolego ; d
lal do pasjansa trzeba mieć więcej umiejętności niż do Tibii, bo przy pasjansie się myśli, a przy Tibii niebardzo....bezsensownie sie bije lvl:baby:
THC_Bracie
07-07-2008, 01:47
Nie pajac flecie, tylko jak sie nie grało od trzech ostatnich updatów to mało się kmini co Ci debile z tą grą robią.
dokladnie :P nie poznaje tej gry . juz teraz tylko na forum siedze:P
@topic.
tez tak mialem i mi przeszlo ;D sprobuj kilka razy ew. moze nie masz podlaczonego komputera do pradu?
Suchy512
07-07-2008, 02:19
Nie miałeś może podmienionej tibia.pic? Jeżeli tak to musisz zostawić taka jak jest czyli zwykła
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.