zaloguj się

Pokaż pełną wersje : help my friend

merchior
30-11-2003, 04:33
koelga został zhakowany!!!!musiałem go zabic :(
koles zalogowany jest swoja postacia i kolegą
uzywa multi clienta , kumplem stoi a swoja gra , nic mu nie moge zrobic bo ja zabije jego postac to bedzie gra kolegą!!!!!

i co mam zrobic w tej sytuacji , hasło zmienił koles a ja nie moge nic zrobic póki on jest zalogowany a jest cały czas , wszelka nadzieja w sejwie.
Ale nie byliśmy takimi noobami, kolega chciał kupić paca za tibiańska kase całe depo swoje przenieśliśmy do mojego w 3 miastach (roboty troche był), chociarz nie straci tak wiele oprócz lvl i skilli , po śmierci teraz ma 32 lvl , był rozebrany wię ja 24 lvl knight zabiłem go bez problemu (zrobiłem to by koles nie mógł sie znowu zalogować , a my byśmy zmienili hasło w tym czasie , ale nie stety sie nie zrozumieliśmy z kumplem i zalogował sie jeszcze raz )mam nadzieje że więcej on nie zginie , chociaż na początku zabił koleśia jakiegos i myśle że bedą sie mścić.

kumpel za bardzo chciał mieć paca , marzył o czarowaniu sobie boltów i o neckromantach które zostawiały Boots of haste , i mósi picpiwo które nawarzył.
Rzeby nie było niejasności został zhakowany z własnej głupoty a nie z cheatów my nie urzywamy takich.

aha i przestroga dla tych co dzisiaj grają ,przeczytaja to i podczas dalszej gry zobacza Iltiadesa to wiać!!!