zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najlepszy exp na cycach...

Dagobert III
29-11-2004, 22:18
Jakie jest najlepsze miejsce do expienia na cycach? Słyszałem różne opinie, i ciągle nie wiem :] Wielu podaje Mount Sternum - ale inni dodają że często można tam spotkac zlurowane potwory, z którym mój pally sobie raczej nie poradzi (15lvl, 48/35).
Rzecz jasna musi to być miejsce gdzie swobodnie mógłbym uciekać i pojawiałyby się nie więcej niż 2 cyce.
A może ktoś mógłby mnie oprowadzić po jakimś miejscu? Gram na Calmerze.

Hubert-pol
29-11-2004, 23:08
PoH, tylko musisz miec vite na archery

Master magi
30-11-2004, 09:33
Eeeee na calmerze nie ma nigdzie dobrego expowiska na cycach dla facc :/ Wiem bo sam tam gram i czasem expilem na cycach.W mount Sterum to duuuuuuuuuzo ludzi i jak spotka siej akeigos cyca to cud.Na pohu troche niebezpiecznie bo te gsy itp itd.Jedyne dobre miejsce to chyba cyclopolis dla pacc no ale tam tez cora wielej ludzi jest.Lepiej idz sobie do helgate na DSy.Dobij z 18lvl na rotach skile do 55 chociaz i spoko mozesz je lac.I to tyle ;p

Lord_Nerevar
30-11-2004, 18:55
może południe od thais, tam na prawo od tratwy mino guardów

Atae
03-12-2004, 00:32
jest jeszcze taka fajna jaskinia z cycami na polnoc od thais pod ziemia (gdzies tam w ok. sa trolle)
ilosc jest akurat odpowiednia dla Ciebie
a jak juz ja zajmiesz to zwykle nikt tam nie wlazi
zreszta musisz zobaczyc sam :)

Jakubxxx
03-12-2004, 09:08
Mount sterum odradzam narazie. Palladyn nie ma tam gdzie uciekac a mozna nawet spotkac 6 cycow naraz (sa waskie przejscia gdzie mozna blokowac po jednym). Dla knighta swietne miejsce, dla pala (z nizszymi skillami) nie sadze.

Mikołaj
03-12-2004, 09:47
Jakie jest najlepsze miejsce do expienia na cycach? Słyszałem różne opinie, i ciągle nie wiem :] Wielu podaje Mount Sternum - ale inni dodają że często można tam spotkac zlurowane potwory, z którym mój pally sobie raczej nie poradzi (15lvl, 48/35).
Rzecz jasna musi to być miejsce gdzie swobodnie mógłbym uciekać i pojawiałyby się nie więcej niż 2 cyce.
A może ktoś mógłby mnie oprowadzić po jakimś miejscu? Gram na Calmerze.

Jak nie masz bright sworda ani platinum amuletu to lepiej nie poniewaz zchodzi za duzo uhow...Narazie zarabiaj na soldach.A tak przy okazji to pallem wyexpiles juz 15lvl: :o

Jakubxxx
03-12-2004, 11:28
Jak nie masz bright sworda ani platinum amuletu to lepiej nie poniewaz zchodzi za duzo uhow...Narazie zarabiaj na soldach.A tak przy okazji to pallem wyexpiles juz 15lvl: :o

A po co palkowi bright sword??

Arthus Drag'Tail
03-12-2004, 18:07
W mount sternum jest w miare, ale trudno sie ucieka przez te waskie przejscia.
Dzis mialem pecha i tam deadlem :(
Za pozno zaczolem wiac przed cycem potem maly lag, 6 ciosow i dead :(
Rzeczywiscie duzo tam luda, na jednego cyca musialem czekac dosc dlugo.
POH odradzam na nizszych levelach, gdyz jest tam bardzo duzo cycow, lecz moze ktos zlurowac Gs'a lub chociazby dragona.

Mikołaj
10-12-2004, 10:20
B)A po co palkowi bright sword??

Srry miałem zminimalizowane dwa okna i odpisałem nie ten temat co trzeba :p

damianlorek
10-12-2004, 14:20
Moim zdaniem najlepiej expić na cycach koło thais ;)

lol3
14-12-2004, 18:10
a ja mam pytke o cycach czy sobie poradze na 20 lev z skillami 45/45 z fire sword i c-arm c-shld p-legs c-helm ?????

Avager
14-12-2004, 18:28
a ja mam pytke o cycach czy sobie poradze na 20 lev z skillami 45/45 z fire sword i c-arm c-shld p-legs c-helm ?????

nie ... chyba ze z uhami

Andrew
14-12-2004, 18:30
na poludnie od thais masz fajne miejsce, chodzw=e tam od 12 lvl

Arol
14-12-2004, 23:17
hmm skoro tyle wiecie o "cycach" ^^ powiedz cie mi czy z 16lvl i 54/43 moge expic na czyms lepszym niz cyce i gdzie jest narszybszy respawn potforow [tych na kture moge teraz polowac]

DavixO
05-01-2008, 23:23
A ja też mam takie pytanko odnosnie expa na cycach. Mam knighta 23lvl skille 60/60 i ciągle rosną eq: noble armor, p legs, crimson sword, guardian shield zwykle buty i crown helmet + zawsze nosze bp health potionów przy sobie na wszelki wypadek. Czy mógłbym już expic w miare spokojnie na cycach bez duzych strat?

Pozdrawiam :D

Coach
06-01-2008, 00:53
Brawo dla pana ARCHEOLOGA !!!! piszesz w temacie sprzed 4 lat X(

DavixO
06-01-2008, 11:17
Wolałem napisać tu niz tworzyć nowy temat.

KzN
06-01-2008, 22:24
W MS na jednym z respów cyców na górze jest zejście na -2 zaczynają się respy skieletonów i ghuli, zajeb.isty exp dla palków na takim levelu i loot bo lecą t ringi i kasa niezła z ghuli, dodatkowo można robić loot bagi z mace, ale nie polecam bo ktoś moze zakosić :P od 20 lev -3, tam już mumie pojedyncze sie zaczynaja i beho, -4 Mumie, ghule, crypty, beholdery, ghosty, na -5 są 2 respy draga, jak jesteś doświadczonym graczem, to od 25-30 możesz solować dragi z racji tego, że mało miejsca do uciekania ^^. Ja mam 28 lev i mam zamiar tam expić jak najdłużej bo 30k expa robie w pooltora h ;] Do 40 levela spokojnie można tam huncić ponieważ spore nasypy monsterów, jak masz runy wielopowieżchniowe to exp może 1000-mi lecieć ;] To tyle.