Pokaż pełną wersje : AssAssin Dagger
Gdy ukazał się quest po którym assassin dagger przestał być rare:evul:
Kupiłem go za kwotę 30k;)
ale jednak po jakimś czasie zauważyłem ze zniknął (to było po tym jak były jakieś prace od 16 do 17) czy ktoś więcej zauważył takie coś
z góry dziękuje za od odpowiedz.
Takie "znikające" przedmioty są poprostu shakowane i po jakimś czasie znikają. Tak jakby "nieistniały" w Tibi.
Piranezi
05-07-2008, 23:25
lol =d , Assasin dagger zniknął a Demon Legi zostawili ludziom =/
Takie "znikające" przedmioty są poprostu shakowane i po jakimś czasie znikają. Tak jakby "nieistniały" w Tibi.
Wytłumaczy mi to ktoś shakowane czyli podwójne czyli co xD
Nie, że ciebie shakowali, ale ten przedmiot. Kurcze, to jest tak jakbyś trzymał przedmiot w śnie i jak się obudził już go nie ma.
hackniety przedmiot? o0, zaraz powinna nas zalac fala hacknietych itemow i kasy :O
Johanes19
06-07-2008, 12:49
a mi wcielo 2k z dp :confused:
Patysiak
06-07-2008, 13:45
Mi się w sumie też wydawało, że mialem 72 meaty, a rano było ich 68 WTF!!!! xd
Nie, że ciebie shakowali, ale ten przedmiot. Kurcze, to jest tak jakbyś trzymał przedmiot w śnie i jak się obudził już go nie ma.
Piłeś coś?
Jakby takie coś było możliwe, to można byłoby ludziom hakować itemki itp.
Topic: Jeśli zniknął Ci to może zgubiłes? Jeśli zniknął wszystkim - Cipsoft wycofał.
to niby z kąt się robią takie przedmioty ? może mama assasin dagger rodzi 10 małych daggerków i zawsze 1 z nich jest haknięty ?
Morgaroth
06-07-2008, 15:12
Pisałem na game-chacie i niektórym na candi i na calmerze też zniknęły. Ponoć tak jest z lootem z Grim Reapera, bo Nightmare Blade też zniknął koledze. pozdro
<Bóg zabija kotki>
moze to jest tak jak z tymi nutami itp. z faraonow? ze po 24h znikaja?
$eriToonbra
06-07-2008, 15:47
Jeśli bardziej opisałbyś swój problem to być może rozwiązalibyśmy go :)
Zrywna_Szkapa
06-07-2008, 16:26
Ja wjem czemó zniknol
ty smjerdzisz i on ot cjebie uciekl
hahaha
ieztem pr0
Pisałem na game-chacie i niektórym na candi i na calmerze też zniknęły. Ponoć tak jest z lootem z Grim Reapera, bo Nightmare Blade też zniknął koledze. pozdro
<Bóg zabija kotki>
Dziex ^^
Co to bliższego opisania to Kupiłem go w pewnym poczuciu bogactwa<lol>
Na wiki.hunted.pl kwota wynosi 1kk-2kk ale teraz podobno prosty quest na niego jest ^^.Po zakupie(na 37) odłożyłem go do depo w thais xD przy nabiciu 40 ^^
Przyszyłem ale go już nie było;/ Było to chwile po tej przerwie od 160-10 co CIPy coś robiły ;)
Cipy usuwają itemki? HAHA to po kiego je dawali? :O
Utrudniają questy - to po kiego wała je robili? :O
Zrywna_Szkapa
06-07-2008, 22:39
Bo chcieli być tacy fajni jak ja
hahahahaha
ale im nie wyszlo
!!1!!1!1
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.