zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ilosc FPS

malaka
06-07-2008, 14:18
Na wstepie prosze o przeniesienie tematu tam, gdzie powinien byc, nie znalazlem zadnego dzialu o problemach technicznych

Mam duzy problem, poniewaz moj klient wyciaga tylko 20 klatek na sekunde w odludnych meijscach, natomiast jak weje do dp to juz spada na 10, max 15 FPS. Mam procka 2,4 GHz i karte graficzna GF4mx, 524 ramu. Pracuje na directx 9, wszystkie jego opcje przyspieszania mam wlaczone i w tstach wyszlo, ze dobrze dzialaja. Jesli ktos wie jak pomoc to bardzo bym o to prosil, jednak jesli ktos nie wie, to niech sie nie wypowiada

nieco ponad rok temu na tym samys systemie operacyjnym i tym samym sprzecie klient wyciagal 190-195 klatek na sekunde podczas gry, kiedy postac byla zalogowana!!

z gory bardzo dziekuje za pomoc

edit:
rok temu nie mailem 524 ramu tylko 256, czyli 2x mniej

Illya_von_Einzbern
06-07-2008, 14:25
Bawiłeś się w opcjach? Popróbuj pozmieniać na Open GL i tam też popróbuj z graphics -> advanced -> adjust framerate limit.

malaka
06-07-2008, 15:22
probowalem juz wszystkiego, z klientem juz nei ma co sie bawic najwiecej fps wycaiga na directx9, lilit ustawilem na max. Wczoraj zmienilem jakosc kolorow z 32 bitow na 16 i przez chwile mialem 180fps podczas gry, ale pozniej szybko spadlo i znowu te marne 20