PDA

Pokaż pełną wersje : [propozycja]targowisko

Ununul
06-07-2008, 23:29
Jesteśmy jedynym zespołem w Polsce, który chce stworzyć coś na wzór "targowiska tibijskiego". Działamy na zasadzie wolontariatu. Projektujemy pricelisty na poszczególnych światach. Od kilku miesięcy staramy się znaleźć ludzi potrzebnych właśnie do konstrukcji tych pricelist. Niestety, udało nam się stworzyć zaledwie kilkuosobową drużynę.
Zalążek naszej pracy znajduje się na tymczasowym forum.
Szukamy wsparcia. Organizacji, która by nam pomogła (co równoznaczne jest z tym, że mogłaby umieścić gotowe już pricelist na swojej stronie).
Potrzebujemy również rozreklamowania naszego projektu z tego powodu, że ciężko nam znaleźć odpowiednich ludzi, którzy mogliby przyłączyć się do naszej drużyny.
Targowisko Team

Dragon-Fly
06-07-2008, 23:37
Mmm... Jeżeli potrzebujecie kogoś, to mogę się przydać. Mam mnóstwo czasu i chęci. A samo "rozwieszenie" pricelist na Tibia.pl... Mmm, napiszcie do Bosala.

Tompior
07-07-2008, 00:54
I pamietajcie o tym, ze w zyciu nie ma nic za darmo.
Musicie jakosc zachecic Bosala, zeby wam te pricelisty na tibia.pl umieszczal.

Kinderr
07-07-2008, 01:37
na przykład koperta z 2000 tysiącami ełro i powinien się zgodzić

próbujcie, próbujcie ;p

Donpeyot
07-07-2008, 06:37
Pod warunkiem, że nie są to "wannbe stare dobre czasy, jak żem brał 50k za royal hełma, a które każdy normalny ma w dupie pricelisty", to chętnie pomogę.

Argen
24-07-2008, 08:04
Pod warunkiem, że nie są to "wannbe stare dobre czasy, jak żem brał 50k za royal hełma, a które każdy normalny ma w dupie pricelisty", to chętnie pomogę.

Uwielbiam takie dinozaury, które próbóją dsm za 50k wcisnąć.

@topic

Sam pomysł fajny, ale ogłaszając się na forum raczej nie znajdziecie sponsorów. PW do Bosala ftw?
Chociaż w sumie nie wiem jak to jest z jego obecnością na forum, więc może nie zobaczyć tej wiadomości ;p

Pjekosz
31-07-2008, 15:35
Fajne, szkoda, że było na tibia.org.pl dobre kilka let temu...