zaloguj się

Pokaż pełną wersje : KIm grać

stopa1969
07-07-2008, 08:35
Mam pytanie niewiem kim mam grać propozycje składać prosze---- z góry thxB)B)B)B)B)

Bartas15
07-07-2008, 09:54
Najlepiej nie graj jak sie pytasz ludzi na forum jaką profesją grac.Jak bedziesz chcial sie umowic z dzieczyna to tez napiszesz na forum temat z sondą "czy mam sie umowic czy nie?"

po_prostu_ja
07-07-2008, 10:14
graj ta profesja co ci sie najbardziej podoba... zawsze przed podjeciem jakiejs decyzji musisz pytac innych? zrob sobie taka postac jaka uwazasz sa sluszna, a potem najwyzej sobie zrobisz nowa ^^

druidek123
07-07-2008, 10:26
na sorcererze najwięcej zarobisz robiąc SD więc właśnie SORCERER

Skrzat
07-07-2008, 16:07
Lubisz latwo expic/botowac/miec duzo kasy i blokowac potworki? - knight
Duzy dmg, czasami ciezko z kasa, szybkie expienie - druid/sorc
Pal to taki knight i sorc/druid, na poczatku bardzo latwo sie expi ale pozniej moze to strac sie troche nudne, najlepiej to zobacz jak sie gra kazda z postaci i wybierz najlepsza.

Eneris
08-07-2008, 00:21
@BARTAS15
I wszytko jasne xD

@topic
Ja ci polecam Paladyna ponieważ paladynem gra vuxes, a jak cała selena wie Vuxes wie co jest najlepsze :D więc zaufaj mi i graj paladynem.

Sulor
08-07-2008, 14:57
@BARTAS15
I wszytko jasne xD

@topic
Ja ci polecam Paladyna ponieważ paladynem gra vuxes, a jak cała selena wie Vuxes wie co jest najlepsze :D więc zaufaj mi i graj paladynem.

Dalej uważam, ze vuxesowi blizej do idioty z którego ludzie sie smieja niz z czlowieka który ma dobre poczucie chumoru, to apropos jego postów, ale kiedys myslalem ze przy okazji jest "nalepką" co sie przykleiła do cruoris i nic nie znanczy a najwiecej szczeka, ale czas pokazal ze jednak nie boi sie walczyc, i za to szacunek, tylko mogl nie dawac loga na hjenach ;/

nie wiem dlaczego ten post nie jest gramatycznie skierowny do vuxesa ale juz mi sie nie chce zmieniac

Kubous
08-07-2008, 20:28
Dalej uważam, że ludziom jest bardzo łatwo krytykować, a zaś przyjąć krytykę jest o wiele gorzej.

Ps. To ostatnie zdanie wyszło dwuznacznie, czyżby hieny to ultimation ? XD

Stonhard
08-07-2008, 20:50
Dalej uważam, że ludziom jest bardzo łatwo krytykować, a zaś przyjąć krytykę jest o wiele gorzej.

jakby chodzilo Rolusowi o Ultimation to jestem pewny ze tego loga by nie zdazyl dac

Bartas15
08-07-2008, 21:05
Kery zabił Vuxesa o godzinie 20-59 nastąpił zgon

Eneris
09-07-2008, 02:01
Vuxesa humor jest dziwny lecz nie głupi moim zdaniem, mi na przykład bardzo sie spodobał ss z behemotach questa czyszczonego przez ultimation :D

Inquisitor
09-07-2008, 02:16
jakby chodzilo Rolusowi o Ultimation to jestem pewny ze tego loga by nie zdazyl dac

wyjebac ci za avek?

Sulor
09-07-2008, 08:12

Chodzilo mi o ostatnią dużą akcje, w miejscu gdzie padl bam bam, puge, gady, mógl pasc tez vuxes i chyba xan karde ale oni dali logouty

vuxes
15-07-2008, 20:37
Taaa, na hydra bridge chcieliśmy wszyscy dać loga, niestety tylko 3 osoby straciły battle na czas. Troche paradoks, ciągle rzucałem soulfire'y na Rolusa, a samemu dałem radę lognąć. xd

Bartas15
15-07-2008, 20:59
Taki pro gracz jak Vuxes nigdy nie pada.Paradoksem jest to ,że nazywacie nas chickenami ,a sami logacie.Czym się różni Ultimation od Żydów?Tym ,że gdy wygrywali nie dawali nigdy loga ,a żydy nawet wygrywając się boją.Ale taki was już los.Najgorsze są tzw.polskie żydy czytaj Vuxes ,którzy nic nie znaczą ,a najwięcej kozaczą.Twoje żarty stary są śmieszne tylko chyba dla ciebie i twoich uber pro kolegów typu Dalv,Laros,Pix itd.Tak strasznie kozaczysz jestem ciekawy jaką osobą jesteś w rl.Strasznie lubisz używac słowa "Fail".Twoją osobe i zachowanie można określic jako taki wyjebany Fail.

Kubous
17-07-2008, 00:42
Rozumiem, ze wy byscie na miejscu koguta staneli do nierownej walki wiedzac, ze nawet nie pierdniecie, a padniecie. Pewnie byscie jeszcze sie specjalnie wjebali trapa, zeby zginac bohaterska, honorowa smiercia co ? Problem w tym, ze gdyby padl wtedy byscie sie smiali z niego. Zadnego honoru w tym by nie bylo, zadnego poswiecenia, zero szacunku.
Zrobilibyscie to samo co Vuxes.

W waszych postach widze duzo zazdrosci. Powiem jak to wyglada z mojej perspektywy:
- Wkurzacie sie, ze nie padl bo przez to nie macie tak upragnionego fraga. Nie ma to jak żal ?
- Bartas z tego co widze ty nic nie znaczysz, szczegolnie po tym zostales zrobiony w huja przez swoich ziomkow, a on bardzo dobrze sie trzyma na servie. Nie ma to jak zazdrosc ?
- Nie znacie go praktycznie w ogóle, bo zaloze sie ze wiekszosc z was nie gadala z nim dluzej powaznie, a wytykacie mu wszystko co wam do glowy przyjdzie. To jest beznadziejne i zalosne.
- Zarzucacie mu kozaczenie, a 80% ludzi regularnie postujacych w tym dziale to czlonkowie albo supporterzy ultimation i gadacie tutaj swoje czasem idiotyczne poglady, a poniewaz nie ma tutaj za bardzo ludzi ktorym by sie chcialo skrytykowac te poglady, uwazacie je za sluszne. Nie ma to jak dowartosciowanie ?
- Mowicie, ze zarty koguta nie sa smieszne. Rozumiem ze wasze porownywanie do zydow i inne tego typu zarty sa przesmieszne ? Nie ma to jak hipokryzja ?

Dalv_2k7
17-07-2008, 03:33
Vuxes sie nie trzymie z BAM BAM TANKIEM :\

Bartas15
17-07-2008, 08:47
- Bartas z tego co widze ty nic nie znaczysz, szczegolnie po tym zostales zrobiony w huja przez swoich ziomkow, a on bardzo dobrze sie trzyma na servie. Nie ma to jak zazdrosc ?

Jak zostałem zrobiony w chuja przez swoich "ziomków"??Możesz sprecyzowac?

Kubous
17-07-2008, 16:07
Na chooj w avatrananach macie screeny swoich postaci!!!Nuubs
Btw Xardan pożałujesz ,że mnie z ulti wyjebałes

<<<znaki>>>

Bartas15
17-07-2008, 16:20
<<<znaki>>>

Jeśli chodzi ci o to sprzedawanie przez "ziomków" przez xardana to naprawde chłopie nie wiem czy jesteś takim debilem czy to Vuxes pisał.A dlaczego to pomyśl :)Jak będziesz chciał podpowiedz to pisz :P

Vamanaun
17-07-2008, 16:37
na sorcererze najwięcej zarobisz robiąc SD więc właśnie SORCERER

już widzę jak zrobi 45 sorca facc'em, przygoda skończy sie na 13lv w carlin po wpisaniu sie na jakaś black listę. Później zrobi temat "oJA!11 hakli mnie!!1 pomocuuuy!!!!!!!"

gdybym był autorem tematu poczekałbym do końca wakacji, skończył podstawówkę, pouczył sie angielskiego, w końcu po coś została zrobiona Isle of Destiny? :>

vuxes
18-07-2008, 03:37
Paradoksem jest to ,że nazywacie nas chickenami ,a sami logacie.Czym się różni Ultimation od Żydów?Tym ,że gdy wygrywali nie dawali nigdy loga ,a żydy nawet wygrywając się boją.

Dobra panie pr0. Jakie to ma znacznie i kogo to obchodzi czy logowaliście jak wygrywaliście czy tam przegrywaliście? Mam teraz zacząć krzyczeć, jaki jesteś bohaterski? Po prostu wyśmieję Ci się w twarz, bo naprawdę nie wiem jakie to ma znaczenie.

Ale taki was już los.Najgorsze są tzw.polskie żydy czytaj Vuxes ,którzy nic nie znaczą ,a najwięcej kozaczą.

Najgorsi są Ci wannabe c00l wojownicy Ultimation kreujacy się na wielkich karaczy Żydów. A najśmieszniejsze jest to, że nawet od tych Żydów dostają po dupie.

Twoje żarty stary są śmieszne tylko chyba dla ciebie i twoich uber pro kolegów typu Dalv,Laros,Pix itd.

Nie obchodzi mnie czy ludzi takich jak Ty śmieszą moje żarty. Kompletnie mnie to nie obchodzi. Właściwie od pewnego czasu mało obchodzi mnie Wasza opinia, cokolwiek związanego z Wami. Odpisując na tego posta robię Ci teraz przysługę. Więc biegaj sobie po PZ i wyzywaj wszystkich, przez których nie możesz grać swoim pikselkiem, wszyscy w koło będą na to lać.

Ale widzę, że moje żarty działają Ci na nerwy, czyli spełniają swoją rolę :).

Tak strasznie kozaczysz jestem ciekawy jaką osobą jesteś w rl.
Nie wiem, czym dla Ciebie jest kozaczenie, ale nie martw się- nie jestem osobą taką jak Ty tutaj.

Strasznie
lubisz używac słowa "Fail".Twoją osobe i zachowanie można określic jako taki wyjebany Fail.

Lubię używać słowa "fail", bo pasuje do wielu sytuacji w przeciwieństwie do Waszego "karać Żydów". I w ogóle to zawsze spamujecie to w grze jak coś nam nie wyjdzie, więc nie wiem co chcesz mi tutaj przekazać.
Skoro już nawiązałeś do tego, to tak określę Twój post. (http://wwwfail.com/?url=http%3A%2F%2Fforum.tibia.pl%2Fshowpost.php%3F p%3D2181449%26postcount%3D15)

$omgoku
18-07-2008, 18:49
Skad wzielo sie okreslenie zydzi ? ;>

stopa1969
19-09-2008, 19:29
0oo $omgoku patrze moje strony :>Białystok <33:D:D