zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwna sprawa.

michno
07-07-2008, 17:29
Witam. Dziś doświadczyłem czegoś naprawdę bardzo dziwnego. Grałem swoim nowo założonym charem. Byłem jeszcze na rooku (1 lvl) i zostawiłem postać bo poszedłem na obiad. (gdybym dał loga czekał bym w kolejkach) Wracam i patrze wyrzuciło mnie z Tibii. Wpisuje passy i po angielsku pokazuje mi, że moje konto nie ma żadnych postaci. Na tibia.com podczas logowania pokazuje, że wpisuje złe passy, a gdy chcę wyszukać swoją postać pokazuje, że postać nie istnieje. Miałem też na tym koncie 20 lvl. Wiem, że 20 lvl to nic, ale miałem na tej postaci naprawdę dobre eq;(. Wysłałem meila do Cipsoftu czekam na odpowiedź. A co Wy o tym sądzicie?

Schottkey
07-07-2008, 17:35
moim zdaniem to jakiś bug poprostu...sprawa sie napewno niebawem wyjaśni

Duke Dran
07-07-2008, 17:36
Jakas magia :P, a moze Ci sie snilo?

michno
07-07-2008, 17:43
Jakas magia :P, a moze Ci sie snilo?

Nie na pewno mi się to nie śniło..

Tigoti
07-07-2008, 19:44
moze poprostu zapomniales pasow albo cie zchakowali.

Erhion
07-07-2008, 20:04
ale miałem na tej postaci naprawdę dobre eq

Plate Set?

Połowa osób, które tak mówią nie wiedzą co to dobre eq.:baby:

Wiedźmin
07-07-2008, 20:47
Plate Set?

Połowa osób, które tak mówią nie wiedzą co to dobre eq.:baby:

"Dobre" to pojęcie jak najbardziej względne, dla niego i ten p secik może być dobry. Ważniejsze od tego jest rozwiązanie problemu, nie mędrkowanie się. ;)

@Tigoti
Gdyby w grze wpisał złe passy, to by mu nie wyskakiwała informacja o braku postaci na koncie, co raczej wyklucza "chacka".

@Top
Spróbuj poszukać po nicku tego 20 lvla, sprawdź passy, jak nic się ie ruszy sprawdź jutro. Chyba, że wierzysz w CiPów :P

michno
07-07-2008, 20:51
Nie nie Plate Set!

BOH, Blue set, RHA, Demon Shield i p ammy. Uważam, ze jak na 20 lvl to dobre eq! Moze Ty masz plate seta

Tigoti
07-07-2008, 20:52
ale mogl wchodzic na jakies inne konto ktore ma podobne pasy

Erhion
07-07-2008, 20:53
Nie nie Plate Set!

BOH, Blue set, RHA, Demon Shield i p ammy. Uważam, ze jak na 20 lvl to dobre eq! Moze Ty masz plate seta

Noo full wyyyypas. A teraz coś ci wyjaśnie.

Wiem, że 20 lvl to nic, ale miałem na tej postaci naprawdę dobre eq

Napisałeś, że mialeś tam naprawdę dobre eq. Nie napisałeś, że to eq jest dobre jak na 20 lvl. To jest różnica.

Maxiv
07-07-2008, 21:00
@Up
Omg...i po co pisales o p secie? tera bedzie klotnia albo cos innego
Temat dotyczy tego co napisal autor, a nie tego jakie ma eq...
Tera bedzie spam na 10 stron o tym jakie kto ma eq afff

@Topic
Dziwne...
Napewno szybko cos z tym zrobia

P$ychop@ta
07-07-2008, 21:10
Bloodwin zachowujesz się jak ciota ;< ciągle się mądrzysz

Lechista
07-07-2008, 21:45
@Up
Zamknijcie wszyscy mordy!!!!! xD Gosciu stracil p-seta, teraz za nim płacze a nam mówi, że miał blue seta żebyśmy mu pomogli. Bloodwin ma racje!!! ;));):):):):):):):):):):):):):):):):):):):baby:X(: cup::evul:;(:baby::confused:8o:o:D:(B):]:p;):):(B)8o:o:D:baby:X(:confused::cup:;(:baby:X(: confused::o:D:(B):]B)B)B);(;(:baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y::baby::baby::baby:X(X(X(X(X(X(X(X(X(:confused::c onfused:8o8o8o
Dobra odwaliło mi......
Poczekaj do restartu serva, napewno wszystko wróci do normy.
Pewnie i tak prowokacja....

Erhion
07-07-2008, 22:05
Bloodwin zachowujesz się jak ciota ;< ciągle się mądrzysz

Ja wiem dziecko, że próbujesz się odegrać za to, że kiedyś nazwałem cię noobem, ale sorka jak masz jakiś problem to zachowaj go dla siebie ok?:D:baby:

@Up
Omg...i po co pisales o p secie? tera bedzie klotnia albo cos innego
Temat dotyczy tego co napisal autor, a nie tego jakie ma eq...
Tera bedzie spam na 10 stron o tym jakie kto ma eq afff

A co nie wolno? Zapytałem tylko co to za eq - post do tematu.

P$ychop@ta
07-07-2008, 22:10
Nie musze :baby:

Surtius
08-07-2008, 04:15
"komputer nigdy się nie myli, tylko można mu wydać błędne polecenie..."

weź sobie te słowa do serca i przeanalizuj całą sytuację jeszcze raz, jestem pewien że kłopot leży po twojej stronie... ;)

Amin
08-07-2008, 13:12
Debug w serverze albo Twój błąd ;)

Hack jest chyba nie możliwy bo nawet jak ktoś usuną by Ci wszystkie postacie na koncie to jak chcesz wyszukać swojego hara to i tak Ci go znajdzie będzie napisane tylko "Deleted" więc ... :)

Lechista
08-07-2008, 14:08
pewnie wpisujesz pasy od innej postaci... i kłamstwem jest to, że nie możesz wyszukać postaci gdyż ta opcja na tibia.com jest zablokowana, więc na 100% prowokacja:
http://img165.imageshack.us/img165/7656/tibiiiiaaaaaaajb6.jpg (http://imageshack.us)

Elizium
09-07-2008, 03:47
podaj nicki tych charów to ci to sprawdze

Fred_Flintston
09-07-2008, 12:12
Ej, ej a może to było tak:

1. Grałeś sobie 1 lvl - ową postacią
2. Matka pociągnęła Ci przez łeb z krzesła ("Syneczku, grasz już za długo!").
3. W wyniku uderzenia w płat skroniowy zapadłeś w śpiączkę.
4. Po dwóch latach lekarze stwierdzili, że się powoli wybudzasz.
5. Matka wzięła Cię do domu, do łóżeczka.
6. Tam się obudziłeś ze śpiączki, od razu logujesz się na Tibię i - ZONK! - twoje konto nie istnieje.

Wniosek: Postacie długo nie logowane, z czasem po prostu znikają samoistnie (bodajże do 20 - lvl'a potrzeba 20 miesięcy nie logowania by się usunął)

Lechista
09-07-2008, 12:24
@Up
Jak chciałeś byc smieszy, to ci nie wyszło...

Fred_Flintston
09-07-2008, 12:28
Jakie pytanie taka odpowiedź. Koleś po prostu pierdzieli głupoty.