Pokaż pełną wersje : Blazing fire elemental; błogosławieństwo czy przekleństwo?
Witam.
Jest dostępny nowy sumon "Blazing fire elemental"
Ma dużo hp, duże hity, zabiera tyle many co zwykły fe.
Można dzięki niemu efektywnie expić na potworach czułych na ogień, lecz także jako wyśmienita broń do pk... :]
http://tibia.wikia.com/wiki/Blazing_Fire_Elemental
Quatro_Divine
07-07-2008, 19:51
Lol Spoko Ale Bron Na Pk Wypas
o0
sprobuje zsummonowac, zaraz dam edit, czy serio :p
edit: srry, ze nie sprawdzilem, ale nie moglem sie lognac :<
edit2: da sie, zaraz dam screena
edit3: http://img257.imageshack.us/img257/7315/bfegp5.jpg
Quatro_Divine
07-07-2008, 20:07
i co mozesz go sumonnac?? UP*?
Vasudanin
07-07-2008, 20:09
Można, nie potwierdzone przeze mnie, ale widziałem jak jakiś mag przywołał tego żywiołaka.
O dzizas !!!!!!!!
Sorc miażdży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
down:Wedlug pewnych danych : hity po 100 plus hells core 150+
O sile tych potworków wiem niewiele, ale to że można je przywołać jest pewne. Myślałem do teraz, że to fe któremu po coś zmienili nazwę.
@down
Tesz prafta.
MasterTusk
07-07-2008, 22:25
Melee (0-100), Hell's Core(110-150), Fire Explosion (65-200)
Pół godziny na tombie i maxymalnie Blazing uderzył ~65 w scaraba, hell's core się zgadza, a fire explosion tak wachało sie między 90-130.
Nawet potężne cacko:p
Ghard Lage
07-07-2008, 22:58
A jaki def ma te cacko i czy można zconvincować go? Bo jak można no to niezłe działko dla mojego pallka będzie ;p
A jaki def ma te cacko i czy można zconvincować go? Bo jak można no to niezłe działko dla mojego pallka będzie ;p
niebedzie twoim dzialkiem nigdy chyba ze sorcem zagrasz :p
poniewaz Blazing Fire Elemental respi sie tylko na elemental spheres quest w roomie dla sorca :D
@up
przecież może mu kumpel sorc/drut zsummonować, a wtedy ( o ile nie gra na npvp) - "sconvicować" go
matmaster2
08-07-2008, 05:52
@up
i po co piszesz bzdurne posty ? myslisz ze ktos na tym forum jest na tyle glupi ze wejdze w ten twoj link z keyloggerem w podpisie (jesli to nie key to przepraszam lecz jak jest na serwisie "tnij" to mam rozne poglady ...)
@topic
to teraz sorc/druid beda niepokonani na PVP ... chyba ze Cipy usuna je z gry ... bo skoro sie summonuje je za tyle many co Fe a sa pare razy silniejsze to poprostu taki knight nie ma szans w zwarciu z nimi (no chyba ze kilka lvli wyzszy)
Hell's Core(110-150)
ojacie, hells core, bedzie zabawa :d \(^^)/
Johanes19
08-07-2008, 13:13
Ale te hity co wymieniliscie to humany czy w moby??
Ghard Lage
08-07-2008, 14:27
Up pewnie w moby cipsoft aż tak nie upadł na mózg, żeby byle summon bił po 150 w ludzi...
@up
przecież może mu kumpel sorc/drut zsummonować, a wtedy ( o ile nie gra na npvp) - "sconvicować" go
Tak gram na pvp i co ktoś próbował convincować go? Chyba sam zara lookne czy ktoś znajomych sorców/druidów jest online i sprawdze...
Spróbujcie ktoś jeszcze zsummonowac Slick Water Elementala :D na tibia wikia nie pisze nic o manie, więc może da się też go zsummonowac, a jego hity są większe niż blazing fire elementala :D
Spróbujcie ktoś jeszcze zsummonowac Slick Water Elementala :D na tibia wikia nie pisze nic o manie, więc może da się też go zsummonowac, a jego hity są większe niż blazing fire elementala :D
próbowałem, nie da się :< zwykłego też
edit: te 'Hells core' tak naprawde ma zasieg gfb(czyscilem innym blisterem komnate tronowa na goze w mintw, to taki zasieg to miało, ale moze to przez plamy na slocu nie zauwazylem)
Quatro_Divine
08-07-2008, 22:10
ja noob charem 20 knightem na valori widzialem w thais pkera 30+ msa z tymi oto 2 Blazing Fire Elementalami noi dlugo sobie nie po ogladalem bo spadlem w 2 sekundy :d
szulerecki_patryk
08-07-2008, 22:58
Ale te hity co wymieniliscie to humany czy w moby??
Słowo honoru że dzisiaj biłem z 70 rp i wszedł mi hiciak za 150~~ chyba z Explo + 2 x hit za 100~~ z Hell's Core...
2 Takie summony i w parę sekund pokonasz nawet 70 sorca na 30-40 lvlu ;]
Bacamarte
09-07-2008, 12:10
Da się da się, a dwoma to porządne kombo wchodzi tylko są trochę za wolne żeby gonić ludzi z nimi, taki 30-40 poziom może szybko i łatwo uciec :(
MasterTusk
09-07-2008, 13:42
Jul 09 2008 -
A small patch has been released with today's server save. We have fixed several small NPC typos and map bugs. A few places on Rookgaard were broadened to prevent blocking there. Also, it is no longer possible to summon blazing fire elementals.
Tak więc, już się nim więcej nie nacieszymy;)
Uran of Aurea
09-07-2008, 14:05
Hahaha ! Dobrze, że to gówno usuneli ! 30 sorc z tym elementalem kladl 45 ek.
NO KUR**A, mogli przynajmniej dac wiecej many zeby zsummonowac, ale zeby usuwac? <no comment>
Wiem kurwa, dobrze ze zdazylem sie zabawic i zamordowalem 70 rp;[
heh szkoda, fajna zabawy by byla z tym ]:->
Jesli masz zamiar dac keyloggera nie czytaj tego bo i tak go nie sciagne
Skad moge sciagnac klienta 8.2? Bo tutaj oczywiscie nie ma.
Macko121
09-07-2008, 23:29
Stąd można pobrać pl.unidownload.com; potem gry; RPG, CRPG, MMORPG; i będą wszystkie gry jakie da się pobrać. Poszukaj Tibii, a znajdziesz tam najnowszą oraz starsze wersje klienta. Ja stamtąd ściągnąłem, ale gdyby coś to nie miej pretensji do mnie.
Gniew Mroku
10-07-2008, 01:10
A czy którykolwiek z was zauważył, że możliwość jego przywoływania była tylko i wyłącznie błędem technicznym - ktoś "zapomniał" usunąć możliwość przywołania BFE.
Kurde usuneli :s ja położyłem 50 msa ;d
Cholera, nawet nie zdążyłem się nim pobawić...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.