zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Mintwallin - od kiedy

Sehrman
07-07-2008, 21:31
mam pala i chciałbym na gdzie¶ 30 levelu pój¶ć na mintwallin - z GFB lub avalem - raczej z avem - bo mino na lód wrażliwe - ale mniejsza z tym - chciałbym sie dowiedzieć od jakich skilli mógłbym chodzic na mint i nie dedn±ć z miejsca od 2 archerów - magów bede unikał mam nadzieje skutecznie ale mam 3 pytania

1 brać royal speary i tarcze czy kusze - z spear tak nie oberwe a z kusz± dłużej poexpie - z archerów leci bolców w ch*j
2 jakie trzeba mieć skill żeby nie wastowac
3 ile brać potów

jestem w stanie kupić sobie ob. knifa
dodam że czytałem poradniki ale niewiele to dało bo na tibia org JEDYNY poradnik który to dokładnie i zgrabnie opisywał jest sprzed 2 lat

używałem szukaj więc to też bym prosił co niektórych sobie darować

sory za braki ±ęć¶żĽń itd bo mi alt sie nieco pie***y :baby:

Edy
07-07-2008, 21:36
1 Lepiej wsiac sama kusze i royal spery(spery sie skoncza to z boltow bedziesz nawalac ktore lootles z mino archer)ja tak robilem...
2 Ja mialem skill 60/40 i waste praktycznie zadne
3 Ja nosilem zawsze 2bp hp i bp manaskow(najlepiej 2 bp manaskow. Zawsze tyle nosilem)

A za tego alta to ci wybacze:] sam niepisze ±ć¶ itp.

Vasudanin
07-07-2008, 21:37
Bez tarczy Minotałry Strzelcy mog± uderzać za ponad 100 punktów życia i nie zwracało by się. Lepiej weĽ ze sob± włócznie i tarcze. A co do Fluidów życia weĽ plecak. Najwyżej je¶li za szybko by się kończyły następnym razem weĽniesz dwa albo trzy. I przestrzegaj się grupek po kilka osobników.

Sehrman
07-07-2008, 21:45
dzięki - aa i jeszcze jedno tak od siebie - knightem chodziłem tam na 25 levelu z dragonk± i knight set to przed upem biły mnie tam sporadycznie po 10-20 na 50 shielda - niewiem jak zdołałem tego dokonać 50 shield na 25 levelu - ale po upie bij± mnie po 40 i to nie tak rzadko - czy wam też to sie zdażyło? - mam wrażenie że jakby sie... wzmocniły