Pokaż pełną wersje : Wolfenstain: Enemy Terrority - favourites
Maldoryz
07-07-2008, 22:28
Hiho.
Mam pewien problem, otóż nie zapisują mi się ulubione servery! Włączam grę, dodaję server do ulubionych poprzez "narysowanie" ptaszka koło nazwy serva, ew. podczas gry. Wyłączam gre, potem za parę minut grę ponownie uruchamiam, to w zakładce "favourites" nie ma żadnego servera!
A grasz może na Linuksie? Bo na Windowsie zawsze było u mnie okej, teraz kicha. :/ Też nie wiem co z tym zrobić. ;p
@down
No tak, dzięki, bo przecież niby żaden server nie działa na czystym ET. Myślałem o czymś takim, choć nie sprawdzałem(teraz nie musze, dzięki:P) Ale czy nie ma innego rozwiązania? Kiedyś wszystko ładnie się wyświetlało... może to 2.55 było?:P
MasterTusk
07-07-2008, 22:58
Przy dodawaniu serwera do ulubionych, spójrz na jakim modzie on działa. Później, w głównym menu, jest zakładka MODS, w której masz listę modów pod którymi już grałeś. Wybierz mod na którym działa dodany serwer, a powinieneś go znaleść w zakładce favorites:p
boston808
07-07-2008, 23:43
Z ET zawsze miałem problemy, z ulubionymi serwerami również. Ale i na to znalazłem sposób, po prostu zapisywałem sobie ip serwerów xD. Zamieniłem et na bf2(35zł) i musze przyznac że battlefield 2 jest o niebo lepszy. PZDRO
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.