Pokaż pełną wersje : Vinera Vinera
TheaTron
08-07-2008, 19:07
nom,niezle niezle
Mam pytanie, kto gra na vinerze??:)
Ravenger'Warlord
10-08-2008, 12:08
Ja Gram Na Vinerze :D !
Ravenger Warlord
ja mam tam 2 lvl chcesz nick?
Hologram
13-08-2008, 16:33
Dawno tutaj nie zagladalem na forum poniewaz malo info tutaj z vinery ale forum tibia.com co pare h sprawdzam co nowego na vinerze chyba wiadomo wiekszosci o "New Era" motyw z ta propozycja arielsow sprawil ze czesc osob powrocilo grac choc nie mozna ukrywac ze zle czasy nastaly na polakow i brakuje h lvl z ktorych niemal wszyscy maja tz hunta
Kto gra na vinerze zostala garstka osob w tym ja tyle ze narazie bana mam (zabijanie noobem latynosow) FA w ktorej jestem to w martwa gildia przez to ze wiekszosc czlonkow nie gra przydalo by sie ja przewietrzyc ale jest to w tej chwili jedyna funkcjonujaca polska gildia
Ciagle czekam na powrot wielu osob mam nadzieje ze przyjdzie taki czas ze powroca a narazie musze sobie jakos radzic :)
nie bede przynudzal do zobaczenia na vinerze ;)
@up
Nom slyszalem ze arielas czy jakos tak :D dawaja hunty nawet za skille mojego kumpla kolega mial 50 lvl skile 90/90 i mial hunta za takie duze skille zal
Hologram
17-08-2008, 21:13
arielsi keidys zabijali dla zabawy za wszytko kazdego teraz zmienili taktyke ludzie sie wykupuja a oni walcza z pk nawet zabijaja siebie nawzajem co troszke smiesznie wyglada
Sir Moyy
Aug 13 2008, 11:59:26 CEST Killed at Level 169 by Luis Sainz
Geishax
Aug 12 2008, 14:04:08 CEST Killed at Level 118 by Luis Sainz
Anikilador Del Padrotte
Aug 10 2008, 00:23:20 CEST Killed at Level 150 by Chaotic Rahl
and by Liran
pare przykladow ;) zobaczymy ile to bedzie trwalo :)
bless
aha spox to juz wszystko wiem
colinwlkp
28-08-2008, 15:20
witam
ja gram na vinerze siedziba Thais i szukam gildii .. no i rodaków w niej na wspólne wędrówki , znalazłem F. Angels ale nikogo nie mogę dorwać i poprosić o zaproszenie
obecnie wczoraj popełniłem noobowski błąd wszedłem do dziury nie biorąc liny i utknąłem w martwym punkcie
jest to miejsce nie uczęszczane więc nikt mnię nie zropuje
może ktoś podrzuci linę i zostawi w worku pod ciałem które tu leży zawsze a ja będę śledził temat i skorzystam , coś tam w nagrodę rzucę paczką w podzięce
jest ktoś chętny ?
miejsce docelowe to ruiny przy outlaw camp na mapie pod nr 7 jest miejsce
klik (http://tibia.pl/strona/mapy-outlaw)
przy drzewie jest zasłonięta dziura - przy prawym murze
Tony MonTana Knight Thais
colinwlkp
28-08-2008, 16:22
akcja z ropowaniem odwołana już znalazłem śmiałka
ale reszta nadal aktualna szukam gildii oraz rodaków na vinerze
Tez chcem do F angels ale niema lidera ciagle off wiec jak :S
Hologram
29-08-2008, 19:56
Jesli chodzi o FA i lidera to Powo nie pojawia sie zaczesto ja jako vice moge przyjac osoby tyle ze dopiero dzis wrocilem z poligonu na ktorym bylem 2 tygodnie
colinwlkp podaj swoj nick z gry tez mieszkam w thais ;)
jesli cos chcecie zapytac lub inne sprawy to pisac na Green Rita :) (najlepiej miedzy 19-23 wtedy najczesciej gram nie liczac weekendow)
Bless
Hologram
29-08-2008, 19:59
colin juz nie musisz podawac nicku zle popatrzylem ;)
OO Koledzy Z Gildi xD No Witam ^^ Ja też gram na Vinerze jakby ktoś nie wiedzial ;)
a Co Do Aerials do żal.pl co oni tutaj robią...;/
A mojego kumpla dzis hakneli :( jest z FA
Hologram
07-09-2008, 18:23
Zacze od odpowiedzi na pytanie kto zosatl shakowany to wiem o 2 osobach z FA lesiu i rastaman
Teraz male wytlumaczenie co do mojego odejscia z gildi mialo ono zwaizek z tym ze ostatnio powstaly male zgrzyty i "klutnie" w gildi nie chce byc strona w tych utarczkach
Jestem za tym by polacy trzymali sie razem i za kazdym razem gdy polacy pkuja sie wzajemnie kluca itd odechciewa mi sie grac i nie chce byc strona i pomagac w rozwiazywaniu tego chociarz zazwyczaj cos proboje zrobic serwer wyglada jak wyglada latynosi nim rzadza i raczej to sie nie zmieni teraz czasy sa nawet dobre kiedys bylo gorzej ludzie nie przyznawali sie do polskosci w tej chwili da sie jakos grac pk znajda sie wszedzie i zawsze dobrze ze sa to pojedyncze osoby czy akty i wysokie lvl trzymaja sie raczej zdala od tego :)
Do zobaczenia na serwerze ;)
Bless
colinwlkp
11-09-2008, 11:38
Hologram dobrze gadasz ja tez jestem za tym by trzymac sie razem nie pk-owac rodakow sa inne sposoby rozwiazywania problemow jest nas tam bardzo malo wiec nie jest to do niczego potrzebne
nie wiem jak tutaj dzialaja gildie wiec nie chce sie wypowiadac ale lepiej zebrac 5-10 osob i zgrac się , komunikowac niz 100 osob z czego wiekszosc sie nie zna wiec powstaja nieporozumienia
colinwlkp
11-09-2008, 11:52
Jesli chodzi o FA i lidera to Powo nie pojawia sie zaczesto ja jako vice moge przyjac osoby tyle ze dopiero dzis wrocilem z poligonu na ktorym bylem 2 tygodnie
colinwlkp podaj swoj nick z gry tez mieszkam w thais ;)
jesli cos chcecie zapytac lub inne sprawy to pisac na Green Rita :) (najlepiej miedzy 19-23 wtedy najczesciej gram nie liczac weekendow)
Bless
okazało się, że znam obecnego lidera z reala :)
ale zapodaj mi zaproszenie do gildii Tony Montana Thais
Aevolana
11-09-2008, 12:17
Witm wsdzystkich, gram już jakiś czas na Vinerze, miałe kilka gildii za sobą;] Rite znam chociaznei wiem czy on mnie pamieta (Poznalismy sie jeszcze jak miales postać "Rita Nasty Marley") ja jestem Aevolana Zamizuelin jak coś;) Ktośtam wspomniał ze malo polaków na Vinerze siedzi... bzdura, jest ich full.
Ja dla przypomnienia tych troszke starszych czasów powiem, że jak zaczynałem grać to Eternal Oblivion był najlepszym graczem w calej Tibii a Babil na Vinerze... pamiętam szał jak Babil przyszedł ze swoją obstawą do Thais, wszyscy koło niego chcieli stać, mam jeszcze nawet foty;p Pozdro dla gości z Vinery, nei jest nas wiele, ale mam nadzieje ze na forum sie poznamy a na Tibii bd'my trzymać razem:)
Hologram
14-09-2008, 11:04
odp Colin
napisalem w ktoryms poscie ze odeszlem z ariels wiec nie moge ci dac inva a powo juz nie jest liderem (brak premium)
odp aevo
pamietam cie jesczez no ale jakso nie widuje cie w thais a tam najczeciej przeywam ;)
A teraz ogolnie co nowego zauwazylem ze coraz wiecj poalkow wraca na serwer w tym takze powrocila taka osobowosc jak Knight Truth (zycze jemu by jako pierwszy polak na serwie wbil ten 200 nalezy sie jeszcze za czasy pempola) zobaczymy jak to bedzie dalej co do pkowania przez dinamo aeriels i ich famielie ni ejst z tym zle zawsze sie znajda jakeis wyjatki ale daje sie wytrzymac (dzis zostalem zatakowany przez dwie osoby 51 ed i 55 ek po chwili biegali za nimi yectra ricki i inni latynosi wcale do nich nic nie pisalem) wczoraj natomiast razem z poldaz zika zabilem 2 pk (wydaje mi sie ze polacy ale coz jesli czyta to osoba ktora zabilem to przepraszam ale nie wiedzailem a pozniej juz nie bylo odwrotu gdybym wiedzial nie pokazywal bym poldazowi ciala osoby ktora zabiles :) ) to chyba tyle co do newsow nie wiem kiedy zagam ponownie ale forum napenwo odwiedze teraz pare dni urlopu sobie robie nie iem gdzie pojade gdzie bede ale przewiduje ze tibie za czesto nie bede odwiedzal
ps Dell i Nil gdy wracam hydry nasze ;)
Bless all
Aevolana
14-09-2008, 16:10
No bo juz dawno nie gralem, ale spoko , teraz troche pogram tylko nei za duzo bo to tez nei dobrze, a pamietasz takich goci jak Arczu Zabijaka? Sorcerer Stok Ania Gara i inni?
colinwlkp
15-09-2008, 09:42
odp Hologram
no tak już zauważyłem że nie ma Cię w Tamtej gildii
Aevolana
15-09-2008, 09:49
Colin a jaki ty masz nick w grze?? ;>
Hologram
15-09-2008, 16:22
aevo pamietam wielu wielu to polskie legendy serwera moze wroca lub juz wracaja pod innymi nickami :x (nie pytac nie wnikac) :)
najbardziej brakuje mi pietroha i damasc funsa no ale coz zycie :)
bless
Aevolana
15-09-2008, 20:49
HAHAHAHA pietroh nie moge z goscia jeden noob jak mu zabralem chyba kilka meat'ów czy inne bzdury to oczywiscie zaczal straszyc qmplami i powiedzial ze "pietroch to jego tata" i swiecie byl w to przekonany i utrzymywal ta wersje a jak sie mojego qmpla spytalem zeby sie spytal pietroha (ktory byl jego kolega) to sie okazalo ze pietroh byl poirytowany bo ten noob sie do niego dowalił i caly czas za nim laził :D
@Edit
Rita zaakcepuj moje zaposzenei do znajomych:D
colinwlkp
16-09-2008, 09:41
odp:Aevolana
Tony Montana Thais
a wczoraj na drodze spotkałem Thonego Mhontane
jeszcze była tęż taka sytuacja - spotkałem jednego gościa gadamy po angielsku wysilamy swoje języki a po dłuższym czasie okazało się iż oboje PL jesteśmy ;)
następna postać jeśli będzie to w nazwie z POLSKIM akcentem
----------------------
I neva fucked anybody over in my life, who didn't have it comin' to 'im, you got that? All I have in this world is my balls, and my word, and I don't break 'em for no one, jou understand?
Aevolana
16-09-2008, 14:53
odp:Aevolana
Tony Montana Thais
a wczoraj na drodze spotkałem Thonego Mhontane
jeszcze była tęż taka sytuacja - spotkałem jednego gościa gadamy po angielsku wysilamy swoje języki a po dłuższym czasie okazało się iż oboje PL jesteśmy ;)
Ta to jest niezle albbo gadamy po angielsku i nagle moj rozmowca "kur*w" :D
albo ja "Kurcze, szkoda ze to anglik..." "OO polak?" XDXD
Hologram
16-09-2008, 16:26
Tyle sie dzieje na vinerze a ja nie moge grac :/ z tego co czytam na forum to nowa wojna nabiera na sile aerielsi sie rozpadli to co zosatlo w gildi aeriels to resztki i trzymanie gildi na sile pod wladza sunnade Od czego sie konflikt zacza? niby od reflixa i azobatego jak bylo naprawde nie wiem jestem od cienty od tibi i sowich informatorow opieram sie wylacznie na forum a tutaj mam pare faktow z tego co sie dzieje
Yunkell soul
Sep 16 2008, 05:44:23 CEST Killed at Level 231 by Zhura mage
and by Sunnade
Sizqo
Sep 16 2008, 05:56:59 CEST Killed at Level 161 by Infrix
and by Chaelin
Rustam
Sep 16 2008, 05:54:33 CEST Killed at Level 238 by Sunnade
and by Chaelin
Infrix
Sep 16 2008, 06:13:10 CEST Killed at Level 177 by Zir Pitzy
and by Identix
Jan'Ixoye
Sep 16 2008, 05:45:23 CEST Killed at Level 183 by Sunnade
and by Zhura mage
Askenaz
Sep 16 2008, 05:42:07 CEST Killed at Level 97 by Rustam
and by Sizqo
wiekszosc gildi chce pozostac neutralnych zobaczymy na jak dlugo zobaczymy ja dalej ta wojna sie potoczy czas pokaze
uwazajcie na sibie ;)
Aevolana
16-09-2008, 19:23
Osz no to widze zalążki ostrej bitwy, to ja sie niedlugo bd bał głowy z depo wystawić;] Rita przyjmij zaproszenie!!!!!!
Edit
Could not find character
Character Tony Montana Thais does not exist.
Hologram
25-09-2008, 16:06
aevo nie boj zaby przyjme kiedys :P niedlugo zaczne grac na nowo choc nie wiem jak teraz w czasie wojny z expieniem z tego co wiem coraz wiecej akcji odbywa sie noob charami wiec troszke niebezpiecznie chodzic gdzies osbie juz bezpieczniej ejts gdy walka toczy sie meidzy h lvl a nie gdy noob chary sie mieszaja w to gowno :)
juz za pare dni powracam
bless
Aevolana
25-09-2008, 18:17
Noo ja mam tyle na głowie ze nieraz o 21 lekcje zaczynam robic, wierc o tibii nei mam owy, ale jak sie skonczy to to zaczne normalnie dzialac;p
colinwlkp
26-09-2008, 14:53
najlepiej pomijać miasta i parcelami tylko ładować loty tam przeważnie jest ogień
generalnie grubszych akcji nie widziałem osobiście kulam się powoli w swoich ulubionych miejscach
colinwlkp
26-09-2008, 14:58
Osz no to widze zalążki ostrej bitwy, to ja sie niedlugo bd bał głowy z depo wystawić;] Rita przyjmij zaproszenie!!!!!!
Edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia.com
Could not find character
Character Tony Montana Thais does not exist.
Tony Montana mam nick
a miasto w którym mam metę to Thais sorka za zmyłę
colinwlkp
26-09-2008, 15:59
właśnie się delikatnie uniosłem emocjonalnie ktoś shackował mi konto nie mam nic w dp generalnie obrabowali mnie...
zapał do gry padł jak ta lala
co poradzicie by zlikwidować keylogera abym mogł spokojnie zagrac
,,,
Aevolana
26-09-2008, 17:21
właśnie się delikatnie uniosłem emocjonalnie ktoś shackował mi konto nie mam nic w dp generalnie obrabowali mnie...
zapał do gry padł jak ta lala
co poradzicie by zlikwidować keylogera abym mogł spokojnie zagrac
,,,
sądzę że to dar od Boga na serio:D wbrew pozorom, bo tak na prawde to moze przestaniesz grać w końcu, a to marniwanie czasu;p mówie ci mam 15 lat a nauczyęm sie że każde 15 minut jest ważne i to bez przesady! Więc jeśli masz tyle czasu że możesz go marnować na Tibię, to zró coś pożytecznego;p
colinwlkp
26-09-2008, 22:37
tutaj chyba jest racja to może byc moment przełomowy by rzucić tą klatkę..
Aevolana
27-09-2008, 01:50
Właśnie siedzę sobie i czkam aż mi placka dowiozą o 2 w nocy prawie, nienormalny jestem;p, taa rzuć, albo graj tylko od czasu do czasu, jak ja
Hologram
27-09-2008, 06:15
na keylogery uzywam spybota ;) kiedys moj nauczyciel mi polecil i teraz go uzywam (nauczyciel od nauki gry w tibie :D) sam maielm pare hackow wiec z czasem sie nauczylem ;) chociarz niedawno starcilem eq warte jakies 100k ale bajka juz sie wyrobilem jakos smoki rullez :D mozecie gra mzoecie nie grac mnie hack tez zdolowal ale jakso udalo sie stworzyc cos nowego na poczatu byla to postac tylko do pogadania ze starymi znajomymi z czasem zrobil sie na 10 lvl 22 magiczny i trsozke szkoda blo marnowac ta postac wiec premium (bez premium jnie ma sensu grac) i jazda z lvl :D teraz jest jaki jest czasu nie mam za bardzo by grac gram jedynie by sie zrelaksowac po pracy :)
bless wam
Hologram
06-10-2008, 15:45
ostatnio pisalem ze wroce do tbi ale raczej tego nie zrobei w najblizsyzm zcasie coz
do zobaczenia kiedys tam w przyszlsoc
Hologram
13-10-2008, 12:01
widze ze nikt juz nic nie pisze tutaj a szkoda ci co graja pewnie zauwazyli i wiedza ze jeva z truthem zblizaja sie do 200 lvl :) tylko takie male info :) juz nie dlugo bede mogl napsiac ze jeva i truth maja 200 lvl :)
Niektóre osoby jeszcze czasem czytają co tu się pisze ;]
Szczerze mówiąć, na Vinerze już dość długi czas nie grałem, aczkolwiek mniej więcej wiem co się dzieje (kumpli kilku aktualnie grających jest).
Co do kilku postów UP@
To na Polskich High lvli nie liczcie w niczym, nie będę się wypowiadał co na ich temat mysle dosłownie bo trochę by się posypało ;P
Prawda jest taka, ze każdy a przynajmniej wiekszość, która brała udział w Warach to po pierwszym dead'zie RETIRED <lol> Gdy już wojna ucichła na korzyść gildii w której byli, spowrotem wracali do gry jako rzekomi zwycięzcy :> Czyż nie tak było? ;]
Hologram
15-10-2008, 22:51
z hlvl najlepiej z persem mi sie rozmawia :) (chyba wraca czemu teraz no comment :x) reszty nie znam za bardzo ale darze szacunkiem :) wiele o nich slyszalem od mojego nauczyciela ktorego zawsze amm w pamieci :) w tej chwili najlepeij mi sie wspoldziala z nilmano i dellem no ale nie moge grac jak narazie :( co do udzialu polakow w wojnach nie bede sie wypowiadl :) ten serwer dla polakow trszoek spalony ale coz moze wroca ci co odeszli :)
pzdr
Co do Perski'ego to szacunek bo z tego co wiem, sam lvl jechał ;) Natomiast o naszym największym lvlu raczej powiedzieć tego nie można ;]
Z high lvl'ami raczej nie rozmawiałem za wiele, ale w swoich przekonaniach wiem kogo szanować, a kogo nie ;] Polacy z takim podejściem do tego świata raczej nic nie zdziałają wielkiego ;P
Pozdrawiam :)
Hologram
18-10-2008, 12:26
jeva 198 truth 194 :) szykuje sie ze 2 polakow niedlugo 200 :) truth chyab najbardziej na to zasluzyl z polakow jeszcze za czasy pempola gdy byl naj polakiem patrzac na lvl i teraz tak samo jest (prawie) :) pzdr ;)
No powiedzmy.. Z tego co wiem to on niezłe wałki robi.. W każdym bądź razie, niech lepiej wbijają jak najszybciej, bo znów nastąpi jakaś wojna i chłopaki będą musieli retired'ka walnąć <lol> Pozdrawiam ;]
Hologram
21-10-2008, 00:22
truth retaidka hehe watpliwe :x
Aevolana
22-10-2008, 02:43
Ehhh pany pany, chyba was musze przywołać do porządku - jak można "darzyć szacunkiem" , "szanować" czy mówić że "zapracował sobie"? Przecież to tibia - i tak naprawde kto ma wiekszy lvl ten może uchodzić za większego nieroba i matoła, bo tym wiecej siedzi przed kompem a więc marnuje tak cenny czas. I mnie to strasznie razi w oczy jak słyszę że ktoś "ciężko pracował" w tibii, bo to jest zasłanianie kompleksów prawdziwej pracy, przecież tibia to zabawa!
Hologram
22-10-2008, 08:49
a czy nie wzieles pod uwage ze ten koles ma tez normalne zycie i jesli np za*******a w pracy 8h i poznije siada jescze an neta lub studjuje ga uczy sie wyjdzie do baru sie napic z kumplami itd i mimo to ma ten 80+ lvl to tez jets nierobem?? ja gam po to by sie odstresowac po pracy siedze w pracy 8h wracam do domu i sobie siadam do kompa aby sie odstresowac wyjde gdzies spotkac sie ze znajomymi lub po pracy skocze gdzies i tak toczy sie moje zycie :) fakt czasmi nie mam za bardzo jak grac ale coz bywa :)
Hologram
22-10-2008, 08:50
cenzura :D nawet nie wiedzialem ze takei cos jest :D
Aevolana
22-10-2008, 17:53
Tak Rita, ale mi chodzi o to zeby nie mówić o kimś że ciężko pracuje, jeśli nabije kolejny lvl, chodzi mi o to żeby nie zapomnieć że to tylko gra. Poza tym, wg mnie nie możliwe jest granie przy pracy, takiej prawdzsiwej, w sensie że jak taki gość przypuśćmy siedzi 8 lub 9 godzin w pracy to już potem nie ma czasu żeby pograć, bo jeśli to zrobi to już nie ma czasu na normalne życie - na rodzinę, na jakiekolwiek wartości.Oczywiście przy sformułowaniu "gra" nie chodzi mi o jakieś poł godzinki czy godzinke, ale o to, przy czym można mieć te 80 czy 100 lvl'e a do tego trzeba grubych godzin gry.
Sformułowanie którego użyłem ("ciężko zapracował" itp.) nie odnosiło się do tego jak ty to odebrałeś.. Nie wciągaj w to pikseli, które siędzą 24/7 ;P Są ludzie, którzy żyją codziennością i grają w tibie, a także osoby które grają w tibie i "nie mają codzienności". Wydaje mi się, iż troche naciągasz te swoje sprostowanie ;) Pozdrawiam.
P.S
Ja odnosiłem się prosto do graczy= player tibijski, nie człowiek/dana osoba, sądzę, że Hologram tak samo..
truth retaidka hehe watpliwe :x
Co do Tamtego posta, to właśnie dziwne, że truth nie ma retired'ka :P Cały czas miał jak była wojna ;] I nagle mu się odwidziało by zacząć grę.. jak się wojna skończyła w której nie brał udziału.. :>
Aevolana
23-10-2008, 16:41
Co do Tamtego posta, to właśnie dziwne, że truth nie ma retired'ka :P Cały czas miał jak była wojna ;] I nagle mu się odwidziało by zacząć grę.. jak się wojna skończyła w której nie brał udziału.. :>
hahaha "Bohater, weteran " wojny nie??:D a jakie dane ty masz w grze, Tao? wszyscy odaja, y tez musisz;]
Lubie_orzechy
23-10-2008, 21:34
Ehhh pany pany, chyba was musze przywołać do porządku - jak można "darzyć szacunkiem" , "szanować" czy mówić że "zapracował sobie"? Przecież to tibia - i tak naprawde kto ma wiekszy lvl ten może uchodzić za większego nieroba i matoła, bo tym wiecej siedzi przed kompem a więc marnuje tak cenny czas. I mnie to strasznie razi w oczy jak słyszę że ktoś "ciężko pracował" w tibii, bo to jest zasłanianie kompleksów prawdziwej pracy, przecież tibia to zabawa!
Ja odpalam BlackD i spedzam przed kompem 2 minuty na level.
Aevolana
23-10-2008, 23:18
A tutaj tym bardziej nie mozna mowic o pracowitości;p;p;p a powiedz mi, jaka jest przyjemność jesli bot ci wbije lvl?to tak jakby cię nie było bo jest tylko twoja postac a przyjemnosci zadnej, no chyba że wbijasz powiedzmy do 50 a potem se grasz od czasu do czasu z qmplami na hunta pójdziesz :) Albo jak bocisz zeby sprzedać to... (powiedziałbym ze to rozumiem, ale nie powiem ze względów oczywistych;d )
Hologram
23-10-2008, 23:36
najpierw sparewa tao i trutha:
owner trutha nie mial retidka caly czas byl obecy na vinerze ale to nie ejst temat na forum :x
sprawa bota:
nie uzywam i nie uzywalem nigdy bota zabija przyjemnosc gry ;) pozatym niczego sie nie uczy gdy bot robi za ciebei wsyztko woel nie uzywac bota i miec nizszy lvl ale umiec walczyc i miec doswiadczenie :)
sprawa wyskoich lvl:
ja pracuje i znajduje czas by grac znajduje czas by wypic ze znajomymi piwo po pracy znajduje czas by wyskoczy do kumpal na imprzeze znajduje czas by pomoc cos w domu rodzicom znajduje czas by wyjechac na weekend w odwiedziny do dziadkow znam osoby z vinery ktore studjuja graja imprzezuja wiem tez o takich ktorzy boca lub spedzaja cale dnie przy kompie nie majac zycia to dziala w dwie strony wiec nie mzoan pisac ze wszycy co maja h lvl nie maja zycia prywatnego zawsze znajdza sie dobrzy i zli ja sznuje tych ktorzy zasluguja na szacunek i jest mi to obojetne czy ma koels 200 lvl czy ma 20lvl
ps jeva 200 lvl !!!!!! :]
Hologram
26-10-2008, 00:28
wydaje mi sie ze anstaly lepsze czasy dla polakow z tego co widze coraz wieecj ich wraca na vinere :) plus to ze jeva juz ma 200 lvl a truth to kwestai dni gdy bedzie rowniez swietowal 200 lvl powrocilo tez wielu innych polskich graczy :) cieszy mnie to bardzo widze jak wrocili satrzy znajomi nie wszyscy ale ciesze sie ze choc niektorzy sa :)
powodzenia wam wszystkim :)
zrobmy cos by nie byc wylacznie dodatkiem do tego serwera :)
bless
Aevolana
27-10-2008, 15:21
ja sznuje tych ktorzy zasluguja na szacunek i jest mi to obojetne czy ma koels 200 lvl czy ma 20lvl
no wlasnie o to mi chodzi zeby nie mowiec "Nalezy mu sie szacunek bo zapracowal sobie na 200 lvl" kapujesz juz??;]
my tu gadamy o tych co mają 200 lvle jakk zaczynalem grac to Babil mial 140 i był jeden, wszyscy go chwalili ;]
Hologram
28-10-2008, 23:52
ci co jemu lizali posladki chwalili go ale wielu tez sie z niego nasmiewalo ;) babil nie byl dobrym graczem nie chec mis ei patzrec od kogo zaczelo sie moje pisanie o szacunku dla 200 lvl ale chyab od trutha i to zdanei podtrzymuje ze jemu sie nalezy 200 lvl i szanuje goscia gral pempolem byl w czolowce serwera gra truthem jest w czolowce serwera przy okazji zaliczyl pare wojen chlopak z doswiadczeniem :)
a teraz lece sprawdzic czy ma 200lvl i bedzie juz 2 polakow z 200 lvl jejejjeje :]
Aevolana
29-10-2008, 16:41
Wtedy był najlepszy... tera ma 40 lvl czy cuś takiego;]
Hologram
29-10-2008, 21:30
i mamy juz dwie osoby z 200 lvl na vinerze po jevie teraz truth tego uczynil :] troszke szkoda ze malo osob sie udziela na tym forum ale sproboje to zmienic
Aevolana
30-10-2008, 20:57
w ogóle jest mało osób z Vinery na tym servie, ej wiecie jaką mam fjaną zabawę? wydaje się nawet troszke klimatyczne, to może wam się wydać głupie, ale naprawde się fajnie można pobawić;d robie taką czaszkę ze świecą, otworzyłem "cvukiernie"czyli większość wypieków (wszystkie rodzaje ciast, chlebki, bułki itp) i biore, zmieniam się w jakiegos egzotycznego zwierza (np scaraba) i nawijam w takim fantas'owym języku z kklientem moim, najlepiej w podziemiach, przy tej świecy on też nawija w tym języku itp wiecie jaka zabawa??:D
Hologram
30-10-2008, 22:22
ja nie wiem wogole ocb
Aevolana
02-11-2008, 13:08
dobra, nie wazne:p jwidze ze mamy wielo osobowa debate, czy nie ma chocby 6 gosci z Vinery na tym forum?
Hologram
02-11-2008, 14:33
malo osob wie ze tutaj istneije temat o vinerze :D a z tego co ostatnio rozmawialem ze znajomym zastanawia sie czy wrocic poniewaz coraz wiecej osob sie pojawia :)
Lubie_orzechy
02-11-2008, 16:03
w ogóle jest mało osób z Vinery na tym servie, ej wiecie jaką mam fjaną zabawę? wydaje się nawet troszke klimatyczne, to może wam się wydać głupie, ale naprawde się fajnie można pobawić;d robie taką czaszkę ze świecą, otworzyłem "cvukiernie"czyli większość wypieków (wszystkie rodzaje ciast, chlebki, bułki itp) i biore, zmieniam się w jakiegos egzotycznego zwierza (np scaraba) i nawijam w takim fantas'owym języku z kklientem moim, najlepiej w podziemiach, przy tej świecy on też nawija w tym języku itp wiecie jaka zabawa??:D
pl?????????????????????????
:evul::evul:Niektóre osoby jeszcze czasem czytają co tu się pisze ;]
Szczerze mówiąć, na Vinerze już dość długi czas nie grałem, aczkolwiek mniej więcej wiem co się dzieje (kumpli kilku aktualnie grających jest).
Co do kilku postów UP@
To na Polskich High lvli nie liczcie w niczym, nie będę się wypowiadał co na ich temat mysle dosłownie bo trochę by się posypało ;P
Prawda jest taka, ze każdy a przynajmniej wiekszość, która brała udział w Warach to po pierwszym dead'zie RETIRED <lol> Gdy już wojna ucichła na korzyść gildii w której byli, spowrotem wracali do gry jako rzekomi zwycięzcy :> Czyż nie tak było? ;]
Prosze o namy tych co "po pierwszym deadzie RETIRED".
Bycie Polakiem na vinerze, na wojnie nie jest latwe.Po pierwsze trudne porozumiewanie sie na vt. Po drugie większosc Polakow to Knighci. Po trzecie sami zabilismy Lenxa xD.Po czwarte akcje zazwyczaj sa pozno w nocy bo u nich to jeszcze wczesna godzina.A po piąte liczysz na to ze wszyscy ci pomogą?Ja zaczynając na vinerze sam sobie radziłem.:evul::evul:
Po 1, nie wiem kim jesteś człowiek i co tu pier****sz :baby:
Knight truth jak i reszta miała hunted od Aerialsów, dopiero po zapłaceniu był free.
Po 2, wymien chociaz jedna osobe która przestała grać "z czołowki" polakow gdy padła chociaz raz na wojnie. :baby:
Po 3, ludzie ja nie wiem co was tu trzyma, jak nie Aerials to teraz Diss~ i sojusznicy zaczynaja odpier****c i robic P.A, zamiast wziąść się za nowy serv to marnujecie czas, jeśli myślicie o zmianie serva lub cos. Zapraszam na Julere : )
To tyle, trzymajcie sie.
:evul::evul:Po 1, nie wiem kim jesteś człowiek i co tu pier****sz :baby:
Knight truth jak i reszta miała hunted od Aerialsów, dopiero po zapłaceniu był free.
Po 2, wymien chociaz jedna osobe która przestała grać "z czołowki" polakow gdy padła chociaz raz na wojnie. :baby:
Po 3, ludzie ja nie wiem co was tu trzyma, jak nie Aerials to teraz Diss~ i sojusznicy zaczynaja odpier****c i robic P.A, zamiast wziąść się za nowy serv to marnujecie czas, jeśli myślicie o zmianie serva lub cos. Zapraszam na Julere : )
To tyle, trzymajcie sie.
DOKŁADNIE:evul::evul::evul::baby:
Hologram
03-11-2008, 17:58
a mi sie nie chec ruszac dupy z tego serwera :D zrsezta i tak nie mam za duzo czasu by grac :]
Aevolana
06-11-2008, 00:24
Marcin ja ciebie kojarze ty już na Vinerze nie grasz? mi sie tam nie chce ruszać z tego serva, mi tu dobrze;]
w ogóle jest mało osób z Vinery na tym servie
okkk!!<10>
von altenburg
06-11-2008, 09:12
Możecie coś powiedziec o tym servie bo może z kolegami zaczne grac ;p
Aevolana
06-11-2008, 18:44
okkk!!<10>
moja pomyłka, fakycznie smiesznie to wyglada;p
@up
pogadamy na gg i ci opowiem, ogółem jest to server pvp na którym jest już 2 polaków z 200 lvlami. Różni się on od innych servów tym, że nie ma tam takich więzi i tradycji między graczami jak na takich serverach jak antica czy amera;]
Hologram
19-11-2008, 11:18
cos o serwie umm serwer latynoski z ciaglymi niekonczacymis ie wojnami trudno mi pisac kto jest przeciw komu poniewaz to sie zmienia co wojne niedawno skonczyla sie jedna wojna a juz od 17tego toczy sie nowa :] taki to juz ten serwer :]
Spike222
19-11-2008, 11:29
Najlepiej było za czasów MCY i CCS, niestety Capra Lo hacked (aktualnie gra (?) na silverze z Violletzem i innymi), Babil, Mythak tak samo jak reszta.
Długo by wymieniać, teraz co się stało z tym serverem, jak patrzę na tibia.com to fragi co chwilę nabijają na 40-60 lvl'ach (w szczególności drugie postacie), open battle nie widziałem od xx czasu.
To co się z tym serverem stało, i co się dzieje teraz, jest śmieszne...
Jedynie jeszcze Azobatego, Yote Druid, i trochę innych niedobitków z MCY darzę jako-takim szacunkiem.
Hologram
20-11-2008, 17:29
kiedys bylo el polaco :D klasyka ale przez to el polaco polacy pouciekali z serwera po zabiciu babila coz paru zostalo :] malo ale jednak czesc starych graczy nadal tutaj siedzi :)
co do czasow mcy ccs to fakt wtedy byly otwarte piekne bitwy od czasu usuniecia mahlexa juz trudno o konkretna bitwe wojna jest ale fragi lapie sie na noob charach lub noob charami nawet jesli hlvl padnie to zazwyczaj od jakis noob charow taka taktyka teraz triumfuje
ps co do starych graczy i szacunku dla nich to jesli sie nie myle yota to nie jest mcy :/ moze sie tylko myle
Hologram
20-11-2008, 17:30
do znajomkow zamierzam wrocic do gry ale nie chce mi sie xp instalowac na macka :D ale niedlugo wroce ;) tz jak znajde wene by wreszcie xp zainstalowac :]
Spike222
28-11-2008, 23:19
haha arczu nabsie, czemu mnie namawiasz żebyśmy sharowali na ots'ach ; <
Hologram
28-11-2008, 23:19
arczu jak zainstaluej sobie xp to bede gral ale narazie mi sie nie chec zainstalowac chociarz pogral bym sobie naraize gram w plemiona i pokemony online :D co do tibi to premium czeka na aktywacje :] wiec przydalo by sie pograc :]
Hologram
08-01-2009, 23:48
noi cisza wiec napisze :D
wojna trwa dalej
Sicki do niej dolaczyli
fasti wrocila na serwer
umm to by bylo na tyle :D
Ja tu juz nawet niegram :)
Hologram
13-02-2009, 11:32
duzo osob niegra tutaj juz
miedzy czasie pare osob podskoczylo z lvl chociarz wojna trwa caly czas i konca jej nie widac
niedlugo wracam jeszcze okolo miesiaca :)
Chajzer14
05-04-2009, 06:46
Pamiętam cie Krzychu jeszcze;p NAdal grasz na Vinerze?
jaką mamy sytuacje obecnie nadal wojny, czy wogle da się expic?
Jak narazie spokój, niby jest wojna Aerials + Sick Dreams vs Distinct + Arcadia, ale i tak skład Distinctów jest za mocny, aby ktokolwiek mógł z nimi konkurować, a na dodatek Sunnade wrócił do gry lecz opuścił szeregi Aerials, które podobno jest teraz retired. Nastały przyjazne czasy dla Polaków, distinct, w którym są takie osobistości jak rustam, azobaty, master rahl, akune, luis sainz nie bawią się w huncenie Polaków, a na dodatek także w Distinct są czołowi Polscy gracze ( Perski oraz Knight Truth ). Z czego widze Jeva przestał grać, loguje się, ale ma Free Account. Także, vinera stała się przyjaznym serverem dla Polaków co nie zmienia faktu, że dalej gra dużo br, vnzl jednak nie ma huntów za nic :). Dlatego wszystkich, którzy grali kiedyś i przestali gorąco zachęcam do powrotu oraz tych, którzy nie grali jeszcze nie vinerze zapraszam do nas ;).
Funsik czyli Lady Funs nadal żyje i gra:)
Rita mój mentorze, kiedyś uczyłeś mnie grać a ja obiecałem ,że stanę się lepszy od mistrza B)
Gram teraz na Isarze, Pietroha dawno nie widziałem pozostałych też ze mną gra Bolko oraz Lopez.
Ania Gara też z nami grała i chwilę zaglądała Lumka... Sporo nas przeszło na ten serv ale minęły lata i się wykruszyli...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.