Pokaż pełną wersje : Gunz The Duel
International Ediotion
Tez wam nie dziala ?? tzn. gdy chce wejsc na servia sa 3 osoby gdzie przewaznie bylo po 1500 na jedynm i 1000 na drugim to nie stanowi problemu gorsze jest iz wogule nie moge sie poloczyc zna ktos przyczyne ?? jakies upek czy co ??
Jak zacznie mi dzialac z checia podejme jakiegos spara 1 vs 1 ;p gralem z 1,5 roczku przed wiec k stylek z deka opanowany. Bfek tez ladnie idzie. Pozdro
Marcin24
08-07-2008, 17:45
Nie graj na globalu, zagraj tu (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=162471).
Rób tak, jak robi Marcin :P
Dwimenor
08-07-2008, 18:41
International już dawno upadł, graj na North America. gunz.ijji.com
International już dawno upadł, graj na North America. gunz.ijji.com
Thx za info dwim o to mi chodzilo co do ijji mam tam straszne laguski a w quest mode sie nie bawie wiec ;p
Maricnek - wlasnie sciagam zeby was zniszczyc ;p hyhy z reszta najpierw zobacze jak wam idzie ;p tak btw na international byl 53 lvlek ;p i pelno noobkow powyzej 20
Zatharin
08-07-2008, 19:25
Freestyle GunZ jest minimalnie gorszy od Ijji GunZa, na Freestyle jest zabugowany zwłaszcza Questy no i darmowe itemki, praktycznie 0 wysiłku gracza.
Freestyle GunZ jest minimalnie gorszy od Ijji GunZa, na Freestyle jest zabugowany zwłaszcza Questy no i darmowe itemki, praktycznie 0 wysiłku gracza.
Wiesz, ja wole sobie pograć na równych szansach, a nie z gościami z ijji, którzy mają pro, ivul mastah itemy za kasę w rl.
Wiesz, ja wole sobie pograć na równych szansach, a nie z gościami z ijji, którzy mają pro, ivul mastah itemy za kasę w rl.
Jezeli masz dobrego skilla w te klocki to nawet uber iteamy na nic sie im zdaja czyz nie ??
Dwimenor
09-07-2008, 09:46
Gunz to taka gra, w której level i itemy nie mają znaczenia. Liczy się tylko skill.
Marcin24
09-07-2008, 11:19
Freestyle jest zabugowany zwłaszcza Questy no i darmowe itemki, praktycznie 0 wysiłku gracza.
Te podstawowe questy są może zbugowane, ale wszystkie bossy masz normalnie. Itemki masz za darmo, żebyś nie musiał się męczyć z questami i zarabianiem, tylko żebyś od razu mógł się cieszyć z gry. A gracze łatwi nie są.
sphinx123
09-07-2008, 11:41
Ale dziwna gra o_O
Te podstawowe questy są może zbugowane, ale wszystkie bossy masz normalnie. Itemki masz za darmo, żebyś nie musiał się męczyć z questami i zarabianiem, tylko żebyś od razu mógł się cieszyć z gry. A gracze łatwi nie są.
A kojarzysz gościówę o nicku Rasha? Przy mnie na 26 lvl w TDM rozwalila 4 gości na raz (sama ofc) na lvl 40+
Zatharin
09-07-2008, 14:50
Te podstawowe questy są może zbugowane, ale wszystkie bossy masz normalnie.
Zawsze jak używałem scrolla na następne levele questu to mnie wywalło z gry tak samo jak moich znajomych.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.