Pokaż pełną wersje : polowanko
to jest filmik PRUBNY tylko chcem wiedziec czy chodzi itp prosze powiedzcie czy chodzi !!! PLZ B) http://movie.erigol.com/polowanie.rec
dochodza sluchy ze chodzi link jestem szczesliwy
moje postacie
VIRWEN<=== 30 lvl 39 mlv 20/22 skils
SZUKIEC PALLADYN <== 15 lvl 9 mlvl skils 55/48 :cup:
@diXon KInIan@
30-11-2004, 19:50
To Nie jest key logger wiem ze jeszcze tego nikt nie napisał ale zara bedzie ze ons e jaja rtobi !nie robi se jaj tak samo kiperr ma na tym serverze filmy i to jest taki serv ze tam samo pakuje :D
Hehe, Gz Virw, link działa xD
Pusc lepiej ten filmik co ci monka dsy za***aly na ghoustlandzie :P to jest dobre ludzie by sie usmiali :P
Pusc lepiej ten filmik co ci monka dsy za***aly na ghoustlandzie :P to jest dobre ludzie by sie usmiali :P
To nie ghoustland tylko GHOSTland ^^
Nieściągne dopuki nie będzie REC.!!!!!>.>
Martin :D
01-12-2004, 16:13
Ale ziom. Są zajerestrowani na tibia.pl spox. A co do tego filmiku nie sciongne go bo jest "rar" :p :p :p
Ale wy jeśteście nooby nie rozumiećie że keyloger jest w pliku exe a nawet jak by był w tym to dopóki tego nie otworzysz to nie bedziecie mieli keylogera. A tak poza tym ściągnełem i w tym rarze jak wypakujesz jest plik rec a nie exe !!!!!!!
jezeli ty to bambo to odpowiedz <czekolada> i bambo
przykro mi to jest noob i kazdego wnierwia on gra na tytani
ELDER BLADE13 lvl jak dobrze pamietam i 14 mlvl wow :baby:
filmiki z movies.erigol.com sa BEZPIECZNE [zaraz kogos zabije...] ten serv sam paqje pliki do ***** zeby oszczedzic troche miejsca a nie da sie tam wgrac NICZEGO oprocz .rec...
jesli ktos jeszcze napisze dajcie .rec to znajde i zabije jak psa...
Bambo ty lolu jak sie dyga sciagnac to niejest keylogger szukiec nie potrafi wstawiac ich do filmiku fajnie by bylo zemy wstawil bi mi powiedzial jak :P
bambus co sie przejmujesz i tak nikt by niechciał twojej postaci zchakować (za słabe żaczy:D)
Matrixen
03-12-2004, 16:38
Plik czysty mozecie spokonjnie sciagac ) nie ma zadnego keyloggera ;) :]
posluchajcie ten serwer sam tak pakuje pliki nic na to nie poradzicie ;)
a zreszta jesli nie chcecie ogladac to nie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.