PDA

Pokaż pełn± wersje : Czar finding person-pytanie.

Maniex
30-11-2004, 19:44
Mam male pytanko odnosnie czaru Finding person. Nie znalazlem zadnej informacji o tym wiec spytam sie tutaj. A mianowicie chce sie dowiedziec czy jest jakas blokada na ten czar. Chodzi mi o to zeby nikt nie mogl mnie znalezc poprzez ten czar, np. jest taka sytuacja gdy ktos mnie szuka i chce mnie zabic i jak ta osoba uzyje tego czaru to on nie zadziala??( nie bedzie mogl mnie znalezc??)Czy jest jakas obrona przed tym czarem??? Z gory dzieki za odpowiedz!!!

Winniczek druid
30-11-2004, 19:51
tak to by bylo dobrze
robimy z kumplami mass PK a potem czar i moga nas pocalowac w d***ę. :D :D :D :D :) :)
nie niestety nie ma takiego czaru
pozdro all

vival la ketchup dance!!!!!!!!!!!!!!!! :cup:

Gumez
30-11-2004, 20:06
Raczej nie ma sposobu, ale dla mnie to i tak mało skuteczny czar, jak sie dobrze skryjesz to cie napewno nie znajd± :):):)

-POLSKI TO TRUDNY JĘZYK ! :P

roland
30-11-2004, 20:27
Mam male pytanko odnosnie czaru Finding person. Nie znalazlem zadnej informacji o tym wiec spytam sie tutaj. A mianowicie chce sie dowiedziec czy jest jakas blokada na ten czar. Chodzi mi o to zeby nikt nie mogl mnie znalezc poprzez ten czar, np. jest taka sytuacja gdy ktos mnie szuka i chce mnie zabic i jak ta osoba uzyje tego czaru to on nie zadziala??( nie bedzie mogl mnie znalezc??)Czy jest jakas obrona przed tym czarem??? Z gory dzieki za odpowiedz!!!
Sposób jest, nie jest to czar, ale zawsze jest... Sposobem jest pój¶cie do kazo i schowanie się na którym¶ piętrze...Wysłanie kolegi do depo i, żeby czekał na poszukiwaczy...:) to działa...