Pokaż pełną wersje : UH i Ih
czy opłaca się kupno zwyczajneego czaru ih lub uh czy odrazu ih rune???????? :) :) :)
Kup czary!
Możesz leczyć się używając run ale czary zużywają mniej many.
Po co zużywać 60/100 many na zrobienie runy IHR/UHR i uleczenie się nią jeśli możesz uleczyć się kosztem 40/80 many IH/UH.
Leczenie runami ma też zasadniczą wadę - trzeba się zatrzymać. Jeśli będziesz próbował uleczyć się w czasie biegu to możesz spudłować, a w czasie walki możesz nawet uleczyć wroga.
re:Shanhaevel
Niestety nawet drut nie zawsze ma 80 many. Ja często używam Exura Gran gdy zbliżam się do miasta i wiem, że trafię najwyżej na pk. Lepiej nie ryzykować. Druid ma niewiele życia więc nawet IH przywraca mu stosunkowo dużo.
czyli najlepiej miec to i to???? :)
Shanhaevel
01-12-2004, 17:38
Jeśli jesteś drutem to ih odpuść sobie, a zainwestuj w uh i uh spontanicznego, gdyż uh mozesz sprzedać z dobrym zyskiem (około 2-2,4 k za bp). Uh spontaniczny za to jest dobry przy momentach gdy braknie run, a pk, albo potwor Cię goni to zawsze mozesz się uleczyć za 80 many.
Runy IH przydają się magom do leczenia summonów i do podleczenia się w czasie huntu jak szkoda ci many. Dają całkiem dobry efekt, mnie często leczą ponad 100 hp.W czasie (ryzykownego) huntu jak oberwałeś trochę ale już jest bezpiecznie lepiej użyć runy a mane trzymać na ciężkie czasy.Podsumowując wszystko jest potrzebne ja je kupiłem w kolejności IH,UHR,IHR,UH.
Gardło Sobie Podżynam Dibler
01-12-2004, 20:40
Leczenie runami ma też zasadniczą wadę - trzeba się zatrzymać. Jeśli będziesz próbował uleczyć się w czasie biegu to możesz spudłować, a w czasie walki możesz nawet uleczyć wroga.
Przy spontanie też trzeba sięzatrzymać, sprawdzałem, zginąłem, wiem...
czyli najlepiej miec to i to???? :)
Skoro dochodzisz do wniosku, ze lepiej miec jedno i drugie, to po jaka cholere temat zakladasz?!
@ up
Mi sie wydaje ze to jest jego wniosek po wypowiedzi z 2 posta...
Pozatym zawsze mogł chciec sie upewnic. forum po to jestzeby pytać. A jak nie chesz to nie musisz sie udzielac w topicu - tu nei ma przymusu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.