Pokaż pełną wersje : Paladyn 36 Po Hacku
Witam mam palladyna po hacku 36 lv skille 65 muj dobytek to z 250 royal spear i 2 k eq plate legs,noble armor,crus helmet,leather boots,dvarven shield,
moje pytania są takie:
1:expić czy isc poskilować do pewnych skili i wtedy expić (nie mam funduszy na skilowanie)
2:gdzie dobrze poexpić zeby zarobić hociasz na te lepsze eq
3:z jakimi skillami,eq i lv oplacalnie ejst isc na gs?kumple na 35 lv palkiem juz hodzą na nie lecz mają dobre eq a ja nie wiem mam trudności z dragiem ;d
4:lepiej walić z boltów czy lepiej royal spear?
5:lepiej nosić mana potion czy health potion?
ps.nie grałem w tibie niecały rok ;s
i co ze błędy ..bułka wam w oko xd
<odświerzam>
ej dalej nie bądzcie hamy pomurzcie :( xd
łał to ześ mi pomogłeś bardzo ;d
melanica
09-07-2008, 14:37
przed napisaniem tego tematu mogles 'hociasz' wziasc w lape slownik jezyka polskiego, a tak poza tym to nie badz taki bezczelny..
JA bym polecał najpierw gobliny tak z 50 kamieni uzbierać spearami, następnie tymi 50 kamieniami trenować dista, a jak już się cholernie znudzi to idź expić na ghostland.
@down
Jesteśmy kolegami??:> :D
jak powiedzial kolega up GHOSTLAND
zbierasz viking helmety i brass helmety + czasami life ring moze poleciec i brown piece of clouth pozatym duzo kasy z ghouli leci elo
TheaTron
09-07-2008, 15:11
przed napisaniem tego tematu mogles 'hociasz' wziasc w lape slownik jezyka polskiego, a tak poza tym to nie badz taki bezczelny..
zanim zaczniez wytykac innym bledy wpierw spojrz na siebie
Jebany analfabeto... Słownik + dodatkowe lekcje polskiego i ewentualnie wakacje spędzone na świeżym powietrzu najlepiej Ci zrobią... :baby:
odezwał się polonista nie jest to temat <uwaga przekleństwo>kurwa<uwaga przekleństwo>do wypominania błędów ortograficznych wiec ogarnij się i wyjdz
przed napisaniem tego tematu [mogles] ['hociasz'] [wziasc] w [lape] [slownik] [jezyka] polskiego, a tak poza tym to nie [badz] taki bezczelny..
wszystkie twoje błędy wezmę w nawias
moja odp. Spier**laj
Dzięki wszystkim którzy normalnie odpowiedzieli i panu up za obronę ^^
Dragones5
09-07-2008, 17:27
Moze to nie jest temat do wypominania bledow ale wypada kurwa jakos to napisac nie? Bo jak kazdy bedzie tak pisal to boje sie pomyslec co za smietnik bedzie.
@topic
Guardy, ghostland, mozesz isc na Ef i zajac sobie wieze z elf arcanistami.
i panu up za obronę ^^
OwneD! xddd
dobra od teraz skończmy temat o ortografii plis no offtopic
@up
me too owned xD
Wyciszony
09-07-2008, 17:37
Melanica nie popełnił ani jednego błędu, tylko jeśli nie jesteście spostrzegawczy, nie używa polskich znaków. Czemu tego nie robi - to jego sprawa.
@Topic
Idź na guardy i rób lootbagi, jak to ktoś powiedział. Możesz też pomęczyć Mintwallin, ale bez postmana to raczej średni pomysł. Używaj royal spearów, a co do potionów, to noś i jedno i drugie, tyle że więcej MP. GSy to narazie kiepski pomysł na tym lvlu i skillach, więc je sobie odpuść.
No wkońcu ktoś długą odpowiedz napisał dzięki ;p
ps. o 5 dni wcześniej odemnie się zarejestrowałeś :(
Wyciszony
09-07-2008, 17:44
Tyle, że na tym forum jestem od połowy 2005 roku, ale dostałem bana :D .
no ja od konca 2005 ale terz banned;p
Trzymcie twarz wszyscy. Robicie błędy bo nie potraficie zainstalować nowej opery czy firefoxa.
A autora zapraszam do przyklejonych tematów!
Don_Kustosz
09-07-2008, 20:10
kurwa tylko sie nie poplaczcie cioty :D
Topic@
Chcialbym zasugerowac Tobie Guardy - nawet bez lootbagow bedziesz mial zwrot ;> za chuj nie idz na Ef :] 10 ludzi na wiezy 10 podziemia i expic sie nie da : > Beholdery fakt slow exp ale kaska raczej miodzio :> FACC tomb - co prawda troche duzo ludu(lecz nie tak jak na EF) i kaska ladna :)
Mintwall- sredni pomysl :S tzn exp jakos idzie kaska jak masz obieraczke tez...ale bez lootbagow nie czuc smaku tej "prawdziwej" kasy : P
Zasugerowal bym przed updatem Of ale teraz wejscie to prawdziwy hardcore :/
A co do skillowania ;s kup sobie 100 kamieni za swoje fundusze i idz skillowac na goblinach
AdiZgOlek
09-07-2008, 20:55
idz na trole
MikeRoyal
09-07-2008, 21:16
Powiem tak jak widać jesteś po hacku więc ze skilowania nici, ale i tak by ci teraz się nie przydało. Ktoś up dobrze powiedział albo guardy i lootbag ale tylko na pvp. Jeśli nie to uzbieraj sobie kasę expiąc zwykłymi spearami na rotkach i carrionach. Polecam jeszcze z tymi rs'ami cyklopy to będzie dobre rozwiązanie, bierzesz z 20 rs idziesz na Mount Sternum i na*******asz bierzesz kasę, halabardy sprzedajesz i masz kase. Powiedz, mi że nie wyrabiasz to znaczy że jesteś kompletnym kretynem bo mnie udało się tam expić 9 druidem xD.
@up
Druid i pal to całkiem co innego nie lubie takich porównań, ale powinien se poradzić =D
Dzięki all za pomoc przydało się ^^
a zwłaszcza podziękowanie dla:
idz na trole
xD
@down
juz na nich jestem ;d
Po co piszesz takie durne posty? Idź już na te guardy.
knight-bertol
10-07-2008, 15:05
@up
Nie wszyscy mają na kladwiaturze polskie znaki
Don_Kustosz
10-07-2008, 15:24
Żal mi was jebani analfabeci, szczególnie autora tego popierdolonego tematu.
Od kiedy jeśli się napisze "Wziasc" To nie jest błąd?
Powinno się pisać wziąć - z polskimi znakami.
Nie rozumiem was kurwa czemu wam żal naciskać tego alta i tych jebanych liter żeby uzyskać polskie znaki.
Wy*******ajcie do szkoły pr0 hax0ry.
111ŁANŁANONEONEONEJEDEN!!
a gdzie przecinki cioto ? nie kazdy ma klawke ?
kur...wa ogarnijcie no chyba trzeba zmienić nazwe tematu na ''Pisz Poprawnie Po Polsku'' ogarnijcie...
PeeSDeOeN
10-07-2008, 23:22
hahahahahahahahahahahahahahahaha
DEBILE, jebane popierdoleńce. Nie macie się o co kurwa kłócić?? idźcie na kurs języka POLSKIEGO bo niezbyt wiecie co to w ogóle pismo chyba!! Ja wnioskuję o zamknięcie tego tematu gdyż debilizm i poziom waszej inteligencji nie wybiega dalej niż przed ekran monitora!!!
Kończę tą wypowiedź zdaniem:
"Nie będę z wami polemizował ponieważ wasze aforyzmy są zbyt mało adekwatne do mojej wypowiedzi!!
P$ychop@ta
10-07-2008, 23:28
hahahahahahahahahahahahahahahaha
DEBILE, jebane popierdoleńce. Nie macie się o co kurwa kłócić?? idźcie na kurs języka POLSKIEGO bo niezbyt wiecie co to w ogóle pismo chyba!! Ja wnioskuję o zamknięcie tego tematu gdyż debilizm i poziom waszej inteligencji nie wybiega dalej niż przed ekran monitora!!!
Kończę tą wypowiedź zdaniem:
"Nie będę z wami polemizował ponieważ wasze aforyzmy są zbyt mało adekwatne do mojej wypowiedzi!!
Zanim coś napiszesz zobacz też swój poziom inteligencji :baby:
ej kufa czemu mi robicie z tematu wioche -.-
@up
Ten temat był wiochą od pierwszego posta, i powinieneś stfu*, a nie szczekasz jeszcze. Ja rozumiem, anonimowość itp. ale mi by wstyd było temat założyć z takimi błędami...
*- tak, specjalnie użyłem skrótu 'ingliszowego'.
Tak przy okazji, z regulaminu forum:
WAŻNE!
Ban dotyczy nie konta, ale osoby. Jeśli stwierdzimy, że zbanowany user założył nowe konto, będzie ono również zbanowane. W skrajnych przypadkach uporu i trwania w głupocie, można spodziewać się bana na IP.
@topic
Wiem, że to już było 'Expij' na przyklejonym temacie.
Wyciszony
11-07-2008, 11:29
@golonkamatu
Post reported.
zanim zaczniez wytykac innym bledy wpierw spojrz na siebie
Ty także. Bo, patrząc na twój sposób, to też zrobiłeś błąd. Do autora postu odnosić się nie będe, bo to po prostu żałosne i nie wymaga raczej komentarza, ale gdybym JA miał takie dziecko to bym je kopał po prostu (aluzja).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.