zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rashid i Hydra

mck159
09-07-2008, 17:54
Szukałem ale nie znalazłem...

Czy 55rp skille 77/58 pokonam/ucieknie przed hydrą jak będę robić rashid quest?
Czy ktoś może mi dać mapke albo wytłumaczyć jak dojść żeby nie spotkać hydry?

Wszelkie porady mile widziane;)

Pozdrawiam

@down

Ale można spotkać po drodze;)

Lazek
09-07-2008, 17:57
co ty penkasz, w rashidzie nie trzeba zadnej hydry zabijac ;o

Krwioplaczasty
09-07-2008, 18:24
Up
zabijać nie trzeba ale trzeba przejść przez jungle a w niej respi sie wolna hydra sprawa jest prosta idziesz od darashi przez góry do tiguandy(czy jak ta jungla sie tam nazywa) a potem jak zejdziesz z drzewa idziesz w dol i maksymalnie blisko rzeki po prawej stronie i jak już dojdziesz do końca to odbijasz na zachód i cały czas prosto

i na luzie uciekniesz hydrze włączysz hur i będziesz uciekać ona kolo lizardow zniknie

@Down
Hmm szczerze to nie wiem :D nie bylem tam po Update ale jeżeli to prawda to większy problem będzie z tymi żywiołakami niż z hydra :P

mck159
09-07-2008, 18:30
Na game chacie powiedzieli mi, że po up tam są nowe Earth Elementale...
To prawda?

edit

Są elementale (na szczęście uciekłem);/
Radze iść południem bo tam ich niema...

M@tthew
10-07-2008, 10:12
Jak zejdziesz po drabinie która prowadzi do dżungli od strony ankh to idź maksymalnie jak tylko możesz na południe.Gdy dojdziesz do wody to cały czas się niej trzymaj.Idąc tym sposobem na pewno nie spotkasz Hydry, a z Elementalami to nie wiem jak bedzie :P

domin3x
10-07-2008, 11:56
Jak zejdziesz po drabinie która prowadzi do dżungli od strony ankh to idź maksymalnie jak tylko możesz na południe.Gdy dojdziesz do wody to cały czas się niej trzymaj.Idąc tym sposobem na pewno nie spotkasz Hydry, a z Elementalami to nie wiem jak bedzie :P

ale pszecierz tam morzna zlurowac hydre wienc nie muw rze napewno nie spotka bo morze spotkac bo morzna tam zlurowac

@koneser
łap emotke - :)

Argen
10-07-2008, 12:06
@up

Do tej pory wydawałeś się inteligentym userem...

@topic

Na przyszłość: Najlepsza droga to na dół aż do lizardów(idąc przy samej rzeczce), a następnie w lewo aż do ph. Z relacji kolegi słyszałem, że earth ele~ respią się na zachód od małp(banuty).

@down

Są też między tą 'wieżyczką na drzewie', a lizardami? Jeśli tak to przestane.

mck159
10-07-2008, 12:18
earth elementale respią się po drodze... spotkałem je i uciekłem ^^

naja
10-07-2008, 13:14
Kiedyś się zdziwiłem jak z Daramy wchodzę na ten mostek co się na Tiquande schodzi, a tu na mostku zanim jeszcze zszedłem przywitała mnie Hydra zlurowana :) Za wiele mi nie mogła zrobić ale wycofałem się troszkę a ona zniknęła. Tak że wszystko zależy od szczęścia, albo ktoś Ci zluruje albo przejdziesz spokojnie. Ogólnie to tak jak ktoś wyżej napisał "Utani hur" i w długą w razie co :)

dawid2
10-07-2008, 17:24
Do tej pory wydawałeś się inteligentym userem...

on te błędy specjalnie zrobił

a propo erth elementali to są w tej gęstszej dżungli tzn tej północnej części :P

koneser
10-07-2008, 22:57
ale pszecierz tam morzna zlurowac hydre wienc nie muw rze napewno nie spotka bo morze spotkac bo morzna tam zlurowac

on te błędy specjalnie zrobił

a propo erth elementali to są w tej gęstszej dżungli tzn tej północnej części :P

To na drugi raz, jakaś emotka, coś pod tekstem, jakaś informacja, bo wyglądało to jakby tak pisał na co dzień. A do tego toku myślenia sprowadza wieść, że tacy agenci są tutaj po rejestrowani. :]

Wyciszony
11-07-2008, 11:33
Ja widzę, że on te błędy zrobił specjalnie. Pytanie tylko, po cholerę? Aby pokazać, jak bardzo jest fajny? Mnie to ni w ząb nie śmieszy...

domin3x
11-07-2008, 11:47
Ja widzę, że on te błędy zrobił specjalnie. Pytanie tylko, po cholerę? Aby pokazać, jak bardzo jest fajny? Mnie to ni w ząb nie śmieszy...

Tak bardzo chciałem być fajny przez tamtą wypowiedź, ale się jednak nie udało : (
Dasz coś?

Wyciszony
11-07-2008, 18:52
Wygłupy bywają śmieszne, trzeba tylko wyczuć moment, kiedy są odpowiednie. Muszą też być w odpowiednim stylu, bo inaczej w oczach innych jesteś conajmniej dziwny...
@Edit
Btw. dostałes ode mnie eine kleine Notken. Twoja pierwsza.

Khar
11-07-2008, 20:49
Elementale 55 Rp z tym skillem spokojnie pokona, wiec nie masz sie co martwic...