zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zdjecie z ostatniej chwili

Lord Dreathan
30-11-2004, 20:56
NIe wiem czy wszyscy wiecie ale na Aldorze trwa wojna między Black Windows oraz Powerpuff girls.Powoli wrze coraz bardziej , wracajac z Kazz mialem okazje spotkac...sami zobaczcie
http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/Wojna%20xD/?action=view&current=Blackwindows0001.jpg
bedzie ładna sieka , radze stac w PZ

jezeli widac X to wjedzcie na http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/ i tam "Wojna XD"

Master Of Devastation
30-11-2004, 21:12
ale rzeźnia!!! ten X jest po prostu zabujczy...:P

zooney
30-11-2004, 21:18
Wymiatasz gosciu!! Normalnie super X!!! :D :D :D. X jest bardzo popularnym zdjeciem :p :D

Druidek of secura
30-11-2004, 21:19
o w morde kogo głowa tam leci? <lol> ale w******y X

MAM MI NIE POZWALA TAKICH RZECZY OGLDĄDAĆ! :(

Karteazusz
30-11-2004, 21:20
Co do tych komentarzy o X - zacytuję Doba:

"Wiesz ja mam czasami wrazenie ze niektorzy userzy sa takimi idiotami ze mam ochote takiego tylko chwycic i lbem o sciane lac az sie nauczy myslec... w ktoryms wcieleniu w koncu mu sie uda... moze..."

Dziękuje...

Asazello
30-11-2004, 21:22
Jezu jaka rzeźnia wes az strach tam grać . ta krew powyrywane głowy , konczyny obrzydliwe ......a najbardziej przerazajoncy to ten X

Lord Dreathan
30-11-2004, 21:25
Ku**a i po hu* takie *******y jak "WIDZE X" piszecie ? nie widzisz ? to spier.. i nie nabijaj sobie bezsensownie posta...nie wiem czemu X widac ciagle , u mnie sie wyswietla fota.... lól

Master Of Devastation
30-11-2004, 21:28
jaki idiota naucz sie debilu wklejac ss'y wtedy nie będzie komentarzy "widze x"

nOOb plx...

Lord Dreathan
30-11-2004, 21:34
jaki idiota naucz sie debilu wklejac ss'y wtedy nie będzie komentarzy "widze x"

nOOb plx...

po 1.Jestem ciekaw czy wiesz co znaczy to słowo...
po 2. palancie umiem wklejac foty X to prze przekroczenie limitu transferu
po 3.Ja noob ? lol....ciekawe...głupek

Welshaire
30-11-2004, 21:38
Lord Dreathan - sprawdz adres, znalazlem w kodzie zrodlowym adres http://f012.mail.lycos.co.uk/app/edrive/preview.jsp?id=277
i nie dziala - na pewno nie limit transferu :confused:

EDIT: @Master of Devastation - jak narazie to ty pokazujesz swoj idiotyzm. To ze dal zly link nie swiadczy ze jest idiota.

Master Of Devastation
30-11-2004, 21:38
tylko że ja nie jestem takim patafianem jak ty i ss'y wklejać umiem......-.-'

MrówQa
30-11-2004, 21:42
Lord dreathan jaka wlasciwie masz postac na aldorce a tak przy okazji tez to widzialem mevar seth-drone masakrovie la vidulas el rojos ......... akurat znam pare osób poprosze seth-drone aby ss-y zamiescil i wtedy zobaczycie !! i niewyzywajcie nikogo z aldory od noobów !!

__________________________________________________ _____________
Fon Kostryn -> pal :lucznik: lvl 8 skillz 53/40 4 m lvl ->ALDORA ROX

Lord Dreathan
30-11-2004, 21:49
tylko że ja nie jestem takim patafianem jak ty i ss'y wklejać umiem......-.-'

Widze ze czytac nie umiesz ale i tak napisze ci drugi raz

JAkbym nie umial wklejac fotek to by wogole nawet X nie bylo ty kur** idioto

MrówQa
30-11-2004, 21:55
Lord moze sie kidys spotkamy na aldorce :D

Biedny
30-11-2004, 21:57
:D ale zalapalem sie xD ale juz do thais poszli :PPP

Master Of Devastation
30-11-2004, 21:58
JAkbym nie umial wklejac fotek to by wogole nawet X nie bylo ty kur** idioto

boże jak bezsensownie gadasz..-.-'aldora to nOOby a głównym reprezentantem jesteś ty!przeczytaj jeszcze raz co napisałeś .....

Karteazusz
30-11-2004, 21:59
@Master of Devastation:

Hahaha, a żeś texta puścił. Normalnie wszyscy się śmieją. :confused:

"...tylko że ja nie jestem takim patafianem jak ty i ss'y wklejać umiem..." - me klasa III podst. plx? :]

Podsumowując - stul pysk, jak Ci coś nie odpowiada (przepraszam za słownictwo, ludzie są dziwni... :o)

MrówQa
30-11-2004, 21:59
powiem wam tak ja widzicie X to niewyzywajcie od noobów itp bo moze byc transfer przekroczony wiec poczekac albo wejsc puzniej ......

MrówQa
30-11-2004, 22:01
MAster of devastation choc na aldore to na maina niewyjdziesz a jedyny nOOb tutaj to ty i stul japie pokrako ............ !!

MrówQa
30-11-2004, 22:04
NIe wiem czy wszyscy wiecie ale na Aldorze trwa wojna między Black Windows oraz Powerpuff girls.Powoli wrze coraz bardziej , wracajac z Kazz mialem okazje spotkac...sami zobaczcie
http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/Wojna%20xD/?action=view&current=Blackwindows0001.jpg
bedzie ładna sieka , radze stac w PZ

jezeli widac X to wjedzcie na http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/ i tam "Wojna XD"

palanty chyba wyraznie napisal jesli X macie linka wogule ktos wszedl ... ?? szkoda ze samych bw zrobiles .....

Karteazusz
30-11-2004, 22:05
Zdjęcie, które chciał umieścić Lord Dreathan:

http://img.photobucket.com/albums/v423/Dreathan/Wojna%20xD/Blackwindows0001.jpg

Master Of Devastation
30-11-2004, 22:07
ok mam 15 sorca na aldorce..wystarczy żeby was wszystkich nOObów roz***ac ...a i zapraszam na danubie to nawet rook będzie dla was męczarnią X(

Karteazusz
30-11-2004, 22:17
@Master Of Devastation:

Tia, tia. Już widzę twój mass pk-ing. Cały BP LMM i wymiatasz hitami po 9. No cóż, najlepszy knight na Aldorce pewnie zaliczył glebę, jak go lałeś z tych cudownych runów. Jeszcze pewnie Karwa na Danubii jest twoim protectorem. B)

Keinim of titania
30-11-2004, 22:22
DZIZIS ale debile jak iwdzicie X to se ruszcie szanowne assy i kliknijta se na link

KEINIM OF TITANIA
KNIGHT
20lvl 4 mlv
SKILLS:55/51

Master Of Devastation
30-11-2004, 22:28
nie karwy nie znam ale chodze do klasy z nasharem(59 royal ,libera) i ularisem(94 elite,danubia) i nie potrzebuje protekcji bronie sie sam... X(

Master Of Devastation
30-11-2004, 22:29
aha i o ile wiesz noobie 5 sorc robić może sd ,także latałbym z sd a nie lmm...co za debil...

Master Of Devastation
30-11-2004, 22:30
poprawka 15 sorc(pieprzona klawiatura)x(

Lord Dreathan
30-11-2004, 22:36
ok mam 15 sorca na aldorce..wystarczy żeby was wszystkich nOObów roz***ac ...a i zapraszam na danubie to nawet rook będzie dla was męczarnią X(

15 sorc...omfg boje sie , ja mam 53 Royal Pall , zwie sie LORD DREATHAN , skille 90/71 moze sie zmierzymy ?

DanOObia-server dla takich jak ty czyli nOObów

I *** mozesz sobie chodzic do klasy z kim chcesz to i tak nie zmienia faktu ze jestes żałosny....

Master Of Devastation
30-11-2004, 22:40
nie chwale sie tylko uświadamiam Karteazusz(nOOba) że nie jestem takim nOObem jak on i nie mówie że mnie protectują hight lvle bo tak nie jest chodze z wysokimi lvlami do klasy a o protecta ich nie prosze bo go nie potrzebue ...spadam wieje tu nOObizmem i nuda...

Dowizul z Inferny
30-11-2004, 22:51
MrowQa i "master of n()()b" niepisze się posta pod postem tylko się edytuje!!

Jakubxxx
30-11-2004, 22:51
nie chwale sie tylko uświadamiam Karteazusz(nOOba) że nie jestem takim nOObem jak on i nie mówie że mnie protectują hight lvle bo tak nie jest chodze z wysokimi lvlami do klasy a o protecta ich nie prosze bo go nie potrzebue ...spadam wieje tu nOObizmem i nuda...

Boshe co za idiota.......

Nice sski Lord--przejzalem wszystkie

Lord Dreathan
30-11-2004, 23:07
@Master
Nareszcie :cup: dla ciebie

thx Jakub~

Kredi
30-11-2004, 23:29
Jak ja lubie takie tematy. Popatrzyc jak w tym temacie aż wieje uprzejmoscią ;)
Ja sobie kliknołem na link i mi extra działała. Popatrzyłem sobie na inne ss:)
A ta wojna spoko ja nigdy nie byłem w takiej sytuacji(no może w Carlin)
Ogulnie ss spoxix...

PS: WIDZE WIELKIEGO CZERWONEGO :x: <ŻART>

Piero
01-12-2004, 07:27
@ Master Of Devastation
Wez sie odp****** od aldory plx, nie wiem czemu gadasz "mam 15 sorca was pozabijam".. no comment, a zabicie Cie na danubi uwierz mi to nie jest duzy problem..

petozu
01-12-2004, 18:11
Master Of Devastation
alez ty nie samowicie grozny z tymi lmm <lol> a z sd walisz po hm 60 ^^ to naprawde ktorymu royalowi 60 (jak cos sora za pomylke) narobisz : ] wiesz co idz na swoja dan00bie

Karteazusz
01-12-2004, 21:34

I. OMG! - niech Ci kiedyś ktoś porządnie za***** w łeb...

II. "...aha i o ile wiesz noobie 5 sorc robić może sd ,także latałbym z sd a nie lmm...co za debil..." - o ile wiem, to byś nie nabił 25 mlvl. tą postacią, bo jesteś dupa wołowa i umiesz tylko pisać bezsensowne posty: "widzę X, widzę X" - ****a, ożen sie z tym X to w końcu takie podniecające...

Knighcik
02-12-2004, 19:46
Ej ****a z***ales ! Pisalo jesli widac X to na link z***ales sprawe a danubia jest dla noobow bo tam wszystko takie tanie
i ten gosc dlaciebie to master bo gosc ma duzo wyzszy lev X(

Wiślaczek
03-12-2004, 22:56
Ej ****a z***ales ! Pisalo jesli widac X to na link z***ales sprawe a danubia jest dla noobow bo tam wszystko takie tanie
i ten gosc dlaciebie to master bo gosc ma duzo wyzszy lev X(

Wedlug ciebie danubia jest dla noobow bo tam jest wszystko takie tanie??
Czyli tylko noobowie graja na swiatach gdzie sa niskie ceny??
Pomysl zanim cos napiszesz:/

Nice zdjatka

Telupeje
04-12-2004, 00:09
@ Master Of Devastation
Dobra dobra...zamknij już ryj i daj nick tego sorca. Chętnie się uhmejkerem przejde żeby ci naje.bać.; p

shae
04-12-2004, 01:28
Pytanie do modków: Wy macie aż tyle cierpliwości, czy poprostu przegapiliście ten temat?

re down:
Na pyskówki zapraszam na priv. Forum od tego nie służy...

Lord Dreathan
04-12-2004, 14:22
@ Up
Wiadomosc do ciebie : czy ty jestes idiotą czy mie tylko tak wydaje ?

suchyxxx
04-12-2004, 14:43
A co ten kolo może zrobić komuś mając sorca na 15lvl-u?? C***a sobie może postawić:P Lol powinien iść do psychiatry bo wygląda jak osoba z nerwicą albo gorzej:P Idź sobie na harmonie albo jeszcze lepiej na celestę.Tam może poznasz ludzi odpowiadających twojemu poziomowi inteligencji.Cya

Rafx
04-12-2004, 14:58
Iczym sie podniecac????
Na Julerze jest gorsza wojna!
4 koelsi o lvlach 100+ zrookowanych, 5 koesl 35 lvl imusi kasowac postac!!!!
Aha ta gosciowa co maila 135 lvl tez miala hacka wtym sam dniu przez tych samych kolesi gdyz wzsyscy oni!
-uzywali tibia bot,
-grali w cafee gdzie kazdy widzi swoje konta,
- dzielili sie kontami z kolegami zreala,
-nie przestrzegali zasad tibii awiec bye bye!!!!
Pamietaj oszukujesz - predzej czy pozneij cie hackna!!!!!!

Lord Dreathan
04-12-2004, 21:39
Niektorzy polacy (napaleni patrioci) to jednak idioci to potęgi entej

Pan Lord-Fryta stwierdził iz "WSZYSCY POLACY POWINNI SIE ZJEDNOCZYC NIE BYC ZZDRAJCAMI I ISC DO BW"....

Telupeje
05-12-2004, 14:50
eeee...Ravek!!! Zdradziłeś Polaków!!!!!!!!!!!!!!!
;((((

sekator
05-12-2004, 15:23
ej wywalisty X normalnie popraw to plx

Karwa
11-12-2004, 20:47
Jeszcze pewnie Karwa na Danubii jest twoim protectorem. B)
O co ci chodzilo?... na Twoim miejscu bym sie wytlumaczyl
PS pierwszy post od okolo 3 miechow ;p

Diamentowe Ostrze
15-12-2004, 21:27
Co do tych komentarzy o X - zacytuję Doba:

"Wiesz ja mam czasami wrazenie ze niektorzy userzy sa takimi idiotami ze mam ochote takiego tylko chwycic i lbem o sciane lac az sie nauczy myslec... w ktoryms wcieleniu w koncu mu sie uda... moze..."

Dziękuje...

on to mowil pewnie o tobie lol...