Pokaż pełną wersje : Tibia 8.21 bład.
Przemek9596
09-07-2008, 21:56
.................................................. .................................................. .........................................
Zainstaluj tibie jeszcze raz..
Albo sciagnij nowa wersje tutaj:
www.tujestkeylogger.br (www.tibia.com)
CytrynowySorbet
09-07-2008, 22:01
Coś podejrzanie mi to wygląda. Lepiej przeskanuj dysk antyvirem i jakimś spybotem.
Przemek9596
09-07-2008, 22:07
.................................................. .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .........................................
nie ma 8.21 jest tylko 8.2
Bardzo mozliwe ze nowy klient pomoze.. wiele osob mialo problem.. i powstawaly tego typu tematy.. sciagnij na nowo tibie ;)
Przemek9596
09-07-2008, 22:11
.................................................. .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .........................................
TheaTron
09-07-2008, 22:12
nie ma 8.21 jest tylko 8.2
czemu ? ;/
tomasson15
09-07-2008, 22:24
Ej po sciągnięciu tibi i zainstalowania próbuje ją włączyć naciskam i wyskakuje :
driver coponent sizes mis-match.Retry to keep going.Cancel to exit co zrobić by włączyć tibie? prosze o pomoc
Otworz tibie i wez info...
Tibia Windows Client
Version 8.20
Copyright (C) 2002-2008
CipSoft GmbH
All rights reserved.
Official website www.tibia.com
sam se otwórz info. mam 8.20 i mi wchodzi tibia. a patcha instalowalem. to czemu nie mam 8.21?? ehh??
tomasson15
10-07-2008, 11:10
Ej po sciągnięciu tibi i zainstalowania próbuje ją włączyć naciskam i wyskakuje :
driver coponent sizes mis-match.Retry to keep going.Cancel to exit co zrobić by włączyć tibie? prosze o pomoc
Przemek9596
11-07-2008, 15:20
.................................................. .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .................................................. ......................................... .................................................. .........................................
Przemek9596
11-07-2008, 15:30
Tibia Windows Client
Version 8.20
Copyright (C) 2002-2008
CipSoft GmbH
All rights reserved.
Official website www.tibia.com
sam se otwórz info. mam 8.20 i mi wchodzi tibia. a patcha instalowalem. to czemu nie mam 8.21?? ehh??
http://img267.imageshack.us/my.php?image=tibia0058ys3.jpg
Masz link bo nie moge zrobic tego aaa i sry za double posta
Minek91^^
13-07-2008, 23:17
Heh ^^ @up tez tego uzywam ;pp nawet nawet ale jak sie ma wysoki lev to moze byc wtopa jak ktos trapnie ;) P.S odnoscnie errora to w.g mnie sproboj wylaczyc all anty wiry i anty spyware + sproboj przeinstalowac tibie na innym dysku lub partycji bo czasem tez moze byc blad an dysku ze tez nie puszcza gierki ;) dalej
Inquisitor
13-07-2008, 23:24
Witam wszystkich.
Wiele osob pyta czy jest juz nowy bot na tibie 8.2 tak juz jest ;)
Jest to tibia bot NG nowa jego wersja zmodyfikowana przez jakals osobe.
U mnie chodzi juz 1 tydzien i nie amm zazutow.
Jesli nie chcecie nei sciagajcie ja tylko udostepniem to jesli by ktos chcial nei ejst to zaden wirus ani keylogger ( w sumei wasze ryzyko) - u mnei sprawdza sie dobrze juz wbilem na tym 3 lev od levelu 167 ;) expiac na pohu ;)
Oto link exe ( zeby sciagnac skopiuj link bez spacji po kropce folder)
http://rapidshare.com/files/129470647/Nowy_folder. rar.html
a to instrukcja txt.
http://rapidshare.com/files/129471793/txt..txt.html
Dobry program do jebania twojej starej! polecam!!!
Minek91^^
14-07-2008, 00:16
2X UP skanowalem linki tego typa i mi nic nie wykrywa zadnym antywirem zadnym antyspywarem hmm rozmiar wporzo ... tylko zastrzezenie tylko i wylacznie do daty rejestracji tego pana ale dziwne bo czyste jak na moje oko. i na oko antywirow
@Up
Pewnie jakiś nowy insekt który jeszcze nie został dodany do baz antywirusów :P.
@topic
Co do tematu to ja mialem ten sam problem i ściągnałem tibie ze strony (www.tibia.com) i teraz wszystko fajnie działa.
Pozdrawiam
Temat do zamknięcia bo znowu jakieś Kutafony1234 zaczną dawać linki do ..WOWWWW!! NG BOOOOT! FRiII!! DOWNLOAD WUWUWU.REJPIDSZAR.COM/GEJLOGEREK_NG_BOT*****" OCZYWISCIE WAS ZAPEWNIAM ZE TAM NIE MA KEJLOGERA!!11111oneoe111oneo!!!1
Close plzzz ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.