PDA

Pokaż pełną wersje : Jak to gs robią ??

Kapi
30-11-2003, 12:06
Ja sie dlugo zastanawialem czy na 19 uciekne przed gs zeby go atakowac ze strzal ! Bo wiem ze na prostej mnie dogoni ale jak po krzakach uciekalem to nie nadanrzal ! Czemu mnie nie dogonil, dlatego ze musi (Cenzura) wykrecic czy co ? A ostatni moj kolega na poh z 13 lvl uciekl w waskie przejscie tak ze byla jedna kratka i gs atakowal go non-stop z trucizny a nie podbiegl do niego tylko go z postion fieldow atakowal !!! Czy to jest jakis bład czy co ( moze gs ma za (Cenzura) dupę?) ?(

------

Edit by Gremlin

Tygryss
30-11-2003, 12:20
Jezuuuus jakie lole wszyscy sie nasluchali bajek ze GS o najszybszy potwur... jak ja od POH`a uciekalem i to po scieszcze i 1 mnie trafil... za 120hp ... OMG bez sensu te GS`y sa wolne jak ryba na trawie..X(

Viper
30-11-2003, 13:40
Popatrz sobie do dzialu zdjecia. Tam 13 levelowiec zabija GS. Liczy się taktyka., :D

Kapi
30-11-2003, 14:13
Tak wiem ale tego gs ktos przytargal a nie lurowal go z respawna ! Gs jest szybki i zanim sie przeciagne t mi hita ladnego zarabie ! Ja musze biec na resp zeby go tam przytargac :P

Bloody_Izual
30-11-2003, 14:45
Szybkei to to nie jest ale uciekając po krzakach to mu uciekniesz a jak sobie wejscie z pf przyblokuje to juz wogle jest git.

Tygryss
30-11-2003, 15:07
czlowieku jak ty sie majtasz na skos to cie rat dogoni...

Bloody_Izual
30-11-2003, 17:09
Tu nie chodzi o bieganie na łące zygzakiem tu chodzi o to że np biegasz między krzakami jak jest skośna dziura po prostu trzeba pokombinować z chodzeniem między krzakami.

Gepard
01-12-2003, 20:18
Oh ludzie jak macie problem z gsami to nabijcie 10 mlvl i wezcie kilka energy bomb i na bagna raz zabijesz gsa z eb i pozniej juz go mozesz jechac z za krzakow ;] (gorzej jak jakis cep zluruje witche) :D

Mefi
01-12-2003, 21:06
mówisz o energy bomb tylko że jest jeden problem jak ktoś zuci na gra na serwerze non Pvp (tk jak ja naprzykład) to energy bomb zniknie po kilku sekundach. A jeśli o mnie chodzi to ja biegam na fs'y na 22 lvlu i spokojnie uciekam mu na prostej

eerion
02-12-2003, 05:02
Na non-pvp polowanie na GSy jest dla maga samotnie niemal niemożliwe z powodu krótkości czarów tepu EB,FB,itp. Musicie się w kilku dobrać.
GS nie jest taki wonly, ale wydaje mi się że kiedyś był szybszy. Może to CIPy zmieniły bo z tego co wiem GS był szybszy od zerka....

Mefi
02-12-2003, 15:09
Oryginalnie dodany przez eerion
Na non-pvp polowanie na GSy jest dla maga samotnie niemal niemożliwe z powodu krótkości czarów tepu EB,FB,itp. Musicie się w kilku dobrać.
GS nie jest taki wonly, ale wydaje mi się że kiedyś był szybszy. Może to CIPy zmieniły bo z tego co wiem GS był szybszy od zerka....

jak jesat niemal niemożliwe jak ja druidem sam zabijam gs'y bez problemu biegając z nim na prostej albo na około jakichś krzaków

finio
02-12-2003, 20:59
to ja kumpel kapiego gs jest pukniety 3 razy dostalem z ps i tak stanal na chwile zblizyl sie to ja mysle ze krucho ze mna podszeld ze 2 kratki i stanal nagle zawrocil tak bylo 2 razy za trzecim na poh kolo swiatyni zblokowali mnie i do tego gonil mnie jeszcze lider nie pozylem zbyt dlugo. :)) :)) :)) :)) :))

nawigator
02-12-2003, 21:14
Oryginalnie dodany przez Kapi
ostatni moj kolega na poh z 13 lvl uciekl w waskie przejscie tak ze byla jedna kratka i gs atakowal go non-stop z trucizny a nie podbiegl do niego tylko go z postion fieldow atakowal !!!
-

hmm z tego co wiem GS miesci sie w jedno kratkowych korytarzach przykladem jest na molts wiec chyba ci sie cos pomylilo !