Pokaż pełną wersje : Drut i UH'y
Nie moge tego znalesc na forum wiec zapytam.
Czy warto teraz robic Uh'y i je sprzedawac, bo slyszalem ze juz sie ich nie kupuje:( a ja tak bardzo chce zrobic Druida...:(:(:p
teraz, gdy od update 8.11 bodajże weszły do gry nowe poty, bardziej się opłaca kupować poty niż uhy :p
Zresztą taniej się na nich wychodzi i korzystniej :)
Choć jak chcesz druta zrobić to nie ma przeszkód, możesz robić jakieś inne runki, choć chameleon czy avalanche cie nie zadowoli :confused:
Sogeking
11-07-2008, 11:00
Duże znaczenie ma to czy będziesz miał PACCa. Jeżeli tak to będziesz bez problemu mógł robić i sprzedawać Icicle oraz będziesz poszukiwany na hunty na siochera ;).
Jeżeli będziesz FACC sprawa wygląda troche inaczej bo trudniej będzie expić na 50+. A na Uhach fortuny nie zbijesz, więc zostaje Ci Avalanche
Kurde to mnie chlopaki zmartwiliscie:(:confused: zawsze chcialem zrobic druta ale nie mialem sie jak do tego zabrac:/ no coz mam zamiar kupic sobie pacca ale pytanie?! czy do tego 50lvl gra bedzie w miare dobra i jeszcze jedno czy robiac uhy najszybciej wbije mlvl?
Lepiej rób icicle, do 50 lvla będzie całkiem nieźle.
Popieram, na Icicle jest większy popęd, bo to runka produkowana przez PACC, dla profesji magicznych niezastąpiona przy expie na Dragu chociażby, a Uhy wyszły z mody, lepiej pot+ exura gran/vita/, także lepiej mlvl nabijesz na Icicle i jeszcze do tego zarobisz XD:)
A jak do tego bd robił Icicle na terenie dla FACC to już w ogóle ze sprzedażą problemu mieć nie bd na 100%!!!
Oki, ale do tego 50 lv i zanim kupie Pacc to jaka runka trenic mlvl? Tak zeby moc ja sprzedac, sam wykorzystac i w miare dobrze mlvl nabic? moze postawic na hmm co wy na to?
Mlvl szybciej wchodzi na expie, ale jeżeli już chcesz robić jakąś runke pod depo to hmm będzie chyba dobrym rozwiązaniem.
Hmm to ja nie wiem...ród ihy i tyle :)
Sogeking
14-07-2008, 17:40
Hmm to ja nie wiem...ród ihy i tyle :)
Tylko po co? Jeżeli już zamiast expienia mialby robić runy na FACC to niech robi Avalanche.
Ale powiem szczerze co to dych ih'ow ze tez nad tym myslalem:p Tak od 15 lvl ja bede sobie tworzyl na poczatek troche mlvl sobie nabije a po za tym przydadza sie w wyjatkowych sytuacjach:] potem zaczne robic hmm bo wiadomo bez nich druid sie nie obejdzie, no a kiedy dobije do 30-stki to avalanche i straczy:] w sumie dzieki wam troche mi pomogliscie:):);) seeyaaB)
__Kaczorek__
01-08-2008, 19:48
Ja jestem Druidem i robię wszystkie runy, które mogę.Chociażby dla Magic Lvl'a lub wykorzystania je w praktyce, a kupiec w końcu się znajdzie B)
Barakinio
20-08-2008, 08:35
:p Ja robiłem uhy kilka bp ,bo kumple mi mówili ze dobrze zarobie ale po update już się to zmieniło,:( w moim teamie już mi mówią ze bp uhow jest wart co najmniej 1,5k-2k to się lepiej opłaca robić hmm to się przynajmniej wykorzysta na expie B)
Sebciooo
20-08-2008, 18:10
Uhy wyszly z uzycia, rob hmm or iciesle
Witam.Spytam tutaj...
Kto jest lepszy na Facc i na Pacc.
Sorc czy Druid?:confused:
@Satanik
Ale bez pacca...
up
obie profesje wymagają kupna pacca ;)
Barakinio
21-08-2008, 06:26
spox thx to moj kumpel na serio jest nieobyty bo mi kazal robic uhy i sellac ale teraz bede robil hmm dla siebie i na sell:evul:
Najlepiej zrobic knighta . kupic pacc nabic knightem lvl zrobic druida robic runy i knightem na exp xD
knight z runami? z choinki spadłeś?
xXxKaiserxXx
22-08-2008, 18:29
@up
A czemu nie? Ja nosiłem swoim knightem icycle, hmm kilka uh wrazie czego...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.