Pokaż pełną wersje : pokarz wszystkim ze sie nie boisz niczego
Przeglądając to forum i czytając wiele postów odnoszę wrażenie ze wielu się tylko przechwala i kozakuje, przyczyna jest prosta bo nikt ich tak naprawdę nie może sprawdzić, ale do rzeczy; to pomysł związany z działem podobnym do tych z ogłoszeniami, lecz tu swe ogłoszenie dawali by tylko najodważniejsi prawdziwi bohaterowie a nie ci co nie wiedza co piszą i są mądrzy tylko w gębie, na czym wszystko ma polegać a no na tym ze mówi się swój level oraz wymagania względem swojego przeciwnika podaje się serwer i miejsce pojedynku dodam na śmierć i odrodzenie w świątyni inna osoba to czyta dodam również odważna i z samobójczymi zapędami i się umawia na walkę. To by było wszystko, a i jeszcze jedno zanim mnie zbluzgasz, napisałem ten tekst na podstawie wielu tekstów wiec to nie są czcze mrzonki.
Dowizul z Inferny
30-11-2004, 23:23
dziwny temat ale moze się przydac bo masz racje duzo takich naforum i duzo takih w tibi jak naprzykład "Hox Mag" z iferny ale nadal twierdze ze to dziwny temat oniewaz gdy ktos wyzywa na duela to robi to w temacie o ktury poszlo
glupota czlowieku, ja sie akurat nie boje niczego ale czy naprawde musze to udowadniac tracac w****u run i w najgorszym przypadku ginac i tracic takze itemy ktore nosze ?
Nastepnym razem sie troche zastanow,powinienes nazwac ten topic
"Pokaż wszystkim ze nie zalezy ci na czasie, postac , eq i runach"
A pokaż pisze sie przez "ż" nie "rz" , od "pokazac"
A pokaż pisze sie przez "ż" nie "rz" , od "pokazac"
mam dyslekcje wiec musisz mi wybaczyc moje bledy, bo i tak staram sie je poprawiac
a co do Twego posta to niekozakuj bo boisz sie odrodzenia w swiatyni, boisz sie poraszki
a co do run to mozesz je przechowc w depo i takim sposobem ich nie stracisz
MayGyver
01-12-2004, 10:52
> mam dyslekcje
no i?
ja mam matlekcje, hislekcje i jescze biolekcje
a poraszka piszemy przez Ż
@topic
czekam na twoje zgloszenie w tym temacie, bo z tego co zauwazylem to tylko ty tutaj "kozakujesz"
mam dyslekcje wiec musisz mi wybaczyc moje bledy, bo i tak staram sie je poprawiac
a co do Twego posta to niekozakuj bo boisz sie odrodzenia w swiatyni, boisz sie poraszki
a co do run to mozesz je przechowc w depo i takim sposobem ich nie stracisz
toz ty smieszny jestes jestem sorcem myslisz ze co bede marnowal walczac?
A co do twojej dyslekcji mhm nie tlumacz sie nia staraj sie ja leczyc.
I nie zachowuj sie jak dziecko, stosujac tanie sztuczki, mowiac ze sie boje takie cos dzialalo na mnie jak mialem dziesiet lat.
Btw nie trudz sie z nastepnym postem w ktorym napiszesz cos typu "A jednak sie boisz ", spodziewam sie tego to normalne ;-*
Knight Simon Dark lord
01-12-2004, 11:03
ja chce duela dzisiaj o 16:na harmonii założysz się że nawet mnie nie dotkniesz:P
heh dobre. rzeczywiście TRUDNO kogoś zabić na harmonii :p :p ;)
CentyBoy
01-12-2004, 19:20
zmienil bym temat na "pokaz wszystkim ze jestes skonczonym idiota"
Dark Vilej
01-12-2004, 19:30
glupota czlowieku, ja sie akurat nie boje niczego ale czy naprawde musze to udowadniac tracac w****u run i w najgorszym przypadku ginac i tracic takze itemy ktore nosze ?
Nastepnym razem sie troche zastanow,powinienes nazwac ten topic
"Pokaż wszystkim ze nie zalezy ci na czasie, postac , eq i runach"
Racja :/ Tesh bym sie nie dal zabic ale po co runy tracic, jak padne to tylko m lv odrabiac i kase na runy tracic zeby lv odrobic -.-
Hegemmon
01-12-2004, 20:09
Ja bym raczej powiedział lenistwo... miałeś badania na dysleksję? Znam tylko jedną osobę, która miała takie badania i z tego co wiem nie tak łatwo je przejść pomyślnie.
Co do topica... pomysł niezbyt wyszukany. Nie każdy wyznaje prawo pięści a pojedynki w tibii nie maja zby wymiernych korzyści.. co innego gdyby to była grado tego stworzona lub gdyby były jakieś specialne wydarzenia takie jak np krucjata w HB...
...dno.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.