Pokaż pełną wersje : GKS vs. RUCH
Mystlich
11-07-2008, 21:03
Witam.
Odwieczna rywalizacja nie tylko tych obydwu drużyn , ale też i kibiców podzieliła niemiłosiernie mieszkańców Śląska.
Czyli proste jak drut pytanie: Za kim idziesz ? Po wstawieniu odpowiedzi do sondy uzasadnij je komentarzem.
Ja się przyznaje , że ide za RUCHem :)
Pzdr.
@down
A ty skad sie tu wziąłeś ??????? Z Marsa ?
Ja sie robie temat , którego nie było z czystej ciekawości a ty już masz jakieś fochy do mnie -,^
A o moje koleżeństwo sie nie martw i nie wtrącaj sie buraku(sory za wyrażenie)
Żal mi Cię. Kolegów tak nie znajdziesz. Przykro mi. ;(
Xendriel
11-07-2008, 21:16
Witam.
Odwieczna rywalizacja nie tylko tych obydwu drużyn , ale też i kibiców podzieliła niemiłosiernie mieszkańców Śląska.
Czyli proste jak drut pytanie: Za kim idziesz ? Po wstawieniu odpowiedzi do sondy uzasadnij je komentarzem.
Ja się przyznaje , że ide za RUCHem :)
Pzdr.
Nie wiem czy znajdziesz tu chociaż paru kibiców tych drużyn, ale pewnie jakieś dzieci poklikają.
Co do treści pytania, to co jakiś mecz będzie? a może ustawka?
btw. To ślązacy tak kochają piłkę, że "niemiłosiernie się podzielili" na kibiców tych drużyn?;)
Mystlich
11-07-2008, 21:18
@Xendiel
Jakbys przyszedł na te wszytskie burdy jakie sie dzieją na meczach GKS - RUCH to zmienisz zdanie xp
<8>Borys<8>
11-07-2008, 21:30
GKS KATOWICE FTW!!!!!1111:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
ze jak, od kiedy jest rywalizacja miedzy tymi klubami ?? jest rywalizacja ruch chorzow i gornik zabrze zas sama gieksa ma sztame z gornikiem i przy okzaji jest wrogiem ruchu, ale nie glownym bo tym jest gornik
Shanhaevel
11-07-2008, 22:06
Nazywasz kogoś burakiem i w tym samym poście przepraszasz? W00t?
Killuminati
11-07-2008, 22:41
Temat: Wydarzenia Sportowe. Cześć!
Capality
11-07-2008, 22:55
Bóbr Tłuszcz
Glon Elriel
11-07-2008, 23:31
KSGKS=pogromcy śmierRdzieli
Kiedyś kosa dziś układy na pedałow niema rady WIDZEW=RUCH
Pozdro za niedługo bedziecie grali w nowej II lidze z gorolami
Mazur199
11-07-2008, 23:44
a ja kibicóje błysk pioróna szczebżeszyn
:cup:oodesh w pohar:cup:
@OT
po co takie glupie tematy?niedlugo kazdy bedzie zakladal temat typu
wisła - cracovia
lks - widzew
polonia - lega
etc
@Xendiel
Jakbys przyszedł na te wszytskie burdy jakie sie dzieją na meczach GKS - RUCH to zmienisz zdanie xp
Powiedział 14-latek co jest b.daleko od złych rzeczy, takich jak siłownia czy seks.
Co do tematu, to idź się spytaj w temacie o wydarzeniach sportowych, gdyż taki na forum istnieje.
Mystlich
12-07-2008, 00:27
@up
Jeżeli nie wywalisz mojego cytatu ze swojego podpisu to zobaczysz , że coś wymyślę o tobie i wlepie do swojego podpisu. Moze mam 14 lat , ale chyba oglądam tv i widzę to wszystko co się dzieje na stadionach........
I kurde skończ wypominać mój dystans do tych rzeczy. zaden człowiek nie jest idealny.......może mi pasi taki styl życia , co ja jestem twoja lalka , która słucha twych rozkazów ???? Taki jestem i sie nie zmienie...i koniec
I powtarzam...wymazuj mój cytat
Ja za nikim nie ide. Za to mam klucze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.