Pokaż pełną wersje : Brass Armor ? Rook? ...
No to tak ...
Wstaje rano ... Odpalam tibię ..... Wbijam na mojego chara ... Ide do npc... i na trade ujzałem ( u dixi nad obi) Brass Armor... <<<<< Możliwe czy to zabawa , bug cipow?
Sasukekeuhn
12-07-2008, 09:08
zaden bug .... zawsze tak bylo
jest to wynikiem starej tibi w ktorej brass wypadal z minosow czy jakos tak ;P
Cip'owie nie skasowali tego bo byc moze na starych swiatach sa jeszcze jacys gracze posiadajacy ten armor
takie moje zdanie :)
@2x down
najpierw to Ty swoj mózg znajdz...
GargoinX
12-07-2008, 09:18
Bystrość ludzi mnie dobija. Zawsze tak było od nie pamiętnych czasów, ponieważ kiedyś zwykłe minotaury upuszczały brass armor. Brass armora można było sprzedać w sklepie, a gdy Cipy usunęły z minotaurów brass arma, zapomnieli usunąć możliwości sellania i tak już zostało.
@Down:
Kupe.
Update blz? a może po upie coś byuo?? moshe cosf otfnajciemy!
Rokstaye'r
25-03-2009, 16:09
Brass armmor był jest i bedzie a ja wiem jak go zdobyc!
To nie ma nic wspólnego z ss acha i trzeba miec pacc http://images33.fotosik.pl/323/384563f1bf5e3397.jpg
Oto dowod niedowiarki
Up.. talent masz.
2-3 sztuki tego armora są na antice, tyle wiem, a co do npc to pewnie CipSoft chciał się pozbyć jakoś tego z gry więc namówili Dixi żeby zechciała kupować brass armor od graczy tak samo jak eremo kupuje dawny amulet of life.
Rokstaye'r
25-03-2009, 16:59
... CipSoft chciał się pozbyć jakoś tego z gry więc namówili Dixi żeby zechciała kupować brass armor od graczy....
Na kolanach prosił?
Jak ktoś wspomniał, możliwość sprzedaży Brass Armora jest już od dawna.
Co do osób posiadających tę zbroję, to ponoć Sunrise posiadał/-a jedną sztukę. Wiem, że zaraz ludzie powiedzą, że nie mam dowodów, itp., jednak patrząc na jego osiągnięcia oraz "staż" w tej grze jest to całkiem prawdopodobne. Btw był kiedyś screen jakiegoś gracza, któremu Sunrise pokazał w/w zbroję na Trade (uprzedzając pytanie-ludzie doszli do wniosku, że to nie jest fake, jednak 100 % nikt nie miał/ma).
Beh0lder
25-03-2009, 18:42
O k**** kolejny durny temat , to bylo przerabiane tysiace razy!!!! Czlowieku !!
@up... Musiałeś dołożyć swoje 3gr... Musiałeś
Morpheus_Rookstayer
25-03-2009, 19:32
@up... Musiałeś dołożyć swoje 3gr... Musiałeś
Ty też musiałeś.
Co do tematu, to dziwi mnie tylko że Cipy z kolejnymi updatami nie usuwają możliwości sprzedania BA.
@Flaorath
Być może. ^^'
Beh0lder
25-03-2009, 21:20
Bo jak wiadomo kiedys byl to bardzo rzadko loot z minotaura ;d... i nadal ktos go może miec
Flaorath
25-03-2009, 21:42
dziwi mnie tylko że Cipy z kolejnymi updatami nie usuwają możliwości sprzedania BA.
Taka pamiątka? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.