Pokaż pełną wersje : nowe eq i born
kamilekkkkkkk
12-07-2008, 20:03
właśnie zaraz bede miał 8lvl na rooku w wychodze na maina i gdzie się dostaje to nowe eq i broń za darmo
Rocket Slayer
12-07-2008, 20:18
Dowiesz się, naprawdę... nie potrzebujesz niczyjej pomocy!
wskazówka - pomyśl logicznie a uda ci się tam dostać.
Proszę, jeżeli ktokolwiek będzie mu chciał pomóc i odpowie post niżej niech się zastanowi i napisze na forum dlaczego chce przystopować rozwój umysłowy tego gracza.
kamilekkkkkkk
12-07-2008, 20:22
@up
Idiote udajesz?? Chyba jesteś!!
zgadzam się w pełni z Rocket Slayer .... Po co idioto spamujesz na forum . Jeżeli nie wiesz gdzie się dostaje początkowe eq no to po co do jasnej kur.. grasz w tę grę. Jeżeli zaczynasz grać first przeczytaj FAQ o grze a nie gracz wkurzasz takimi pierdołami. Idź sobie poczytaj trochę i już . Chyba że cię nie nauczyli w przedszkolu bo tu się głowiłeś jak tu eq zdobyć żeby kasy nie stracić. Podpowiedź: Isle Of Destiny. Jeżeli w ogóle wiesz co to jest to wyłaź z rooka i popytaj graczy.
Vasudanin
12-07-2008, 20:32
Dobrze mówi, sam się przekonaj bo jest to banalnie proste.
Nie wyzywaj Go od idiotów, on tylko chroni takich jak Ty, od stania się, własnie idiotą i abyś nie zakładał tematów, tak jak jeden nasz użytkowniko tym, jak przejść samouczka.
@down
I obyś nie dostał, tylko wziął się i poszukał.
kamilekkkkkkk
12-07-2008, 20:37
każdy z was nabija posta a ja ciągle nie dostałem odp na pytanie
I nie dostaniesz. Odwiedź dział poradniki lub skorzystaj z opcji "szukaj".
@2up
Dziecko, ile ty masz lat? Lepiej usun to konto, zrób nowe i zacznij od zera na forum
P.S. Korzystaj z opcji szukaj (ona nie gryzie)
Oj gryzie to podstępna opcja.:p
@topic Zgadzam sie ze Slayerem. Niech wysili mózgownice ;D
Cosinus1990
13-07-2008, 11:57
każdy z was nabija posta a ja ciągle nie dostałem odp na pytanie
>12lat
pokolenie pokemonów -.-
Czyzby zwiekszyl sie poziom forum? Zawsze na takie pytania (ktore sa w przyklejonym temacie, pare topicow nizej itd, itp.) odpowiadala zgraja osob na raz, teraz bluzg XD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.