PDA

Pokaż pełną wersje : Paladyn - expienie

ArtiMaster
12-07-2008, 22:49
Po updacie wrocilem do gry i jestem troche skonfudowany ;d i mam pytanie odnosnie expienia palkiem. Nie bede pytal o miejsce czy skille bo co gracz to inne zdanie. Ale chce wiedziecz CZYM expic? Luk/kusza/ktorys rodzaj spearow? zupelnie sie nie lapie po upie ;d narazie mam 11 lv 5 mlvl skile 44/33 ale do 50 dista mam zamiar podciagnac :)

Levi
12-07-2008, 23:29
speary, potem royal speary...(najbardziej opłacalne) Przy odpowiednio dużym skillu można po 55 lvl przejść na power bolty z kusza na dany lvl bądź wziąć jakiś dobry łuk i onyx arrows ale powinno wychodzić na mniej-więcej to samo. Jak
wbije 55 lvl to przetestuje dokładniej co lepsze :P

Ogólnie raczej wszystko jest zbalansowane...

Nebulamaster
13-07-2008, 01:12
speary, potem royal speary...(najbardziej opłacalne) Przy odpowiednio dużym skillu można po 55 lvl przejść na power bolty z kusza na dany lvl bądź wziąć jakiś dobry łuk i onyx arrows ale powinno wychodzić na mniej-więcej to samo. Jak
wbije 55 lvl to przetestuje dokładniej co lepsze :P

Ogólnie raczej wszystko jest zbalansowane...

Power bolty najlepsze =d

ArtiMaster
13-07-2008, 11:44
A jakie sa orientacyjne ceny power boltow i royal spearow?

I troche odchodzac od tematu to chcialbym tez poznac ceny Dragon Shielda i Mammoth Fur Cape ;d

Levi
13-07-2008, 12:40
tibia.wikia.com
dragon shield 4-5 k
fur cape 6k-7k-w porywach do 8k (już lepiej b robe czy jakiś inny armor np. belted cape dla paladyna czy spirit cloak dla maga/druida...)

power bolt od 55 lvl do kupienia na części dla pacc za 7 gp sztuka (onyx arrow też 7 gp za 1)
Royal spear 15 gp na części dla pacc często sprzedawane faccom za 2-3k za 100...