Pokaż pełną wersje : Heh
Ha ;). Ta wyspa dla nowych ...
http://images33.fotosik.pl/319/e1dc6a50fa5a8318.jpg
Trochę się napracowałem, aby to zdobyć xD
kuba1324
12-07-2008, 23:28
Zapomniałeś, że postać jest zawsze na środku ekranu... ;)
Edit: Nie zauważyłem, że przyciąłeś zdjęcie. Mój błąd.
Pokaż filmik...
X_Dino_X
12-07-2008, 23:31
Zapomniałeś, że postać jest zawsze na środku ekranu... ;)
dzięki.. teraz nie mam co powiedzieć :p
No, fajny tutorial ;D
przerzucałeś to tak z Rooka poszczególnymi etapami od końca? ;d
Niby po co Wam filmik xd? Pokombinujcie sami jak to zrobić :)
Tak, potrzebne są : Jedna postać na rooku, druga postać tuż przy schodach z rooku (żeby mogła rzucać kwiatki itp), następna trochę wyżej, następna po drugiej stronie mostu i następna żeby poustawiać w domku - razem 4 chary ;)
Elder-poskramiacz-katany
13-07-2008, 10:51
fajny pomysl na przeszkadzanie noobkom:D
Flaorath
13-07-2008, 11:11
Tak, potrzebne są : Jedna postać na rooku, druga postać tuż przy schodach z rooku (żeby mogła rzucać kwiatki itp), następna trochę wyżej, następna po drugiej stronie mostu i następna żeby poustawiać w domku - razem 4 chary ;)
Mnie to się udało za pomocą tylko 2 postaci :P jednej na rooku, drugiej na schodkach :) Itemki w ten sposób przerzuciłem następnego dnia po upie xD Zdziwienie graczy widzących taki ekwipunek było ogromne B)
Jest jakis cel tego tematu czy to tylko dla szpanu itemami? Jeseli tak to nie lepiej bylo wrzucic to do albumu zamiast zakladac nowy temat?
Nie szpan itemami tylko kwiatkami ;D
Co t0o eq to łatwo trudno z kwiatkami
to na rooku mozna miec domek:confused:
Elder-poskramiacz-katany
13-07-2008, 18:31
@up nom mozna, ten jest troche maly ale mozna miec wiekszy ;)
@down przepraszam jasnie pana x.x
GargoinX
13-07-2008, 18:39
@2Up:
Ty tylko udajesz, czy naprawdę jesteś taki tępy? To jest dom Zirelli, NPC z tutorialu. Na rookgaardzie nie można mieć własnego domku, tym bardziej bez PACC'a... A ty panie up nei wydurniaj się, tylko powiedz mu normalnie, że nie można mieć domków na rooku. <I nie wciskaj mi kitu, że to ironia, bo ten tekst już się robi nudny...>
@Up:
Daruj sobie te odzywki...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.