Pokaż pełną wersje : Bast Skirty z Dworców
Mam pytanie odnośnie lootania Bast skirtów z dworców jestem na świecie Refugia (NoN-PvP) i troche ludu jest :p mam 50 pall skille 73/55
*w ile godzin będe lootal 1 bast skirta??
jak dla mnie debile pytanie, tak samo mozna spytac w ile godzin bd lootowal sworda z rotworma... zalezy od szczescia, mozesz miec bast skirta juz po 5 minutach a mozesz po 2h...
w osiemsetpiędziesiątcztery godziny. popieram up
nie chodziło mi o szczęście tylko w przybliżeniu słyszałem że bardzo długo się je lota więc pomyślalem że napisze to na forum i dostane odpowiedź ;/
Avallach
13-07-2008, 15:12
@up
W przyblizeniu to bast skirta bedziesz mial w czasie miedzy zabiciem pierwszego dworca, a kupieniem go po kompletnym załamaniu.
Kiedyś spędziłem tam 2 dni i się zniechęciłem po tym jak mi ani jeden nie wypadł. Ale mogę powiedzieć że fajnie tam sie kase zbierało ;D
Cosinus1990
13-07-2008, 18:11
najlepiej zbieraj tribal mask, leci tego od huja a sprzedajesz u npc za 250gp
X-Anylon
13-07-2008, 18:14
Expiłem tam low-lvl paladynem. Dziennie 1-3 bast'ów. Wszystko zależy od szczęścia.
To fakt zalerzy to wrzystko od szczęścia:flaga_pl:
krissfromstrzegom
23-07-2008, 19:04
dokladnie... kiedys(tibia 7.92) zloocilem tam 3 w czasie 2h~ a teraz (8.21) siedzialem tam 2 lvle 33-35 i niestety zaden nie polecial. Mi sie wydaje ze po prostu cipsoft bardzo zje... loota. W 1h przy cholernym farcie moze zloocisz jednego jesli wiecej niz 1 to znaczy ze jestes urodzonym szczesciarzem.
SothJack
28-07-2008, 22:29
Zgadzam sie, że to zależy od szczęscia ale także jeżeli mamy zamiar iść na Dworki na kilka minut i zlotowac 3 Bast Skirty to nie ma na co liczyc :( . Jezeli komuś się bardzo śpieszy może je sobie kupić :p . Mi się udało kupić 3 Bast Skirty za 7k (na Asterze). Życzę powodzenia w lotowaniu Bast Skirtów B)
ja kiedys knightem w 1h 4 lootłem.
czysty fuks można powiedziec
druidem ani jednego ;/
ja kiedys knightem w 1h 4 lootłem.
czysty fuks można powiedziec
druidem ani jednego ;/
Kiedyś loot był częstszy.
Mój kolega 2 dni tam chyba expił i jednego zdobył ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.