Pokaż pełną wersje : Newbie
Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Jestem początkującym graczem jak na razie mam 8 lvl [soso], znajduje się w mieście Thais i chciałbym się dowiedzieć o tym:
-Jak mogę zarobić kaske [wole nie prosić innych graczy o "Free stuff" bo miałbym kłopoty :p]
-Jak się chronić przed pkerami? [wyobrażam sobie sytuacje: podchodzi do mnie koleś z większym lvl i zaczyna mnie atakować! Co robić?]
-Jak szybko zdobyć lvl? [taka 15 fajna by była :P]
no to na potworach raty 4 gp maximum albo czyms innym
jak jakis paker ci naskoczy i ci bendzie grozic uciekaj szybgo w jakies niestępne miejsce do nie dedania do depo napszyklad
lvl no to musisz expic na jakis początkowych stworkach typu wolf orc troll bugi puki nienabijesz wyzszego i lepszego eq niedostaniesz. Do 11 lvl z lepszym eq idz do fermer hills tam sa gobliny ajak bys chcial duzo duzo kasy to do ab'dendriel pelno troli kasa leci
milo mi ze moglem pomuc
zycze milego grania;)
sorka za blendy tam mi chodzilow jednym niedostępnye miesce do dedania
Befsztyk
13-07-2008, 16:21
@napisz jeszcze 2 posty pod rzad oki?
reported
Nie chce spamu, chce pomocy, a jeśli chodzi o Ciebie playboy to wole wysłuchać bardziej doświadczonych graczy ;)
Fred_Flintston
13-07-2008, 18:59
-Jak mogę zarobić kaske [wole nie prosić innych graczy o "Free stuff" bo miałbym kłopoty :p
Na twój lvl najlepsza byłaby Fibula (albo każde inne miejsce z dużą ilością Rotwormów).
-Jak się chronić przed pkerami? [wyobrażam sobie sytuacje: podchodzi do mnie koleś z większym lvl i zaczyna mnie atakować! Co robić?
Na małych lvl'ach raczej (choć są wyjątki) nikt nie będzie chciał Cię ubijać (bo co za wartościowe rzeczy może nosić 8 lvl?). Najgorzej jest na lvl'ach 20 - 40. Wtedy noś ze sobą obowiązkowo mana i life potiony (zależnie od profesji, ale minimum to 2 BP). Przydadzą tez się runy Destroy i Desintegrate Field (wymagana umiejętność używania ich w ferworze walki) oraz Magic Wall (blokowanie jednokratkowych przejść).
Jak już wcześniej pisałem - Fibula na małych lvl'ach to dobre miejsce do expienia dla wszystkich profesji.
Rooty lub radze Amazon camp w godzinach nocnych jest tam w tedy z 2 osoby a nie z tuzin. Jest także szansa ze wypadnie ci plate armor czyli ->400-600gp
Kasa-> Roty, Z własnego doświadczenia robieni loot bagów jest bardzo na miejscu tak na z 30-40mace w wielobagu--> 30g x 40mace = 1200gp (Jak ja kocham matmę)
PK Hmm... jak cie atakuje wiej w stronę depo lub świątyni lub w doże skupisko ludu bo w siatach PvP są ludzie którzy ci pomogą. Nawet BR często pomagają
Wielkie dzięki mam nadzieje, że przydadzą mi się wasze rady ;)
Temat właściwie można zamknąć.
Myszomor-ek
05-08-2008, 17:56
Są od tego poradniki. Jesteś magiem czy kimśtam to piszesz w wyszukiwarce na przykład "poradnik dla sorcerera". Opcja szukaj nie boli.
Są od tego poradniki. Jesteś magiem czy kimśtam to piszesz w wyszukiwarce na przykład "poradnik dla sorcerera". Opcja szukaj nie boli.
musisz odświeżać pajacyku?
minęło 20 kilka dni i myślisz, że typ stoi pod depo i nie wie co robić?
1. Poczytaj o profesjach
2. Najlepiej jak wybrał byś świat non-pvp dla poznania "interfejsu" gry - zapoznać sie z gra co jak gdzie itd / Ewentualnie zrób sobie nowa postać a do starej wrócisz jak będziesz miał więcej doświadczenia w grze ;)
3. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać - oczywiście poradniki
jeżeli chcesz już pozostać na swojej postaci i grac tylko nią i masz jak na razie 8lvl wydaje mi sie ze jesteś sorcem bo nie wiem co to [soso??]
czyli jesteś sorcem to możesz expic na:
- Gobliny
- Rotwormy
- Dwrfy
na tych potworkach nabijesz dość szybko lvl, wbij jak najszybciej 13lvl kup lepszego Wanda i dalej na te same potworki... Powodzenia w grze ;)
NightDevil
07-08-2008, 07:43
Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Jestem początkującym graczem jak na razie mam 8 lvl [soso], znajduje się w mieście Thais i chciałbym się dowiedzieć o tym:
-Jak mogę zarobić kaske [wole nie prosić innych graczy o "Free stuff" bo miałbym kłopoty :p]
-Jak się chronić przed pkerami? [wyobrażam sobie sytuacje: podchodzi do mnie koleś z większym lvl i zaczyna mnie atakować! Co robić?]
-Zbierać kase możesz na Rotach
-Chronic możesz sie przez noszenie Heal Potionów
-Level oplaca sie bic na Minotaurach
cyście ludzie powariowali - piszą że temat zamknięty
CLOZET
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.