zaloguj się

Pokaż pełną wersje : promocje

Qzaczek
01-12-2004, 18:21
mam pytanie. czy po skonczeniu sie pacca, promocje zostaja?? a kiedy sie ma bana za brak pacca?? z gory dziekuje :baby:

Kajulec
01-12-2004, 18:29
Z tego co mi wiadomo to nie masz juz mozliwosci wchodzenia na tereny dla PACC. Wiem tez, ze zostaje Ci outfit pacca, ale jak zmienisz na cos inego, to juz nie masz. A z banami to nie wiem jak jest..

Gangrel
01-12-2004, 18:30
Nie masz pacca, nie masz promocji. Kiedy wykupisz go ponownie bedziesz mial spowrotem(a tak nawiasem mowiac dziekuj ze cie nie wysmialem, bo to zwykle robie gdy komus nie chce sie szukac)

Makrela
01-12-2004, 20:46
Wybaczcie za lekki offtpoic, ale rozśmieszylo mnie wyrażenie "ban za brak pacca". Wyobraźcie sobie - podchodzi GM i mówi: "You Don't have pacc! Ban!!"
(wersja PL, dla nieznającyh angielskiego: nie ma, trzeba umieć angielski :))

p.l
01-12-2004, 21:56
Wyobraźcie sobie - podchodzi GM i mówi: "You Don't have pacc! Ban!!"

jest na to sposób, wystarczy odpowiedzieć: BR? :D

Centaurek
02-12-2004, 20:05
@up
a on na to "yes, oi !"
@offtopic
Qmpel mi gadał ostatnio, że jego kolega dostał bana za to, że oszukał z Paccem mianowicie w taki sposób: podobno sfałszował dane i zrzucił rachunek do zapłacenia na jakiegoś innego gościa, który nie miał o tym pojęcia i dostał......uwaga...

20 LAT BANA !!
to znaczy, tego bana dostał ten gość co oszukał, nie ten co został oszukany of kors :D !!
Czy to możliwe ?

Rikimaru
02-12-2004, 20:58
@up
a on na to "yes, oi !"
@offtopic
Qmpel mi gadał ostatnio, że jego kolega dostał bana za to, że oszukał z Paccem mianowicie w taki sposób: podobno sfałszował dane i zrzucił rachunek do zapłacenia na jakiegoś innego gościa, który nie miał o tym pojęcia i dostał......uwaga...

20 LAT BANA !!
to znaczy, tego bana dostał ten gość co oszukał, nie ten co został oszukany of kors :D !!
Czy to możliwe ?

Tak jest to możliwe, takie bany są zwykle dożywotnie 20 lat,60 lat, 190lat i takie tam(zależy jak se koleś wpisze;p)