Pokaż pełną wersje : Shiver Arrow
Witam mam pytanko czy Shiver Arrow działa jak burst arrows czyli większe hity zależą od mlvl ;D czy jakoś tak nie znam sie bo pierwszy raz gram postacią magiczna ;/ a z ruszczki na 20lvl pk to jest kiepskie ;/ :baby:
burst arrows nie zadają obrażeń od m lvl tylko od skilla w distance.
taka sama zasada działa przy shiver arrows.
Różnią sie tylko one sposobem zadawania tych obrażeń.
Jesteś skazany na różdżki.
Sogeking
14-07-2008, 09:34
Nie zadają obrażeń obszarowych, a o obrażeniach decyduje skill distansa (tak więc radze poskillować, bo jedna 5gp kosztuje, więc szkoda jest na waste). Podobnie jak Flaming, Earth i Flash Arrows ;)
@Edit
up
Byłeś szybszy ;)
acha xd ;/;/a to mam przewalone ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ ;D
Ruszczki?????
@down
Rly? A dasz coś?
K*** JAK MNIE WNERWIAJĄ TAKIE KOZACZKI JAK WY. POWTÓRZY MILIARD RAZY BŁĄD I CIESZY RYJA ZA EKRANEM :/ ZDARZA SIĘ , TEŻ NIE CHCIAŁBYŚ PISAĆ JAK JEŁOP , A MIMO TO MUSISZ MU SETKI RAZY WYPOMINAĆ! Żałosne ;/
Edit: I ofc "pro plajerzy z n-pvp" oh ye ;<
@down : to zamiast spammować biednemu dziecku i wysyłać aluzje , których i tak nie zrozumie odpiszczie na problem po ludzku i tyle. Nie rozumiem takich idiotów , żywicie sie tym , co? :/ Ehh
Technick
14-07-2008, 20:15
POWTÓRZY MILIARD RAZY BŁĄD
To były 3 błędy w jednym wyrazie... W normalnym wypadku uznałbym, że to pisał jakiś niedorozwój - na forum o Tibii stwierdzam, że chłopak ma 8-11 lat i, że za dużo gra w Tibie.
@down
Nawet wulgaryzmu poprawnie napisać nie umiesz ^^... Chyba muszę się przyzwyczaić.
hu** mnie opchodzi to wszystko tylko chce wiedzieć czy mogę czy nie walić z shiver ^^ a nie wy z mojego tematu robicie jakiś inny
hu** mnie opchodzi to wszystko tylko chce wiedzieć czy mogę czy nie walić z shiver ^^ a nie wy z mojego tematu robicie jakiś inny
Mały idiotu , odpowiedź masz na górze ; <
Obrażenia z shiver arrows zależą od distance fighting , nie od mlvl'u :/
Omfg ile razy trzeba to samo powtarzać , idź na podwórko sie pobawić z kolegami :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.