Pokaż pełną wersje : Pomoc w jester quest !!!
eknightek
14-07-2008, 09:15
możne mi ktosa powiedzieć jak uciąć tego kwiatka w 1-szej misji?? bo jak chce go uciąć to pisze mi ze jest za
wzruszający,dramatyczny X(
_BERCIK_
14-07-2008, 10:26
Szukaj dalej, przeszukaj wszystkie kwiatki dookoła na PRAWO. W końcu trafisz :P
eknightek
15-07-2008, 00:09
lol... przeszlem cale thais i okolice za murami i zadnego kwiatka sie niedalo sciac, kurewska mac mnie tu zaleje X(
eknightek
15-07-2008, 08:14
dobra juz mam... kwiatek trzeba bylo uciac w white flower tower (czy jakos tak) , tam gdzie sie blessy kupuje
bylbym wdzieczny jakby mi ktos powiedzial jeszcze gdzie NPC Mirabell jest:confused:
Maxis'Secura
15-07-2008, 08:18
Poszukaj na tibia pl w quesie jest link do npc mirbell. Też jestem w trakcie robienia tego questa :p
dobra juz mam... kwiatek trzeba bylo uciac w white flower tower (czy jakos tak) , tam gdzie sie blessy kupuje
bylbym wdzieczny jakby mi ktos powiedzial jeszcze gdzie NPC Mirabell jest:confused:
ej....
wszystko znajdziesz z npc itp na tibia.pl w questach... a jak nie to wejdz se na inna strone i tez znajdziesz.. nie masz po co tak pisac bo latwiej samemu znalesc.... i szybciej znajdziesz lub sie kumpli pytac
Mirabell
Zawód: Barmanka
Jest w: Edron
eknightek
15-07-2008, 16:24
Poszukaj na tibia pl w quesie jest link do npc mirbell. Też jestem w trakcie robienia tego questa :p
na tibia.pl to niedziala ja znalazlem to w tibiawiki, ten npc jest nad dp w edron ;) tera trzeba tunelem przejsc jeszcze ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.