Pokaż pełną wersje : Demon Quest Solo.
Filmik znalazłem na forum Tibia.de.
http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibia/MediotaDemonQuestSolo.rec (http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibia/MediotaDemonQuestSolo.rec)
Chyba najlepszy filmik jaki w zyciu widzialem 8o
Gratz for Mediota :evul:
A tak na marginesie nie wiecie moze z kad on ma demon legsy??:cyclops:
Powiem tylko tyle - GENIALNE !
A skąd ma Demon Legsy to chyba tylko on wie =)
Wypas filmik dawno takiego nie oglądałem:D:D Gratz dla Medioty:P
A tak na marginesie nie wiecie moze z kad on ma demon legsy??:cyclops:
Przed grudniem 2003 roku mozna bylo je zdobyć robiąc Demon Quest w ktorym nagrodą były właśnie te spodenki ( Jedna sztuka na server, nie wiem jak z tym jest na Antice) :)
Jedno słowo: Z.A.J.E.B.I.S.T.Y
Ps.
O ile mnie pamięć nie myli Demon Legs dostawała jedna osoba na serwie przed grudniowym update za wykonanie jakiegoś zadania od GM'a.
@SHIZ
Ja to chciałem powiedzieć :P
Hmm abrdzo fajny filmik =] Najs loot ^^
Spoko filmik.A i ten koles jest prze***any 96 dista 42 sworda i 70 shielda.:p
filmik jest za...za...za...za...za...za...za...za...za***isty 8o
Najt of Destrukszyn
02-12-2004, 16:41
Wow, niesamowite o qrde o ja cie
nic sie nie zmieniło ;d jak coś fajnego na forum, to w 90% przypadkach
jest to stuff z tibiade ;|
filmik moze i jest dobry,fakt....ale zebyscie wiedzieli jaki z tego Medioty dran.... przez niego caly serv musial skonczyc z gra....nie zachwycajcie sie nim! X(
Dark Vilej
02-12-2004, 18:50
filmik moze i jest dobry,fakt....ale zebyscie wiedzieli jaki z tego Medioty dran.... przez niego caly serv musial skonczyc z gra....nie zachwycajcie sie nim! X(
Heh, tego posta napisales dwa razy ^.-
A tak wogole to nigdy nie slyszalem zeby caly serv przestal grac z powodu DT.
Omg
...............
zarąbisty filmik !! zebym mial oceniac dał bym temu filmikowi 11/10. F.U.L.L...W.Y.P.A.S.
@diXon KInIan@
02-12-2004, 18:57
tylko nooby sądzą ze dt to idioci bo tak naprawde oni są mili ;) diego to moj protector
Nocny koszmar of danubia
02-12-2004, 18:57
czy mnie pamięć nie myli to włąśnie on legendarny Mediota Del'Toro posiada Soft bottsy ?? czy to prawda i ponoć nie hcciał on powiedzieć co jest w perezenciku na Qestcie z 6 demonkami ,ktrego sam wzioł .A tak poozatym to super filmmmm
Omg!!!!!!!
Świetny filmik dawno takiego niewidzialem.
WIELKIE GRATZ :)
Petersaber
02-12-2004, 19:05
wow, co za film1!! jestem pełen podziwu dla Me~Del`Toro
napisalem to z nerwów 2 razy!Mialem na Isarze 40 master sorca i DT tak pekuej na tym swiecie ze nei da sie grac! i wiem zo mówie,a z reszta co ludzie nie grający na Isarze mogą wiedziec o DT O.o
Dowizul z Inferny
02-12-2004, 20:08
No nawet spoko filmik
Chyba już "pare" osób to mówiło, ale filmik świetny :p
Niema jak ja jutro też soluje demon questa:D ROFL
Siergiey
02-12-2004, 21:10
czy mnie pamięć nie myli to włąśnie on legendarny Mediota Del'Toro posiada Soft bottsy ?? czy to prawda i ponoć nie hcciał on powiedzieć co jest w perezenciku na Qestcie z 6 demonkami ,ktrego sam wzioł .A tak poozatym to super filmmmm
Mediota wzial Sova
Pozatym, albo mnie sie wydaje albo cheatowal, uzywajac programu autoleczacego.
ale skąd mam wziąść program do tego filmiku ??
O ZAJ>>>ZAJ>>>ZAJ> nO COMMENT:P:P:P
Dark Master
02-12-2004, 21:41
napisalem to z nerwów 2 razy!Mialem na Isarze 40 master sorca i DT tak pekuej na tym swiecie ze nei da sie grac! i wiem zo mówie,a z reszta co ludzie nie grający na Isarze mogą wiedziec o DT O.o
W 100% sie z toba zgodze ... Mam na isarze postac ...
Kurcze, na jaką wersję tibicam ten film jest?? Bo na 7.3 mam error :/
filmik fajny ale bohaterowie filmu mniej fajni :/
moze nie wszyscy ale ci z koncowka dt.....
8o LUDZIE !!!! to jest najbardziej wyje**** filmik jakiego widzialem!!!!! mediota to cholerny wymiatacz!!!!!!!!!!!! B) B) B) B)
Mediota wzial Sova
Pozatym, albo mnie sie wydaje albo cheatowal, uzywajac programu autoleczacego.
A czym to sie różni?
Bonko of Secura
03-12-2004, 14:37
Za***iste! B) Ten gość to wymiatacz demonów. :evul:
Nigdy nie widziałem niczego lepszego Mediota GRATZ!!!! :cup:
Tak w zupełności się zgadzam. Ja na isarze mam 64lvl i jestem nawet w vipach Medioty ale nie jako przyjaciel tylko jako hunted. X( Nie znacie Medioty teraz z Windaelem prowadzi wojnę (dt huntuje nawet własnych członków). Grałem już na wielu serwach, ale nie widziałem takich draniów jak Mediota i całego tego dt power abused to aż w tym stopniu nie widziałem. Hmm apropo tego, że cały serwer musiał się wynieść przez nich no w części to prawda bo przez nich musiał się wynieść jeden z najlepszych polskich klanów w tibi vampires no i kupe członków różnych gildi no i oczywiście banana team. A apropo filmiku to jest niezły :p . Tylko wykonawca jego do zabicia. :evul:
Chopkers
03-12-2004, 22:50
on ma w vipach wszystkich huntowanych highlvli X(
np. moj kumpel z rlu rowontas jest przez niego huntowany za to ze powiedzail tylko "in war i help banana team" czy jakos tak (czyli w wojnie pomoze banana teamowi dla osob które maja trudnosci z agielskim) X(
:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: To bylo mocne. Super filmik :evul: :evul: :evul: :evul:
Bonko of Secura
04-12-2004, 10:37
Skoro tak mówicie to po co on by zamieszczał filmik na tibia.de?
Chyba nie poto żeby się pokazać,tylko że to on zrobił Demon Qesta Solo.
A tak do was obrażanie kogoś jak go niema to jest po prostu chamstwo.
Przepraszam za te mocne słowa ale mnie nerwy biorą jak banda ludzi oskarża
innego gracza w temacie gdzie jest jego filmik.
Ludzie to miało być o filmiku a nie o waszych odczuciach!!!! X(
Bonko of Secura
04-12-2004, 10:41
on ma w vipach wszystkich huntowanych highlvli X(
np. moj kumpel z rlu rowontas jest przez niego huntowany za to ze powiedzail tylko "in war i help banana team" czy jakos tak (czyli w wojnie pomoze banana teamowi dla osob które maja trudnosci z agielskim) X(
Chłopie naucz się pisać zanim zaczniesz się wypowiadać o innych.
LITERÓWKI: ze,agielskim,osob,maja,powiedzali, to wszystko co zauważyłem,
mam nadzieję że się poprawisz. B)
hehe
film spoko :P nawet uwzgledniajac fakt ze DT srednio lubie (zabili mnie :D)
SzPiLa_ThoRn
04-12-2004, 21:57
Film jest wypaśony !!! Trochę na początku mnie dziwiło że pala wali ze sworda ,ale zczaiłem ze chodzi o defa...Troche nieprawdopodobne mi się to wszystko wydaje ale nie ważne :P (chodzi o itemki tego kolesia) No ale filmik piękny!!! B)
POWIEM JEDYN SŁOWEM FILMIK JEST ZA***.....STY gratz lootu
W Tibii można szanowac ludzi za różne rzeczy. Mediotę szanuję za to co nazywa się skilamipvp i nie mam na myśli tutaj xx/xx tylko to jak gracz się porusza, co robi, jak się zachowuje czyli jak rozumie grę i jaki ma na nią sposób. Respekt dla Medioty.
Zawsze myslalem ze gdy sie ma tarcze to def. miecza nic nie dodaje i tak do obrony i jest poprostu niepotrzebny, ktos mi wytlumaczy jak to wkoncu jest?
POWIEM JEDYN SŁOWEM FILMIK JEST ZA***.....STY gratz lootu
Jakiego lootu?
Stefan Mocny
05-12-2004, 19:44
Spoczko film koles wpadł na zarąbisty pomysł by blokowac po 1 demonie załozyć sov zasłaniać się magic wallem no spoczko można to wykorzystac w przyszłości:D
Vanhelsen
06-12-2004, 18:59
Jakiego lootu?
hrhrhr, czyrzby kolo wogule nieoglądał filmu ?? :D
Jak każdy filmik z demonami w roli głównej jest spox :)
ˇO˘†ˇlÉnZ}č_hžO_‚ Äç ŤKiŚÎń—Ps‘ŘöśZ}›$ݦdĄ)ç'°iŤŞ3ě1µs’´8ö6żxś ąB@ġĂL(EΫÍQ-OŘ’µŇ[7YÝśşÜ`A^çˇÄáj(Fhí«Éët-Pm÷°Óőy7UwüşÝú<_ÄâFi‡Éě ’Pn‘ÓńśUx–Řűˇ_} $â"«dĄ.ě ,°nŤŻ8ń1şx—ą=ű;Ä}ˇľG#EɦČL -JÓŤ°ÍV2TŘ—µ×`ŽÓń2U¬şžŔë'Ge‡F˛¦Éç 'nŤ°ÎđŰ3Ur^¶Řúŕ=Z|lŔC#Ad8ŢçJ/KĐîAYt—ąsĺµŘö<1YśżÝ"eĄ‹č,KhT¬âő1µs’´=ö6ż}śľB/Ed‚mĹ÷ (J0Ž«Íł“Ps’µÓĄ:7šś>n‘©ÄčÄ5(Fi‚Şě-PrY¶ÓőŰ8Zwc»ÝúĺBŔ‚ˇÄâI`iȲÉNp›ĂÖ÷7öb7Ux—ş´×<_‚ ‹ă'FhO¬Ýđ ,µn’Ż8ń6şx—ą=ű;Ä}ˇľG4Jd‡mĘü-J5Ž°Ň¸2T?ş×Â<^D˘Ńć" eśŞÉćo-Kmň°Îđy2UrüµŘú~•Íĺ%!%Z—*ů=b/d€ŁĆŐ'Sg‹˛ĐďýCc•ŤĹ~d‰ d}—aÝö<®ďý#B˘,X’PöARrťdsš§Ţča?˘ăU$–j欼2'Q˘śiĺ fłĹđ3[r)uë÷&ÜtżčŐL_†śză "Hf¤É蜀ż$¤ •tëő&Üň7´¸î ĺő~7Z|żÝ˙Ad‚ ÄçŤKiŚÎě—Ps‘ÓöśZx›Ý¦_ )ç'«iŞ3ě,µs’´8ö6żxśąBű@ҡĂy[Ki‡BĘ-O“ăŘö«Vx–Ýűˇ_‚ )â"«iŞ.ě ,µn’Ż8ń6şx—ą=ű;Ä}ˇľG#EɦČQ -JÓŤ°ŇV2TÝ—ş×`<^⡿áe#Fcü[T7;$ťFńě7-KiFŽň‰VDĘd* FZá<ěâ-#Ad<ţ„čůQ:“Ŕn_Us’n+¶±+~mŔňz 1ż !ěirŁYj´-6lš]r÷µŘő~7Z|żÝ˙Ad‚ ÄçŤKiŚÎě—Ps‘ÓöśZx›Ý¦_ )ç'«iŞ3ě,µs’´8ö6żxśąPü@öÔÉâżGśŤ«Č`Un‘$Ôö śUx–Ýűˇ_‚ )â"«iŞ.ě ,µn’Ż8ń6şx—ą=ű;Ä}ˇľG#EɦČQ -JÓŤ°ŇV2TÝ—ş×`<^⡿á~\ŽZż›}ćdmžTe®(1g•Xmň°Óđy2UwüşŘú‘=_|Ŕâ˙™ Gd‡Ęç ¦LnŚ to mi sie pokazuje rehost plx
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.