Pokaż pełną wersje : Na czym expic druidem?
prosze o pomoc, nie wiem na czym expic kolo thais i ab... a wogole to prosze o screeny miejsc z potworami.
Koło Ab to trolle a koło thais może też trolle? Mogłbyś podać chociaż lvl i mlvl swojego druida.
Koło Ab to trolle a koło thais może też trolle? Mogłbyś podać chociaż lvl i mlvl swojego druida.
musze dopiero wbic 8 lvl jak by co to odpisze
Sogeking
15-07-2008, 13:31
Chyba mały kolego dział pomyliłeś ;)
Screenów nie musze podawać, poniważ wystarzy troche chęci w szukaniu. Pozatym polecam http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=96268 ;)
Zbiq_ov_Astera
18-07-2008, 19:48
Idź na Fibulę i po kłopocie. Siedź tam do 20 n-tego lvl'u, a potem to się zobaczy xD
Prawomysl
18-07-2008, 21:45
od 8-16 na rotwormach i carrior wormach kolo thais.
od 16-20 Cyclopy kolo thais
od 20-25 Ghoule kolo thais
a dalej to se rob co chcesz. Gdybys mial pallka to bym CI mogl lvl do lvl napisac gdzie bezpiecznie expic i gdzie skillowac
FiBuLa
only do 19 levela potem kopalnie albo cyce
na 26 cyce albo kopalnie
na 33 cyce albo kopalnie albo smoki
Ja osobiscie na jego miejscu bym nie szedl na fibule, gdyz iz poniewaz jest tam zbyt duzo PK, i koles ma za malo many zeby expil na rotwormach. Kolo ab proponuje do 8lvl gobliny pomiedzy ab i kazo (przy okazji kasa z kamieni wleci), a potem kopalnie dwarfow. I mysle ze przez dlugi czas nie musisz sie stamtad ruszac, gdyz iz poniewaz spokojnie mozesz tam siedziec do 50+lvl i nie zalowac tego.
Prawomysl
18-07-2008, 22:35
Za malo manny? To co omfg buahahhhahahaha n/c... A co na gobach Ci sie manna nie zuzywa?:D omg
Zal, ile gobliow jest pomiedzy ab i kazo, a ile rotow na fibuli. i Porownaj sobie ilosc hp rotworma i goblina. Ty moze szalejesz swoim 15lvl i ci takie szczegoly nie robia roznicy ale on ma 30many :|
Prawomysl
18-07-2008, 22:51
Ale raczej lepiej zabrac mieso ze soba i isc na roty niz na goby z ktorych jest malo expa. Wiecej cierpliwosci trzeba a nie odrazu isc na latwizne, nie na tym tibia polega.
boshe mówicie że mało many - zrobiłem ze druida na antice i polazłem najpierw na fermor hills a potem na fibule - na fermor hills wbilem 9 level przylaz pk i mnie zabił - a na fibule? 0 pk ludzie nie bija mi rotow jest ogólnie spoxik chociaz może to przez prot najstarszych gildii... w każdym razie wbilem 12 level w 2h i jest zajebiaszczo
Zły dział ZNACZKI ZNACZKI ZNACZKI ZNACZKI
od 8-16 na rotwormach i carrior wormach kolo thais.
od 16-20 Cyclopy kolo thais
od 20-25 Ghoule kolo thais
druid od 19 ma roda z śmierci a z drugim rodem sie nie oplaca bo to dziadostwo o 19-26 najlepiej na dwarfach solidrach i pojedynczych respach guardow a jak masz blokera to na guardy idz ja tak 1 lvl wbijam
druid od 19 ma roda z śmierci a z drugim rodem sie nie oplaca bo to dziadostwo o 19-26 najlepiej na dwarfach solidrach i pojedynczych respach guardow a jak masz blokera to na guardy idz ja tak 1 lvl wbijam
ten 2 rod to tylko jeśli będzesz siedział od 26-33 na cycach wg. mnie - kumpel mówi że zajebiście sie nim bije cyclopy i orci - no ale wrażliwe są więc..
Tylko ze bije po 205 max a 3 pujdziesz na solidry nawet na cyklopy loot dobry i bijesz 43 max
@up
Idź poszukaj słownika...:)
Dwarf Guardy sie przezucaja wiec nic mu nie da pojscie z blokerem bo i tak jest ryzyko :/
CO za idiota! Po kiego grzyba zakladasz drugi temat z glupim pytaniem. Opcja szukaj nie gryzie a takich tematow jest mnostwo w przyklejonych poradnikach.
juran_se_spychowa
23-07-2008, 09:38
o screen'y to Ty se możesz prosić -.- rusz dupe i szukaj... boże... temat do usunięcia!!! (był 2565989 miliony razy)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.