Pokaż pełną wersje : Jak zarabiac?
w nowym artykule tibi.pl pisze ze mozna sprzedawac ryby npctom ale jak sprawdzilem to nie ma zadnego npc wypisanego ktory skupuje ryby na tibi.pl to prosze o inne przyklady zeby moc zarabiac naturalnie nie przez loot z expa tylko np. lowienie ryb a jesli jakis npc kupuje ryby to powiedzcie ktory
Cosinus1990
15-07-2008, 12:27
idz na ulice ;)
a tak na serio; ryby mozesz sprzedawać innym graczą napewno któryś się skusi
idz na ulice ;)
tylko ze w artykule wyraznie pisze ze mozna npc tez sprzedawac
A co to te 'graczą'?
@topic
Takiego typu zarobki są zwykle nieopłacalne. Nie lepiej pójść na godzinnego hunta, niż najpierw łowić ryby dość długi czas, a później kilka godzin szukać frajera, który by je kupił?
@down
Każdemu się zdarza, ale to jednak 'razi' w oczy.
Cosinus1990
15-07-2008, 12:35
A co to te 'graczą'?
@topic
Takiego typu zarobki są zwykle nieopłacalne. Nie lepiej pójść na godzinnego hunta, niż najpierw łowić ryby dość długi czas, a później kilka godzin szukać frajera, który by je kupił?
graczom ;) purzniej poprawiem swojom pisowniem, kópiem słownjk, dzienkóię rze mi zwruciłeś ówagem
A co to te 'graczą'?
@topic
@down
Każdemu się zdarza, ale to jednak 'razi' w oczy.
Ja bym proponował zeby został rybakiem ,po co ma iść expić jak i tak nie umie , a łowic ryby to napewno łatwiejsze zajecie
<>ddamiann<>
15-07-2008, 22:39
Ja bym proponował zeby został rybakiem ,po co ma iść expić jak i tak nie umie , a łowic ryby to napewno łatwiejsze zajecie
No właśnie, ustawić bota na łowienie jest łatwiej niż na expienie :D:D:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.