Pokaż pełną wersje : Serwer Demon legs Quest - tibia 8.20
Film pokazuje Quest - Demon Legs.
Osobiście uważam, że i tak za łatwy.
tibiacam tv br (http://br.tibiacam.tv/cams.php?id=gqw0c58en5xb6p0i)
Wersja clienta 8.20
było już wcześniej. Teraz jest wersja 8.21 (quest jeszcze nie jest odblokowany)
było już wcześniej. Teraz jest wersja 8.21 (quest jeszcze nie jest odblokowany)
Stfu.
Quest jest dostępny ale utrudniony, jeżeli masz farta i 120 lv to życze powodzenia. -.-
Dostępny? hmm To ciekawe. Czemu w takim razie jak byłem na pohu kolesia ze 146 lvlem jak próbował przejść za każdym razem teleportowało wywalało go przed ścieżkę? z napisem , ze tylko ktoś kto jest tego wart może ją przekroczyć?
Kleczajek
16-07-2008, 20:33
Dostępny? hmm To ciekawe. Czemu w takim razie jak byłem na pohu kolesia ze 146 lvlem jak próbował przejść za każdym razem teleportowało wywalało go przed ścieżkę? z napisem , ze tylko ktoś kto jest tego wart może ją przekroczyć?
Widocznie nie był tego wart... Nie zrobił poprzedniej "misji"
Hmm, a może pierw musi coś zrobić, żeby się tam dostać?
Co, chciałbyś quest 'wchodzisz, zabijasz, bierzesz nagrodę, wychodzisz?'...
Żalik :(
Skoro jest zablokowany to jakim cudem cropcio go zrobił jakieś 4h po wgraniu patcha? :<
@up
nie mozliwe bo wtedy jeszcze nie dzialal NG & blackD
Pytanko, co ma NG/blackD do zrobienia questa? LoL
skarabeusz323
19-07-2008, 02:23
dokladnie up ^^^
Dobra Zgaduje:
Nic?
Wyrecze tamtego pana i odpowiem:
Zła odpowiedź:confused:
Pytanko, co ma NG/blackD do zrobienia questa? LoL
omgs;D imo to powinien być cytat roku
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.